Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΛΑΝ ΧΕΝΙΝΓΚ

Στο υποτιθέμενο μαχαίρωμα του λαιμού του φαίνεται να μην υπάρχει κανένα χάραγμα ή οποιαδήποτε πραγματική αιμορραγία στην φωτογράφηση "το βίντεο εξασθενεί σε μαύρο" ακριβώς όπως όλα τα άλλα.  Η επόμενη εικόνα δείχνει το νεκρό σώμα του Χένινγκ, με το κομμένο του κεφάλι ακουμπισμένο στην πλάτη του.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Οκτωβρίου 2014


Που είναι η απόδειξη; Στην πραγματικότητα, η άρνηση τους να μας παρουσιάσουν έναν πραγματικό αποκεφαλισμό είναι απόδειξη της απάτης.  Επίσης, γιατί είναι τόσο χαλαρός ο Χένινγκ;  Αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι όλο αυτό οργανώθηκε πίσω από τις κάμερες.

Δεν υπάρχει καμία ένταση που να μας δείχνει αποκεφαλισμό οπουδήποτε στο σώμα του, δεν παρατηρείτε καν κάποιος μορφασμός. Ο Χένινγκ πληρώνεται για να εκτελέσει αυτόν τον ρόλο. Με όλες τις εξουσίες που διαθέτουν οι δυτικοί στρατοί και όλες τις δυνατότητες της κατασκοπείας τους, είναι δυνατόν να μην μπορούν να βρουν τους τρομοκράτες της ΙΣΙΣ;Για άλλη μια φορά, η εικόνα είναι ύποπτη. Δεν υπάρχει αρτηρία που να αναβλύζει με αίμα. Επιπλέον, δεν υπάρχει αίμα στα χέρια του, παρά το γεγονός ότι το κεφάλι του βρίσκεται κοντά στα χέρια του. Επιπλέον, τα δάχτυλα του είναι λυγισμένα. Αυτό σημαίνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει σύσπαση των μυών στα χέρια. 

Συμβαίνουν αυτά σε ένα πτώμα; Σε ενα πραγματικό κόψιμο του κεφαλιού τα δάχτυλα θα ήταν χαλαρά. Επίσης, η περιοχή του αυχένα είναι εξαιρετικά σφιγμένη, και είναι το σημείο της περιοχής που λείπει το κεφάλι. Αυτό φαίνεται να είναι μια απλή αποκοπή του κεφαλιού σε μια εικόνα μέσω αλλοίωσης με φώτοσόπ.Αυτό φαίνεται να έχει σκηνοθετηθεί με τον πραγματικό Αλαν Χένινγκ να βρίσκεται ξαπλωμένος στο έδαφος, όπου το ψεύτικο αίμα χύθηκε στο κεφάλι του. Το πρόσωπό του πιθανόν να αντιμετωπίστηκε με τεχνική μουλάζ και ψεύτικο αίμα με σφουγγάρια. Το ψεύτικο αίμα πασαλείφτηκε επίσης και στην πορτοκαλί στολή του. Στη συνέχεια, το «κεφάλι»  «αφαιρέθηκε» με το εργαλείο του φώτοσοπ από την εικόνα. Αυτό δείχνει το πώς οι Σιωνιστές έχουν ενορχηστρώσει όλους αυτούς τους ψεύτικους αποκεφαλισμούς, ενώ κατηγορούν το «ριζοσπαστικό Ισλάμ».


Υπάρχει μια λευκή γραμμή κατά μήκος του ομοιόμορφου μαύρου, η οποία είναι σαφώς ανώμαλη και υποδεικνύει ότι υπάρχει απάτη. Αυτή η λευκή γραμμή δεν μπορεί να είναι μέρος της κανονικής εγγραφής βίντεο μιας τέτοιας υπαίθριας σκηνής. Η σκιά του χεριού στον ώμο του Χένινγκ, εμφανίζεται επίσης ενισχυμένη. Το φόντο είναι πάντα το ίδιο. Μέχρι τώρα, με όλες τις εξουσίες που διαθέτουν οι δυτικοί στρατοί και όλες τις δυνατότητες της κατασκοπείας τους έπρεπε να έχουν βρει τους τρομοκράτες του ΙΣΙΣ και να τους έχουν σκοτώσει. Όμως, γιατί να το κάνουν; αφού η ΙΣΙΣ δουλεύει για αυτούς.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger