Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ: ΤΟ CDC ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΓΡΙΠΗΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΚΑΤΑ 99% ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΡΙΠΗΣ

Εάν τα εμβόλια γρίπης είναι πράγματι τόσο αποτελεσματικά όσο η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι είναι, τότε γιατί σχεδόν το ένα τέταρτο των μελών του πληρώματος του Αμερικανικού Ναυτικού στο πλοίο USS Ardent στις αρχές αυτού του έτους κόλλησαν γρίπη, ακόμα κι αν το 99 τοις εκατό από αυτούς είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με αντιγριπικό εμβόλιο; 


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Νοεμβρίου 2014


Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα αφότου δημόσιευσε το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) τα αποτελέσματα μιας μελέτης για αυτό το σημαντικό ξέσπασμα γρίπης που φαίνεται να αψηφά την επικρατούσα λογική και να υπαγορεύει την επίσημη αφήγηση του εμβολίου. 

Σύμφωνα με την μελέτη, το USS Ardent ήταν αγκυροβολημένο στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, στις 10 Φεβρουαρίου για να διεξάγει μια άσκηση κατάρτισης. Μετά από μόλις τρεις ημέρες, 25 από τα 102 μέλη του πληρώματος στο πλοίο αναζήτησαν ιατρική περίθαλψη μετά την ανάπτυξη γρίπης-όπως ή ILI (οξεία αναπνευστική λοίμωξη).

Το ναυτικό ερευνητικό κέντρο υγείας χρησιμοποίησε τελικά το τέστ αλυσωτής αντίδρασης πολυμεράσεων για να καθορίσει ότι 20 από τα άτομα είχαν γρίπη Α, και 18 από αυτά έφεραν το συγκεκριμένο υπότυπο Η3Ν2. Τα υπόλοιπα δύο δείγματα δεν μπορούσαν να αποδοθούν σε μια υποκατηγορία, σύμφωνα με τη μελέτη.

Το ξέσπασμα ήταν τόσο σοβαρό ώστε το πλοίο  απολυμάθηκε πλήρως και τα μολυσμένα μέλη του πληρώματος εστάλησαν κατ' οίκον, ορισμένους μετά τη χορήγηση αντι-ιικών φαρμάκων και οδηγίες για το πώς να αποφευχθεί η εξάπλωση της ασθένειας . Ομως μετά από την ανάλυση της κατάστασης, αποκαλύφθηκε ότι σχεδόν κάθε μέλος του πληρώματος είχε προηγουμένως λάβει ένα εμβόλιο γρίπης, αποδεικνύοντας ότι αυτό το κοινό εμβόλιο απλά δεν λειτουργεί.

"Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, το 99% του πληρώματος είχε κάνει το εμβόλιο γρίπης, " παραδέχεται η μελέτη, όπως δημοσιεύτηκε από το CDC. "Αυτή η επιδημία τονίζει τον κίνδυνο για ενα ξέσπασμα γρίπης Η3Ν2 μεταξύ των εμβολιασμένων και σε άλλα υγιή νεαρά άτομα," προσθέτει η έκθεση. 

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη μελέτη εδώ:
CDC.gov.

Οπως έχουμε τονίσει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση, τα αντιγριπικά εμβόλια οχι μόνο δεν λειτουργούν, αλλά κάνουν τους ανθρώπους πιο επιρρεπείς να κολλήσουν γρίπη.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι η νόσος εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω της συνεχής στενής επαφής μεταξύ των μελών του πληρώματος - Αυτό, και το γεγονός ότι τα μέλη του πληρώματος του Πολεμικού Ναυτικού είναι πιο επιρρεπείς σε διατροφικές ελλείψεις, ενώ επεκτείνονται εν πλω λόγω λιγότερων υγιών επιλογών τροφίμων.

Αλλά ο μεγαλύτερος ένοχος, και αυτός που αγνοείται συχνά από τους επικρατόντες ιατρικούς επαγγελματίες, είναι το γεγονός ότι, παρά τη σχεδόν πλήρη συμμόρφωση με το Υπουργείο Αμυνας των ΗΠΑ, και την εντολή να εμβολιαστούν τα μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο USS Arden κατέληξαν σε μια μεγάλη επιδημία γρίπης.

"Από το 1950, μια πολιτική υποχρεωτικού ετήσιου εμβολιασμού ενάντια στη γρίπη για το ενεργό προσωπικό έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό τον περιορισμό των επιδημιών γρίπης στο στρατό," υποστηρίζει η ίδια μελέτη, λίγες μόνο γραμμές μετά αφού παραδέχτηκε ότι τα εμβόλια γρίπης δεν ήταν προστατευτικά στην περίπτωση αυτή, .

«Η πολιτική κατευθύνει συγκεκριμένα όλες τις επιχειρησιακές μονάδες του Ναυτικού να είναι τουλάχιστον 90% εμβολιασμένοι. Ωστόσο, παρά τα μέτρα εμβολιασμού, τα κρούσματα της γρίπης εξακολουθούν να εμφανίζονται στους ιδιαίτερα εμβολιασμένους στρατιωτικούς πληθυσμούς.»

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger