Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ: ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ ΣΤΑ ΣΥΡΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ - ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ?




atheatignosi.blogspot.gr
Ο καθένας ξέρει ότι η κυβέρνηση Ομπάμα ετοιμάζεται σταθερά για μια στρατιωτική εκστρατεία ενάντια της Συρίας. Όλοι γνωρίζουν επίσης ότι η Ρωσία και η Κίνα δεν θέλουν να δουν να συμβαίνει κατι τέτοιο. 
Τώρα η Ρωσία και η Κίνα στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις στη Συρία. 


Η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν και η Συρία θα πρέπει να διεξάγουν την  μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση "τον επόμενο μήνα. 
Προφανώς δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες θα συμμετάσχουν. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι και οι Κινέζοι θα έχουν αναπτύξει από κοινού μεγάλο αριθμό στρατευμάτων στη Συρία.
Αυτό θα είναι μια επίδειξη στρατιωτικής ισχύος που θα είναι αρκετή για να αποτρέψει τον Μπαράκ Ομπάμα από το βομβαρδισμό της Συρίας; Η Ο Ομπάμα  θα προχωρήσει οπωσδήποτε και θα διακινδυνεύσει τις σχέσεις με τους Ρώσους και τους Κινέζους; Οι εντάσεις αυξάνονται στη Μέση Ανατολή και η περιοχή είναι μια πυριτιδαποθήκη που θα μπορούσε να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.Αν κάποιος κάνει την λάθος κίνηση θα μπορούσε να καταλήξει σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 


Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση της Debka , τα σχέδια για μια τέτοια εκστρατεία στη Συρία είναι κοντά στο στάδιο ολοκλήρωσής της .... 
Καθώς η βία στη Συρία συνέχιζει να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο σε έκταση και ένταση, επίσημες πηγές των ΗΠΑ είχαν πει το Σάββατο 16 Ιουνίου, σχετικά με τις προγραμματισμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ στον πόλεμο της χώρας:
"Η παρέμβαση θα συμβεί. Δεν είναι θέμα «εάν» αλλά το «πότε». "
Μια ελεύθερη Συριακή επαναστατική αντιπροσωπεία στρατού βρίσκεται τώρα στην Ουάσιγκτον για να μιλήσει για την αίτηση βαρέων όπλων από τη διοίκηση Ομπάμα. Στις συναντήσεις τους με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στη Συρία Ρόμπερτ Φορντ και τον εμπειρογνώμονα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τη Συρία Φρεντ Hof, οι αρχηγοί των επαναστατών παρέδωσαν δύο καταλόγους για έγκριση: τύποι βαρέων όπλων σε θέση να αμφισβητήσουν τις ένοπλες δυνάμεις του Μπασάρ Ασάντ και επιλεγμένους στόχους επίθεσης για να αποσταθεροποιήσει το καθεστώς του .
Πηγές της Ουάσιγκτον αποκαλύπτουν ότι η διοίκηση είναι πολύ κοντά σε μια απόφαση σχετικά με τους τύπους των όπλων που θα σταλούν στους αντάρτες της Συρίας, και το πότε. 
Τα περισσότερα από τα στοιχεία της Ουάσιγκτον είναι έτοιμα να σταλούν, έχουν αγοραστεί από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ και είναι έτοιμα για αποστολή.


Η κυβέρνηση Ομπάμα δεν κατανοεί ότι η Συρία δεν είναι Λιβύη. 

Η Συρία έχει πολύ περισσότερους φίλους, και κάθε επίθεση εναντίον της Συρίας θα είναι σχεδόν βέβαιο οτι θα προκαλέσει ένα ευρύτερο πόλεμο στη Μέση Ανατολή. 

Για τη Ρωσία και την Κίνα, η Συρία είναι μια κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να παραβιαστεί. 

Τώρα η Ρωσία και η Κίνα έχουν στείλει σημαντική αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στη Συρία για «πολεμικά παιχνίδια".Προφανώς αυτό είναι απλά μια δικαιολογία για να πάνε τα στρατεύματα στη Συρία. Η ακόλουθη περιγραφή για αυτά τα "παιχνίδια πολέμου" είναι από ένα πρόσφατο άρθρο στη Jerusalem Post  

Σύμφωνα με την ShamLife, η Κίνα είχε κερδίσει την Αιγυπτιακή έγκριση να επιτρέψει τα 12 κινεζικά πλοία που μεταφέρουν στρατιωτικό εξοπλισμό για να περάσει μέσω της διώρυγας του Σουέζ, και ότι τα σκάφη αυτά θα φθάσουν στα λιμάνια της Συρίας Ταρτούς και Λατάκια σε δύο εβδομάδες.
Τα συριακά βλήματα αεροπορικής άμυνας  και η παράκτια υπεράσπισή της, θα θέσει σε δοκιμασία τις στρατιωτικές ασκήσεις, και ότι 90.000 στρατεύματα από τις τέσσερις χώρες θα συμμετάσχουν σε παιχνίδια πολέμου, μαζί με 400 αεροσκάφη και 1.000 άρματα μάχης και "εκατοντάδες πυραύλους."


Οι ασκήσεις θα πραγματοποιούνταν αφότου «είχαν καθαρίσει» τα συριακά στρατεύματα διάφορες πόλεις όπου οι «οπλισμένες ομάδες» - δηλαδή οι συριακές δυνάμεις της αντιπολίτευσης που αγωνίζονται ενάντια στα κυβερνητικά στρατεύματα πιστοί στον πρόεδρο Μπασάρ Άσαντ.


Έχει επίσης αναφερθεί ότι οι Ρώσοι στέλνουν πολεμικά πλοία από τον στόλο της Μαύρης Θάλασσας στην ακτή της Συρίας για την προστασία της ρωσικής στρατιωτικής βάσης στο Ταρτούς. 

Το παρακάτω είναι από ένα πρόσφατο άρθρο του Λος Άντζελες Τάιμς .... 

Η Ρωσία προετοιμάζεται να αποστείλει ένα ζευγάρι θωρηκτών που μεταφέρουν ένα απόσπασμα ναυτικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στη βάση διοικητικών μεριμνών της στο συριακό λιμένα Tartus, το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ ανέφερε τη Δευτέρα:  φαίνεται να είναι άλλο ένα σημάδι της επιδείνωσης της κατάστασης της ασφάλειας στο ανταγωνιστικό έθνος. 
Η έκθεση ανέφερε για μια μη αναγνωρισμένη ρωσική ναυτική πηγή  λέγοντας οτι τα αμφίβια πλοία Νικολάι Filchenkov και Tsezar Kunikov,που συνοδεύθηκαν με το ρυμουλκό Sb-15 διάσωσης, «προετοιμαζόταν για μια μη στερεότυπη αναχώρηση» για το Tartus, την μόνη μεσογειακή βάση της Ρωσίας.

Ένα ρωσικό πλοίο πιστεύεται οτι μεταφέρει ελικόπτερα και πυραύλους στη Συρία και έχει ουσιαστικά σταματήσει στα ανοικτά των ακτών της Σκωτίας μετά την ασφάλιση του που ακυρώθηκε κατ 'εντολή της βρετανικής κυβέρνησης.

Προφανώς οι Ρώσοι και οι Κινέζοι προσπαθούν να σταματήσουν μια επίθεση στην Συρία. 

Η κατάσταση είναι πολύ ανήσυχη, και δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σύντομα. 

Μια πρόσφατη έκθεση του CBS News περιέγραψε μια ιδιαίτερη συνάντηση μεταξύ του Obama και του ρωσικού Προέδρου Vladimir Putin στη σύνοδο κορυφής G-20 στο Μεξικό…. 

Οι δύο άνδρες μόλις κοιτάχτηκαν, θα μπορούσατε ακριβώς να αισθανθείτε την ένταση που υπάρχει μεταξύ τους.Και η γλώσσα του σώματος αντιπροσώπευσε πραγματικά το πόσο μακριά παραμένουν οι δύο ηγέτες σχετικά με το θέμα της Συρίας.
Περιττό να πω, οτι  δεν ήταν μια ευχάριστη συνομιλία.

Όταν ο Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη, πολλοί Αμερικανοί περίμεναν να κρατήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις και να μειώσει σημαντικά τη στρατιωτική δράση των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο. 

Αντ 'αυτού, ο Ομπάμα έχει πράγματι επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό τη στρατιωτική δράση των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο. 

Δεν έχει αναφερθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά ο στρατός των ΗΠΑ είναι πράγματι σε πόλεμο στην Υεμένη, στη Σομαλία, στο Πακιστάν, και σε ένα σωρό άλλες χώρες σε όλο τον πλανήτη. 

Ο Ομπάμα έχει δείξει περιφρόνηση για το Κογκρέσο σε πολλά επίπεδα. Όχι μόνο δεν θα τους ρωτήσει πότε ξεκινάει ένα νέο πόλεμο, απλά τους πληροφορεί για το τι συμβαίνει. 

Η Ρωσία και η Κίνα λένε σαφώς "όχι" στη στρατιωτική δράση ενάντια στη Συρία. 

Θα υποχωρήσει ο Ομπάμα, ή θα προκαλέσει τους Ρώσους και τους Κινέζους;

Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι πολύ προσεκτικές, μπορεί να βρεθούν σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία και την Κίνα τα επόμενα χρόνια. 

Ο ρωσικός στρατός και οι Κινέζοι στρατιωτικοί ήταν πολύ απασχολημένοι με την προετοιμασία για μια τέτοια σύγκρουση. Ο στρατός των ΗΠΑ έχει επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα. 

Δυστυχώς, οι περισσότεροι Αμερικανοί γνωρίζουν πολύ περισσότερα για το "Got Talent της Αμερικής" και το "American Idol" από αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger