Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΔΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ

Ο Clayton Nyambaware του προαστίου Τσαμπαλάλα στο Μπουλαβάγιο εξέπληξε τον κόσμο, όταν έκοψε σε φέτες τα γεννητικά του όργανα και τα έφαγε. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Μαρτίου 2014

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη σε πλήρη θέα των κατοίκων στο Elangeni Bottle Store. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι έμοιαζε σαν δαιμονισμένος. «Αρπαξε τα γεννητικά του όργανα και τα έκανε κομματάκια. Καθώς το αίμα που ανάβλυζε από την πληγή ... έβαλε τα γεννητικά του όργανα στο στόμα του και άρχισε να τα τρώει, "είπε ο πωλητής. 

Ένας άλλος μάρτυρας είπε ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό που είδα. "Ακόμα αναρωτιέμαι πώς ένα άτομο μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο στον εαυτό του. Ηταν εφιαλτικό να βλέπεις το αίμα να στάζει ανάμεσα στα δάχτυλα και τα χείλη του καθώς ο ίδιος μασούσε τον ανδρισμό του. 

Όπου κι αν βρίσκεται, πρέπει να είναι νεκρός τώρα, "δήλωσε η Άννα Ncube. Μια πηγή κοντά στην οικογένεια του Nyambawara αποκάλυψε ότι δεν είναι νεκρός . "Αναρρώνει στο Νοσοκομείο Mpilo και το μόνο που έκοψε ήταν οι όρχεις του. 

"Ήταν μαγεμένος από ένα μέλος της οικογένειας αφότου κοιμήθηκε με τη γυναίκα κάποιου άλλου", δήλωσε μια πηγή. 

Στο νοσοκομείο ο ίδιος πονάει ανυπόφορα. "Δεν ξέρω τι συνέβη και πονάω. Θέλω νερό και μπανάνες και πού είναι οι άλλοι »ρώτησε ο Nyambawara που φάνηκε αποπροσανατολισμένος.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger