Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΒΕΛΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Οι διοργανωτές σε μια υπαίθρια έκθεση κοντά σε ένα πάρκο φύσης στην πόλη Wenzhou Zhejiang αναγκάστηκαν να σταματήσουν ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει ζωντανά κοτόπουλα που τα σκοτώνουν αφότου μοιράστηκαν on-line οι φωτογραφίες των ανεπιτυχών πουλιών και προκάλεσαν δημόσια κατακραυγή.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Φεβρουαρίου 2014
Ενας πωλητής είχε προσκαλέσει άτομα για να πυροβολήσουν τα ζωντανά κοτόπουλα με ένα τόξο και βέλη. Δύο βολές για 10 γιουάν, και η επιτυχής τοξοβολία βραβεύτηκε μαζί με τα πτώματα των κοτόπουλων που κάρφωσαν.
Ο πωλητής είπε αργότερα στα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ότι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ζωντανά κοτόπουλα για να προσελκύσει πελάτες κατά τη διάρκεια της γιορτής του Σεληνιακού Νέου Έτους, όταν πολλοί επισκέπτες ήρθαν στο πάρκο.
Ωστόσο, το σχέδιο απέτυχε μετά από κοινές φωτογραφίες που τράβηξαν από το παιχνίδι στο Weibo αυτή την εβδομάδα, όπου πυροδότησαν έντονη αντιπαράθεση.
Οι επικριτές, που κυριαρχήσαν στη συζήτηση, είπαν ότι είναι βάναυσο να χρησιμοποιούν ζωντανά ζώα ως στόχους, έστω και αν τα κοτόπουλα θεωρούνται βρώσιμα ως "πουλερικά".
"Οι άνθρωποι είναι άκαρδοι," έγραψε ένας μικρομπλόγκερ.
Μια online δημοσκόπηση διενεργήθηκε όπου έδειξε ότι 14.829, ή 67 τοις εκατό, όλων των κτητόρων συμφώνησαν να απαγορευτεί το παιχνίδι από την Παρασκευή το πρωί.
Το ίδιο αποτρόπαιο θέαμα όμως συμβαίνει και σε άλλες πόλεις στην Κίνα. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο (όσοι αντέχετε στο φρικτό αυτό θέαμα) απο ενα άλλο χειμερινό φεστιβάλ στην Κίνα που σκοτώνουν κι εδώ ζωντανά τα κοτόπουλα.



Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger