Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ

Το Ισλάμ είναι η μόνη μεγάλη θρησκεία στον κόσμο σήμερα που έχει αναφερθεί από δύο παράγοντες, τους κρατικούς και τους μη κρατικούς, νομιμοποιώντας τους αποκεφαλισμούς.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
26 Αυγούστου 2014



Ο Αλλάχ, ο θεός των Ισλαμιστών είναι ενα κατασκευασμένο πρόσωπο και είναι ο ίδιος ο Σαμαέλ (ο διάβολος) όπως επίσης το ίδιο συμβαίνει και με τον Γιαχβέ στην Παλαιά διαθήκη, αλλά και σε όλες ανεξαιρέτως τις θρησκείες έχει βάλει το χέρι του.

Ο Σαμαέλ μαζί με τα τσιράκια του, τους Ναχρμπέν, θέλουν να παίρνουν με το μέρος τους όσο πιο πολλές ανθρώπινες ψυχές μπορούν, και ο πανούργος και ασώματος Σαμαέλ κατασκεύασε την Μουσουλμανική θρησκεία παρουσιάζοντας έναν ανύπαρκτο Θεό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τους ανθρώπους ως δολοφονικά όργανα ενάντια των Χριστιανών σε όλο τον πλανήτη.

Να υποτάξει τους Αθεους και να τιμωρήσει αυτούς που πίστεψαν στην αλήθεια του Χριστού με την ποινή του θανάτου.

Φυσικά δεν παρουσιάζετα με το όνομα διάβολος η Σαμαέλ, αλλά με την ονομασία Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους.

Ουσιαστικά, όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, όλο το Κοράνι είναι βασισμένο σε σφαγές όσων άπιστων η αλλόθρησκων ανθρώπων δεν πίστεψαν στον Αλλάχ.

Η Αθέατη γνώση, σας παρουσιάζει μια ανάλυση της Ισλαμικής Θεολογίας η κατ εμέ "Ισλαμικής Σαμαελολογίας"  (εκ του Σαμαέλ) σχετικά με την ποινή θανάτου του αποκεφαλισμού από τον Αλλάχ.

Ομάδες λοιπόν, όπως η Αμπού Μουσάμπ Αλ-Ζαρκάουι Αλ- γουά Αλ -Τζιχάντ (Ενότητα και Τζιχάντ) και Αμπού «Ανσάρ αλ-Σούνα Αμπντ Αλλάχ αλ-Χασάν Μπιν Μαχμούτ (Υπερασπιστές της [Προφητικής] Παράδοσης) δικαιολογούν την καρατόμηση των κρατουμένων σύμφωνα με τη "Σουρά" γραφή στο κοράνι (κεφάλαιο) 47 που περιέχει ο στίχος Ayah: 

"Όταν αντιμετωπίζετε τους άπιστους στο πεδίο της μάχης, να αφαιρείται τα κεφάλια τους μέχρι να τους συνθλίψετε εντελώς, και στη συνέχεια δεσμεύστε τους κρατούμενους καλά. "

Οι όροι του Κορανίου στα αραβικά είναι γενικά απλοί:  kafaru  σημαίνει «εκείνοι που βλασφημούν / είναι άθρησκοι," αν και το Darbar-riqab είναι λιγότερο σαφές. Το Darb  μπορεί να σημαίνει "εντυπωσιακό ή χτύπημα" ενώ το ar-riqab μεταφράζεται σε " λαιμοί, σκλάβοι, τα πρόσωπα ". Με μια μικρή παραλλαγή, οι μελετητές έχουν μεταφράσει το στίχο ως,« Όταν θα συναντήσετε τους άπιστους, βαρέστε στο λαιμό τους ».

Πολλές πρόσφατες ερμηνείες παραμένουν συνεπείς με εκείνες πριν από μια χιλιετία. Στη Σαουδική διανεμηθέντα μετάφραση του Κορανίου, ο Αμπντουλάχ Γιουσούφ Αλί (δ. 1953) έγραψε ότι η εντολή "χτυπήστε τους λαιμούς τους," θα πρέπει να ληφθεί τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. "Δεν μπορεί να κάνετε πόλεμο με το γάντι», υποστήριξε ο Γιουσούφ Αλί.

Μια άλλη, αν και λιγότερο συχνά ερμηνεία παρατίθεται σε απόσπασμα του Κορανίου και τις κυρώσεις αποκεφαλισμού των μη-μουσουλμάνων. Η Σουρά 8:12 λέει: «Θα ρίξω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Αφαιρέστε τα κεφάλια τους, και έπειτα, κόψτε όλα τους τα δάχτυλά. "Το σημείο αυτής της φράσης-Θα ρίξω τον τρόμο »ή, όπως κάποιες μεταφράσεις το έχουν,« θα ενσταλάξω τον τρόμο "-έχουν πλέον υιοθετηθεί από τους ισλαμιστές τρομοκράτες για να δικαιολογήσουν τους αποκεφαλισμούς των ομήρων.

Ο αποκεφαλισμός στην Ισλαμική Ιστορία

Ενώ ορισμένοι ισλαμιστές μπορεί να έχουν δικαιολογήσει τη δολοφονία των κρατουμένων στο Κοράνι, άλλοι ενισχύουν τα συμπεράσματά τους, κατ 'αναλογία προς τα γεγονότα κατά τη διάρκεια των σχεδόν 1400 χρόνων της ισλαμικής ιστορίας. Εδώ οι αποκεφαλισμοί των αιχμαλώτων είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα. Και τα δύο ισλαμικά καθεστώτα και η αντίθεσή τους έχουν χρησιμοποιήσει τους αποκεφαλισμούς ως στρατιωτική και δικαστική πολιτική.

Η πρακτική του αποκεφαλισμού των μη-μουσουλμάνων αιχμαλώτων εκτείνεται πίσω στον ίδιο τον Προφήτη. Ιμπν Ισχάκ (δ. 768 CE), ο πρώτος βιογράφος του Μωάμεθ, έχει καταγραφεί να λέει ότι ο Προφήτης διέταξε την εκτέλεση δι 'αποκεφαλισμού από 700 άνδρες της εβραικής φυλής Μπανού Κουράιζα στην Μεδίνα με την κατηγορία της συνωμοσίας εναντίον του. Οι ισλαμιστές ηγέτες από τα χρόνια του Μωάμεθ μέχρι σήμερα έχουν ακολουθήσει το μοντέλο του.

Όλες αυτές οι διάφορες δικαιολογίες συμβάλλουν στους αποκεφαλισμούς στο Ιράκ, τη Συρία και αλλού στη Μέση Ανατολή, ενω ο Σαμαέλ, αν είχε χέρια θα τα έτριβε από ηδονή για τα κατορθώματά του,  επειδή ουσιαστικά .... όλοι γι αυτόν δουλεύουν!

Τα Ισλαμικά ζώα, έχουν ασπαστεί την νοοτροποία του και την ακολουθούν τυφλά. 

Αναρίθμητες σφαγές αθώων ανθρώπων που συνεχίζονται στο βωμό του Αρχοντα του σκότους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger