Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ



Αναρτήθηκε απο Vagedim

3 Φεβρουαρίου 2013


Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet

1η Φεβρουαρίου, η Βασιλομήτωρ Λαμασθού αποφάσισε την μεγάλη της αντεπίθεση και θα παίξει ακόμα πιο δυνατά στο γήπεδο τους σ΄ συτό που αυτοί ονομάζουν αγορές, χρήμα, τραπεζικό σύστημα, πολιτικό παγκόσμιο σύστημα. Και σαν να μην έφταναν όσα τους έκανε ως τώρα, και τούς ανάγκασε να αποσύρουν τον αντίχριστο, θα μπεί ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι.

Καταλαβαίνεται ότι το σχέδιο τούς ήταν που ήταν για τα μπάζα, και τώρα που μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι η Λαμασθού το σχέδιο των αδελφοτήτων σίγουρα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θα έπρεπε. Το τι θα κάνει η Λαμασθού είναι άγνωστο, αλλά εκείνο το οποίο σίγουρα ξέρουμε είναι οτι αποφάσισε να τούς κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη. Μεγάλος ο πόνος στο αρχηγείο του Σαμαέλ και ξέρει επίσης ότι δεν μπορεί πλέον να βασίζεται στη συγκυβέρνηση των δύο αδελφοτήτων.

Η Λαμασθού μπαίνει πιό δυναμικά στο παιχνίδι για να μην τους αφήσει να κάνουν την παγκόσμια φανερή διακυβέρνηση. Οχι γιατί μας αγαπάει βέβαια, αλλά γιατί έχει τα δικά της σχέδια.
1η φεβρουαρίου λοιπόν αποφάσισε και ο Σαμαέλ ότι δεν μπορεί να βασίζεται πλέον στις δύο αδελφότητες, διοτί και οι δύο αδελφότητες είναι γεμάτες με μπαχομέχ, τέκνα Λαμασθού, οπότε δεν είναι δυνατόν με όλους τους βρυκόλακες που υπάρχουν μέσα και στις δύο αδελφότητες, και κατανοεί ότι πολλοί απο αυτούς είναι πειθήνια όργανα της Βασιλομήτωρος και μητρός του γένους τους. Οπότε θα βασιστεί σε κάτι άλλο το οποίο ο Σαμαέλ ήξερε οτι θα αναγκαστεί να το κάνει, και εννοείται το ετοίμαζε εδώ και καιρό και γνωρίζει οτι εκεί η επήρρεια της Λαμασθού δεν μπορεί να τον σταματήσει. 

Επομένως θα δείτε ότι θα υπάρξουν πολλές τάσεις οι οποίες θα προσπαθήσουν να ηρεμήσουν 
αυτό το πατατράκ το οποίο έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι έχουν πάθει τα τελευταία περίπου 30 χρόνια οι λαοί. Και βεβαίως θα δείτε ότι θα εμφανιστούν άλλες μορφές διακυβέρνησης πάνω απο τις κυβερνήσεις των λαών φανερά και πιο επιθετικά, για να μπορέσουν να πάρουν την εξουσία απο τα μέσα τα οποία η Λαμασθού θα επηρρεάζει όλο και παραπάνω. 

Εδω είμαστε, περιμένετε ως τον Ιούνιο να δείτε τις εξελίξεις.

Θα δείτε δυνάμεις που θα θέλουν να στηρίξουν τους λαούς εκ μέρους της Λαμασθού ώστε να μην μπορεί ουσιαστικά η συγκυβέρνηση λευκής και μαύρης αδελφότητας που ελέγχεται απο τον Σαμαέλ να τους καταπιέσει άλλο για να πάρει την εξουσία, και θα δείτε νέες μορφές εξουσίας να εμφανίζονται  και να είναι απολυταρχικότατες σε σχέση με την συγκυβέρνηση λευκής και μαύρης. Λευκή και μάυρη αδελφότητα δεν θα ξέρει στην κυριολεξεία τι να κάνει. Ο Σαμαέλ εννοείται τους έχει γραμμένους κανονικά, ποσός τον ενδιαφέρει. Οι εξελίξεις αυτές είναι συμαντικές, και ίσως να είναι κι εκείνες που θα φέρουν την μεγάλη σύγκρουση. 

Μέχρι τον Ιούνιο λοιπόν θα δείτε τις νέες τάσεις οι οποίες θα έχουν γίνει φανερές γι αυτούς που θα ξέρουνε να προσέξουν να τις παρατηρήσουν. Γιατί απλά αυτοί που δεν ξέρουν θα ασχολούνται ακόμη με το να κάνουν καμια διαδήλωση πετυχημένη με κάνα καλό πανό.

atheatignosi

4 σχόλια :

  1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΗ,

    ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΕΣΟΝΤΑΣ ΜΙΛΑΣ

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΑ-ΚΑΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ.
    ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ T.V.
    BAΖE KAI TON AΠΟΛΩNA ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΣΕΠΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ,....ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ;
    ΣΤΗ ΛΙΛΙΘ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ;;;;

    ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ
    ΒΙΒΛΙΑ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ . ΦΤΑΝΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ...ΤΡΟΙΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΛΩΝΑΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑ STICKS ΜΕ ΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΔΥΜΑ ΔΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟΝ....ΔΗΛΑΔΗ...ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΛΕΚΑΝΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα παράπονο έχω από το Λιακόπουλο και τα αδελφά blogs/sites κλπ, το γεγονός ότι όλοι τους έχουν ασπαστεί τον "απόλυτο προορισμό" μας, μα καλά γιατί πρέπει να είμαστε τα άβουλα όντα/πιόνια στη σκακιέρα της απόλυτα καλής και απόλυτα κακής δύναμης και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι προσευχή για να έρθει ο "εξ'ουρανών" σωτήρας μας-λέγε με και Πολέμαρχο του Θεού-να μας σώσει!!!!Δηλαδή έχουμε δεχτεί πλέον ότι ο άνθρωπος ως δημιούργημα του Θεού είναι η μαριονέτα, της Λίλιθ, του διαβόλου, του Θεού!!!!Και σαν μην φτάνουν όλα τα παραπάνω ο Λιακόπουλος έκλεισε και τα σχόλια γιατί προφανώς η κριτική είναι ανυπόφορη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το έχετε κάψει τελείως, ούτε κλίκ δεν αξίζετε. Πρεζάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger