Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΩΡΟΥ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΟΓΚΟ ΕΝΩ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ


το μωρό μητρών όγκων του Alain mykaella leyna έσωσε στο παιδί ζωής γιατρών αγέννητο έγκυο

 Οι γιατροί στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι  Memorial Hospital πραγματοποίησαν μια χειρουργική επέμβαση για την Leyna Γκονζάλες, ενώ το έμβρυο ήταν ακόμα στη μήτρα, προκειμένου να αφαιρέσουν ένα σπάνιο αλλά καλοήθη στοματικό όγκο απο το στόμα του μωρού της.
Η μητέρα είχε ενημερωθεί για τις επιλογές της για την εγκυμοσύνη μέσα απο ενα υπερηχογράφημα ρουτίνας  το οποίο αποκάλυψε τον όγκο. Μια περίπτωση που επηρεάζει μία στις 100.000 κυήσεις.
Οι επιλογές που της δόθηκαν ήταν ο τερματισμός της εγκυμοσύνης, ή έλπιζαν ότι το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί με πολύ μικρές πιθανότητες επιτυχίας, και την τρίτη επιλογή του να διακινδυνεύσει μια χειρουργική επέμβαση που δεν είχαν ποτέ πριν οι γιατροί επιχειρήσει.
Ο Δρ Ρούμπεν Quintero, ήταν γνωστός για τις σημαντικές ανακαλύψεις θεραπείας στις εκ γενετής ανωμαλίες στη μήτρα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη επέμβαση του είδους αυτού, η οποία χρησιμοποιείται με λέιζερ για την αφαίρεση του όγκου.
Η διαδικασία έγινε το 2010, αλλά δεν είχε κυκλοφορήσει, μέχρι που δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στο αμερικανικό περιοδικό μαιευτικής και γυναικολογίας, και η Lenya έχει ενα ευτυχές και υγιές μικρό παιδί.



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger