Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ: ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ BITCOIN ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οδεύουμε από το κακό στο χειρότερο και οι πληροφορίες που είχε η Αθέατη γνώση για την προώθηση του ψηφιακού νομίσματος από την συγκυβέρνηση των απατεώνων του Σύριζα και Ανέλ έχουν γίνει πλέον πραγματικότητα.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
27 Ιουνίου 2015


Καμμία άλλη ιστοσελίδα εκτός από εμάς δεν είχε γράψει τι ετοιμάζουν να έρθει στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι το πρώτο Bitcoin ATM έφτασε στην Αθήνα πάνω στην ώρα, και μάλιστα οχι τυχαία. 

Τα Νεοταξικά τσιράκια της συγκυβέρνησης είχαν εντολή από τα αφεντικά τους να παίξουν το ρόλο των εθνοσωτήρων από τις υποτίθεται ανύπαρκτες προηγούμενες κυβερνήσεις που ήταν γερμανοδοσμένες και που αυτοί θα άλλαζαν τα πάντα στην Ελλάδα για να προωθήσουν την κάρτα του πολίτη, το ψηφιακό νόμισμα και τον διαχωρισμό εκκλησίας κράτους τον οποίο καθυστέρησαν να ξεκινήσουν την εφαρμογή του λόγω των υποτιθέμενων διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Και πραγματικά, τα άλλαξαν και συνεχίζουν να τα αλλάζουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβαν καθήκοντα.

Εχουμε αναφέρει στην Αθέατη γνώση τον λόγο που οι Αμερικανοί (Λευκή Αδελφότητα) ήθελαν τον Νεοταξίτη Τσίπρα για πρωθυπουργό. Το 2012, δεν μπόρεσαν να το καταφέρουν, σήμερα όμως το όνειρο τους να εφαρμόσει μια αριστερή κυβέρνηση τα μέτρα που χρειάζονται για μια επερχόμενη κομμουνιστική χούντα του Αντιχρίστου είναι πλέον πραγματικότητα.

Μην παραμυθιάζεστε με τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις, είναι ολα ψέμματα! Στις 2 Νοεμβρίου 2014 είχαμε ενημερώσει με λεπτομέρειες τι θα συμβεί μέσα στο έτος 2015 σε παγκόσμιο επίπεδο αλλα και για την Ελλάδα σε ενα άρθρο με τίτλο: 2015: ΑΠΑΡΧΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ {ΒΙΝΤΕΟ}

Κάτι ανάλογο με όσα επιβλήθηκαν στην Κύπρο το Μάρτιο του 2013, ενδέχεται να συμβούν και στην Ελλάδα κάποια στιγμή. Η κεντρική τράπεζα της Κύπρου αναγνώρισε ότι το bitcoin δεν είναι παράνομο. Επίσης ενα μηχάνημα ανάληψης Bitcoin εγκαταστάθηκε στην Κύπρο αμέσως μετά το κούρεμα των καταθέσεων.

Τυχαίο?

Το Bitcoin θα μας πούν ότι είναι η λύση για την τρέχουσα οικονομική κρίση. Αυτό προτείνεται μετά το κυπριακό κούρεμα των καταθέσεων, και αυτό θα προταθεί και για την Ελλάδα.


Στις 9 Φεβρουαρίου 2015 είχαμε γράψει άρθρο στην Αθέατη γνώση με τίτλο: ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΕΡΙ GREXIT ΚΑΙ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ότι ο Σύριζα ενδέχεται να ψάξει για νέες χρηματοδοτικές λύσεις, ίσως μια πιθανή να είναι και το Bitcoin. Με μια αποδυναμωμένη οικονομία και τον κίνδυνο εξόδου από την ευρωζώνη, ο Σύριζα χρειάζεται μια νέα οικονομική πολιτική για να λύσει το έλλειμμα της χώρας.

Επίσης είχαμε γράψει την 1 Απριλίου 2015: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ BITCOIN

Οπως είχαμε αναφέρει τότε, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά για μια πραγματικότητα που σας κρύβουν όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να είστε σε πλήρη άγνοια σχετικά με αυτά που ετοιμάζουν στο μέλλον για την Ελλάδα.

Ο Βαρουφάκης έχει τους λόγους του που θέλει να προωθήσει το ψηφιακό νόμισμα στη Ελλάδα, και προφανώς βρήκε να περάσει στον κόσμο αρχικά την ιδέα του Bitcoin η γενικά του ψηφιακού νομίσματος μέσω ενός πρωταπριλιάτικου αστείου.

Καταλάβατε τώρα γιατί λαμόγια μιλάμε;;

Εγινε και η κατάλληλη διαφήμιση στο διαδύκτιο, όπου θα ακολουθηθεί και από την τηλεόραση.

Το Πρώτο Bitcoin ΑΤΜ στο Μενίδι είναι γεγονός! το ΑΤΜ για Bitcoin βρίσκεται στο Μενίδι στο βιβλιοπωλείο «Ορίζοντες» στην οδό Ιωάννου Θηβαίου 20. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger