Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΓΓΛΙΑ!



Μια πράσινη μπάλα φωτιάς με ραβδώσεις σε όλο τον ουρανό πάνω από το Beaconsfield την Παρασκευή το βράδυ, σύμφωνα με την μαρτυρία του οδηγού Graham Lee που το  φωτογράφησε."Ήμουν στην διασταύρωση στο Beaconsfield περίπου στις 23:30 και ήρθε από τα αριστερά προς τα δεξιά ...." Δεν κράτησε παρά μόνο για λίγα δευτερόλεπτα και σκέφτηκα ότι ήταν ένα πυροτέχνημα, Ήταν τόσο φωτεινό όσο ο ήλιος και έμοιαζε με πράσινη βολίδα.

Μια ιστοσελίδα που ονομάζεται  "The Latest Worldwide Meteor Reports" παραθέτει αρκετές εμφανίσεις απο «πύρινες σφαίρες», «λάμψεις» με «πράσινο φως» περίπου την ίδια ώρα, σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από το Oxfordshire. 

Ο Ralph Campbell, Πρόεδρος της Αστρονομικής Εταιρείας του Aylesbury, δήλωσε οτι ο  Graham είχε δει πιθανόν ένα μετεωρίτη που είναι επίσης γνωστός και ως αστέρι.
Είπε: «Οτι δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο, αλλά μερικές φορές το  βλέπετε  βασικά είναι κομμάτια υλικού από το  διάστημα που έρχονται στην ατμόσφαιρα της γης,είναι τόσο γρήγορα που θερμαίνονται και λιώνουν και πολύ σπάνια θα φτάσουν στη γη... και δημιουργούν μεγάλες τρύπες στο έδαφος.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger