Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Η ΙΣΙΣ είναι παντού και η ανθρωπότητα πρέπει να παραλύσει από τον φόβο. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Αυγούστου 2014


Η ΙΣΙΣ βρίσκεται στο Φέργκιουσον των ΗΠΑ, είναι στο Twitter, βρίσκονται στο Ιράκ και τη Συρία, και διασχίζοντας τα ανυπεράσπιστα σύνορα μας, θα μπορούσαν να μεταφέρουν τον Έμπολα σε κάθε χώρα.

Σταματήστε, ΣταματήστεΣταματήστε! Εδώ είναι μια φράση που θα ήθελαν όλοι να απομνημονεύουν και να απαγγέλλουν συχνά:

"Η ΙΣΙΣ είναι παντού, επειδή η CIA βρίσκεται παντού".

Οι Αμερικανοί, αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος, είναι εν αγνοία τους τόσο σοκαρισμένοι και τρομοκρατημένοι από το "βίντεο απάτη" που αναρτήθηκε στις 19 Αυγούστου, στο YouTube, που πρώτη η Αθέατη γνώση σας ανέλυσε με λεπτομέρειες για τον Αμερικανό Δημοσιογράφο, Τζέιμς Φόλει να γονατίζει δίπλα σε έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα, και τον Φόλει να διαβάζει ένα μήνυμα, προφανώς γραμμένο από τους υποτιθέμενους απαγωγείς του, ότι "ο πραγματικός δολοφόνος" του είναι η Αμερική.

"Μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο. Μακάρι να μου δινόταν η ελπίδα για ελευθερία και να έβλεπα την οικογένειά μου και πάλι", ακούγετε να λέει ο Φόλει στο βίντεο. 

Τότε, ο σκηνοθέτης μας δείχνει το πλάνο του δήθεν αποκεφαλισμού με το μαχαίρι.

Οι Ισλαμοφασίστες, με την βοήθεια των Αμερικανών, ελέγχουν τεράστιο έδαφος στη Συρία και το Ιράκ.

Η ανθρωπότητα να είναι έτοιμη, γιατί θα δεί πολλά περισσότερα παρόμοια πράγματα, καθώς οδεύουμε με σταθερούς ρυθμούς προς το ραντεβού μας με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Είμαστε στο κράτος σας
Είμαστε στις πόλεις σας
Είμαστε στους δρόμους σας
Οι στόχοι μας, θα είναι οπουδήποτε

Οι ΗΠΑ, όπως έχουμε γράψει στην Αθέατη γνώση, είναι το άνδρο της Λευκης Αδελφότητας που οπλίζει τους Ισλαμιστές τζιχαντιστές στη Συρία, και τα όπλα τους, καταλήγουν στα χέρια της ΙΣΙΣ και του ΙΣΙΛ.

Οι ΗΠΑ, υποστηρίζουν και εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες της ΙΣΙΣ τάζοντας τους Ισλαμικό κράτος για να έχουν τα λαμόγια τον έλεγχο της Μεσογείου ώστε να εξασφαλίσουν τον έλεγχο της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας, τα Ιεροσόλυμα χρησιμοποιώντας τους Ισλαμοφασίστες και την δίψα τους για αλλόθρησκο αίμα, εξαλείφοντας συνάμα οσο περισσότερους Χριστιανούς μπορούν σύμφωνα με τις εντολές του μακελάρη Αλλάχ και την Λευκή Αδελφότητα.

Κατά την γνώμη μου, για να γίνει ο 3 Παγκόσμιος πόλεμος, θα πρέπει πρώτα να δημιουργηθεί το παγκόσμιο κράτος των πολιτικών, να εξασφαλίσουν τα Ιεροσόλυμα, να προχωρήσουν σε ενα μεγάλο βαθμό στην υλοποίηση της Ατζέντα 21, τον Κώδικα Διατροφής και να μην πολυκοντράρουν τον Πούτιν,  γιατί ξέρουν. ότι αμα αγριέψει ο κοντός θα τους χαλάσει τα σχέδια και αυτό δεν τους συμφέρει.

Ολα πρέπει να γίνουν μεθοδευμένα χωρίς να αντιληφθούν τίποτα οι γκοίμ.

Φανταστείτε να πείτε τώρα σε έναν ανυποψίαστο γκοίμ για τρίτο Παγκόσμιο πόλεμο, Νεφελίμ, Λευκή Αδελφότητα, Ιλουμινάτοι, Ατζέντα 21, codex allimentarius κτλ.. 

Θα αρχίσει να σας κοροιδεύει και να γελάει μαζί σας. Ακόμη και ορισμένοι από εσάς κάποια από αυτά που αναφέραμε δεν είσαστε έτοιμοι να τα δεχτείτε, πόσο αυτοί, που βρίσκονται στον απόλυτο λύθαργο.

Μπείτε για μια στιγμή στο μυαλό ενός γκοίμ, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην διαταραχθεί η ηρεμία του.

Αυτό που θέλω να καταλήξω, είναι ότι αυτά τα λαμόγια που ελέγχουν την ανθρωπότητα και βρίσκονται από το παρασκήνιο δεν βιάζονται, και προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχεδιά τους γνωρίζοντας την μέθοδο ελέγχου της μάζας, μπορούν να περιμένουν χρόνια.

Βέβαια αυτοί μπορεί να έχουν τα δικά τους σχεδιά, όμως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο.

Και ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger