Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΙΣ

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία CGI ή πράσινη οθόνη, για άλλη μια φορά, το τόξο της σιωνιστικής ελίτ διέπραξε ένα ακόμα ψεύτικο αποκεφαλισμό, αυτή τη φορά ενός κούρδου στρατιώτη. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Αυγούστου 2014


Οι άθλιοι Σιωνιστές προσπαθούν να δημιουργήσουν τη βάση για μια ψεύτικη ανθρωπιστική κρίση. Αυτό γίνεται για να δικαιολογηθεί η στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στην περιοχή, αποκλειστικά για λογαριασμό του τόξου της σιωνιστικής ελίτ.

Είναι αυτοί, μαζί με τους συνεργάτες τους στην αμερικανική κυβέρνηση, οι οποίοι βρίσκονται πίσω από τον τρόμο που προκαλεί το ΙΣΙΣ. 

Το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Τζέιμς Φόλει που αναλύσαμε από την Αθέατη γνώση, είναι ψεύτικο. Γιατί αυτό με τον κούρδο να είναι διαφορετικό; 

Αποδεικνύει τον ίδιο άνεμο σαν αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στο ψεύτικο βίντεο του Φόλει, όπου μόνο οι σημαίες και οι χαμηλότερες πτυχές των ενδυμάτων επηρεάζονται αισθητά. Αυτό μας δείχνει ότι ένας ανεμιστήρας χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό, και ότι όλο αυτό έγινε σε ένα στούντιο.

Ο ναός είναι απλώς μια στόκ εικόνα, όπως είναι ο δρόμος, τα δέντρα, και άλλα. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος που να φαίνεται στο βάθος. Ούτε τα δέντρα κινούνται σε κάποιο βαθμό. Τίποτα δεν κινείται, εκτός από τα ενδύματα των φαρσέρ », μαζί με τις σημαίες. Επίσης, όταν η σημαία στα αριστερά της οθόνης κινείται, δημιουργεί, απίστευτα, μια επίδραση σκιάς στο έδαφος.




Η απάτη αρχίζει με την ψεύτικη σύλληψη των Κούρδων στρατιωτών, συμπεριλαμβανομένου αυτού που η ΙΣΙΣ  ισχυρίζεται ότι διέσωσε από ένα χαντάκι. Αυτό είναι μέρος της σκηνοθεσίας. Δεν υπάρχει κάτι πιστευτό γι 'αυτό. Ο άνθρωπος στην τάφρο εμφανίζεται να είναι χαρούμενος, ενώ «διασώζεται» από τους τρομοκράτες του ΙΣΙΣ. Είναι ποτέ δυνατόν αυτός να είναι ένας στρατιώτης που συνελήφθη; Επιπλέον, προσέξατε ότι κοιτάζει κάπως στοργικά τον απαγωγέα του; Πού είναι το όπλο του;
















Εδώ είναι υποτίθεται οι συλληφθέντες Κούρδοι, που έχει προγραμματιστεί η εκτέλεση τους.

























Ο άνθρωπος που υποτίθεται πρόκειται να αποκεφαλιστεί, δεν φαίνεται να είναι στενοχωρημένος. Μοιάζει σαν να αληθωρίζει. Είναι από τα λαμπερά φώτα στο στούντιο;






















Οι σημαίες ανεμίζουν, όπως και τα μακριά ρούχα τους, αλλά τα δέντρα και οι θάμνοι στο παρασκήνιο είναι ακίνητα.

Η φωνή του ψευτοδήμιου είναι αισθητά ιρακινού χαρακτήρα. Η ποιότητα του ήχου είναι υπερβολικά υψηλής ποιότητας και σαφώς από στούντιο. Κάνει αναφορά στους Εβραίους και τις αμερικανικές μαριονέτες τους, το οποίο είναι ένα άλλο βασικό αποδεικτικό στοιχείο αυτής της σιωνιστικής απάτης.
































Τώρα έρχεται το μαχαίρι, και εδώ βλέπουμε, για άλλη μια φορά - ενα υποτιθέμενο αποκεφαλισμό, χωρίς στην πραγματικότητα να μας τον δείχνουν. Εν τω μεταξύ, εντελώς περιέργως, τόσο ο δράστης και το «θύμα» εστιάζουν άμεσα στην κάμερα.
















Όταν η εικόνα φωτίζεται, αυτό φαίνεται, το οποίο είναι ο άνθρωπος με τα μαύρα που φέρνει το μαχαίρι προς το λαιμό.






























Χρειάζεται χρόνος για να κοπεί ένα κεφάλι με ένα μαχαίρι. Πρέπει να περάσει από το κόκκαλο και το νωτιαίο μυελό, μεταξύ των άλλων ιστών. Σε αυτό το σημείο όλα γίνονται μαύρα.
































Φωτίζοντας το καρέ, φαίνεται αυτό, το οποίο είναι ο υποτιθέμενος δήμιος, αλλά και το άτομο με το κοστούμι του φυλακισμένου: να λείπει το κεφάλι.
































Τι συνέβη στο κεφάλι; Δεν θα μπορούσε να έχει αποκοπεί τόσο γρήγορα. Στη συνέχεια, σπάει την κατά τα φαινόμενα γραφική σκηνή του σώματος ενός άντρα στο έδαφος, με το κεφάλι πάνω από αυτό.












Αυτή η εικόνα δεν έχει κανένα νόημα. Το άτομο υποτίθεται ότι αποκεφαλίστηκε σε όρθια θέση. Θα πρέπει να υπάρχει έντονο κόκκινο αρτηριακό αίμα το οποίο είχε αναβλύσει, συμπεριλαμβάνοντας το σημείο γύρω από την άμμο και σίγουρα στο επάνω μέρος της εσθήτας. Αντ 'αυτού, το μόνο που φαίνεται είναι ένας χρωματισμός στη βάση της κεφαλής, από την περιοχή του λαιμού, και επίσης στο δεξί χέρι του ανθρώπου. Υπάρχει επίσης ένας παρόμοιος χρωματισμός ακριβώς κάτω από το κεφάλι κατά μήκος της εσθήτας, καταλήγοντας στο έδαφος.

Το χρώμα δεν είναι αυτό του πραγματικού αίματος, που είναι ανοιχτό κόκκινο, και μοιάζει με ψεύτικο αίμα.

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι ο ισχυρισμός ενός αποκεφαλισμού του ΙΣΙΣ που κατέλαβε έναν κούρδο στρατιώτη, γίνεται για το θεαθήναι, και για να δημιουργήσουν το αίσθημα του φόβου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger