Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ

"Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστηρίζει το φασιστικό πραξικόπημα που ανέτρεψε την ηγεσία του φιλο-Ρώσου προέδρου στην Ουκρανία, Βίκτορ Γιανουκόβιτς. 
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαρτίου 2014
Μακριά από την αντίσταση του αντισημιτισμού και την υπεράσπιση των Εβραίων της Ουκρανίας από τα νεοναζιστικά κόμματα που έχουν ενταχθεί στη νέα κυβέρνηση συνασπισμού, το Ισραήλ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια άρνησης ότι υπάρχει τέτοια απειλή.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Αβιγκντόρ Λίμπερμαν εξέδωσε μια ανώδυνη δήλωση την περασμένη εβδομάδα, λέγοντας: «Το Ισραήλ παρακολουθεί τα γεγονότα στην Ουκρανία με μεγάλη ανησυχία, ανησυχεί για την ασφάλεια του λαού της Ουκρανίας και ελπίζει ότι η κατάσταση δεν θα επιδεινωθεί και ότι δεν θα υπάρξει απώλεια ανθρώπινης ζωής». Αυτό προήλθε ακριβώς δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου στην Ουάσινγκτον και, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από πιέσεις από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για μια δημόσια επίδειξη υποστήριξης για τη νέα κυβέρνηση στο Κίεβο.
Τόσο η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης στο Ισραήλ αποκρίθηκαν με αποχή αποφεύγοντας να σχολιάσουν την αύξηση των νεοναζί και τις αντισημιτικές δυνάμεις στην Ουκρανία και τον κρίσιμο ρόλο που έπαιξαν στο Δυτικό πραξικόπημα. 
Αγνόησαν εξ ολοκλήρου τογεγονός ότι οι ΗΠΑ και οι ευρωπαϊκές δυνάμεις είχαν εδώ και μήνες χρηματοδοτήσει τη συνεργασία με φασιστικές οργανώσεις, όπως το κόμμα Svoboda και δεξιά κόμματα, προκειμένου να ρίξουν το καθεστώς του Γιανουκόβιτς. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι οι ηγέτες του Svoboda έκαναν αντισημιτικές δημόσιες δηλώσεις και οι παραστρατιωτικές δυνάμεις φορούν στολές στα πρότυπα του Χίτλερ με ένοπλους SS και εμβλήματα όπως η σβάστικα».

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger