Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

55ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

καρκίνος

Πηγή Αθέατη γνώση
Η ιστορία της μάχης του πρώην μοντέλου Τζέσικα Ρίτσαρντς με τον καρκίνο είναι αξιόλογη, κυρίως επειδή έχει απορρίψει τη χρήση των συμβατικών θεραπειών, όπως χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία ή χειρουργική επέμβαση. Στο βιβλίο της στο θέμα του καρκίνου, η Ρίτσαρντς εξηγεί πως μετά από μια αυστηρή δίαιτα μεταβολισμού, και λαμβάνοντας υψηλές δόσεις απο ενδοφλέβιες ενέσεις βιταμίνης C, έχει βοηθήσει επιτυχώς να αντιστρέψει την εξέλιξη του καρκίνου του μαστού της, μετά απο σοκ πολλών συμβατικών γιατρών.

Είναι μια ιστορία που ποτέ δεν θα ακούσετε πιθανόν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τουλάχιστον όχι με την προοπτική να ληφθεί σοβαρά υπόψη, και όμως είναι κάτι που οι άνθρωποι χρειάζονται απεγνωσμένα να ακούσουν. Αντί να ακολουθήσουν τα βήματα εκατομμύρια άλλων που έχασαν τη ζωή τους . Η Richards πήρε μια προσωπική, τεκμηριωμένη απόφαση για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού φυσικά από τη διατροφή το σώμα της και τον καταπολέμησε με θρεπτικά συστατικά, και αποκόπτωντας μια σειρά από καρκινογόνες ουσίες και τρόφιμα.

Αφού έμαθε ότι είχε ένα ασυνήθιστα μεγάλο όγκο στο ένα στήθος της, ειπώθηκε από τους γιατρούς της ότι θα πρέπει να ξεκινήσει μια επιθετική θεραπεία που περιλάμβανε την αφαίρεση του μαστού, και θα υποβάλλονταν σε μια σειρά από έντονη ακτινοβολία και θεραπείες ορμονών. Γνωρίζοντας λίγο πολύ αυτά που θα δεχτεί το σώμα της, η Richards αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική διαδρομή. 


"Ο σύμβουλος για τον καρκίνου ο οποίος είχε κάνει το υπερηχογράφημα μου είπε ότι ο όγκος μου ήταν τόσο μεγάλος που είχα ανάγκη ταχείας χημειοθεραπείας για αρκετούς μήνες", γράφει η Richards για την αρχική διάγνωση της. «Μου είπε ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι χρειάζεται μια μαστεκτομή με σημαντική ανοικοδόμηση, τους λεμφαδένες μου, ακτινοθεραπεία και πέντε χρόνια ορμόνες και ψυχοτρόπα φάρμακα μετά από αυτό."

Μετά από έρευνα σε εναλλακτικές επιλογές, η Richards αποφάσισε να καταργήσει όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τη ζάχαρη από την διατροφή της, και αντ αυτού να τρώει πολλά λαχανικά, και θα πάρει υψηλές δόσεις βιταμίνης C ενδοφλεβίως. Μετά από μόλις τρεις εβδομάδες από την έναρξη του θεραπευτικού σχήματος, που πολλοί είπαν ότι ήταν τρελό να αναλάβει το βάρος των συμβατικών θεραπειών, οι τομογραφίες έδειξαν ότι ο όγκος της Ρίτσαρντς είχε ουσιαστικά «πάει για ύπνο», και ήταν στη διαδικασία της υποχώρησης. Σχεδόν αμέσως μετά την έναρξη της θεραπείας, η Ρίτσαρντς άρχισε να βλέπει δραστικές βελτιώσεις.

"Άλλαξα από μια γενικά υγιεινή διατροφή σε μια μεταβολική, εστιάζοντας σε αλκαλικές τροφές για οξύ και περικοπή του συνόλου των σακχάρων», προσθέτει η Richards. Αποκόπτει επίσης όλους τους σπόρους και τα περισσότερα φρούτα, τα οποία αναλύονται σε σάκχαρα. 

Αντ 'αυτού, επικεντρώνεται σε πράσινα φυλλώδη λαχανικά, κοντό ρύζι, κινόα και τους λιναρόσπορους, έκοψε όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα οποία αντλούνται με τεχνητές ορμόνες. Επίσης, είχε τακτικές υψηλές δόσεις με εγχύσεις βιταμίνης C, μια φυσική μορφή χημειοθεραπείας. "

Μετά από αρκετούς μήνες ακολουθώντας την αυστηρή δίαιτα της, η οποία παραδέχεται δεν ήταν πάντα εύκολη, η Richards άκουσε από σύμβουλο της ακτινολόγο ότι ο όγκος της αναλυόταν αποτελεσματικά όπως θα έκανε και με την εντατική χημειοθεραπεία, εκτός βέβαια απο την επακόλουθη βλάβη των οργάνων και άλλες θανατηφόρες παρενέργειες. 

Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την πρώτη διάγνωση με καρκίνο, η Richards ήταν σε θέση να σταματήσει την ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C με τις ενέσεις της - και όχι πολύ καιρό μετά από αυτό είπαν ότι ήταν απολύτως υγιής, και δεν θα έπρεπε να επιστρέψει για ένα τσεκ-απ για άλλο ένα έτος.

Σήμερα, η Richards είναι πιο καλά από ποτέ, και δεν χρειάστηκε ποτέ να ανατινάξει με ακτινοβολία, τον οργανισμό της και να δηλητηριαστεί με χημικές ουσίες, ή με κάποιο νυστέρι να κόψουν το δέρμα της.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τον ιστοχώρο της σε: http://www.jessicarichards.co.uk/ 


atheatignosi.blogspot.gr

1 σχόλιο :


 1. Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα στο ΑΧΕΠΑ

  www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&pubid=6323625&subid=2

  Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

  Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

  "Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

  Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

  Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

  Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

  Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

  Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

  "Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

  Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger