Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ - ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στις 20 Φεβρουαρίου υπογράφει για λογαριασμό των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ την 4μηνη παράταση της υπάρχουσας δανειακής σύμβασης η οποία είναι αλληλένδητη με το Μνημόνιο, κοροιδεύοντας με αυτή τους την πράξη όλους τους αγράμματους και μωροπίστευτους ψηφοφόρους της ψευτοαριστεροδεξιάς συγκυβέρνησης.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Ιουνίου 2015


Μάλιστα το Μνημόνιο, το οποίο είναι ενα και απλά ανανεώνεται με νέους όρους,  δεν χρειαζόταν να επεκταθεί διότι δεν έχει ημερομηνία λήξης, παρά μόνο η δανειακή σύμβαση.

Θα θυμάστε, ότι όλο αυτό το θέατρο κράτησε καθυστέρηση περίπου ενα μήνα χωρίς να υπογράφουν την παράταση της Δανειακής Σύμβασης και του επικαιροποιημένου Μνημονίου όπως υπέγραψε και η προηγούμενη συγκυβέρνηση της ΝΔ και του Πασόκ, αλλά παρακαλώντας με ενα γελοίο τρόπο τους δανειστές να μην φανεί η απάτη τους ώστε να βαφτίσουν το Μνημόνιο "συμφωνία γέφυρα" και την Τρόικα "Θεσμούς".

Μετά λοιπόν την λήξη αυτής της ανύπαρκτης διαπραγμάτευσης και μετά τα χαστούκια και τον χλευασμό από ολόκληρη την Ευρώπη για την ανούσια αυτή καθυστέρηση, επήλθε η περιβόητη συμφωνία χαρακτηρίζοντάς την ύστερα απο κοινή απόφαση των εταίρων και της Ελληνικής κυβέρνησης ως "Συμφωνία γέφυρα".

Κι έτσι έγινε! Στο τελικό κοινό ανακοινωθέν του Eurogroup δεν υπήρχε καμία αναφορά σε μνημόνια, γι’ αυτό άλλωστε και υπήρξε συμφωνία - άσχετα βέβαια αν ολόκληρη η Ευρώπη μετά την συμφωνία τους κορόιδευαν ότι υπέγραψαν μνημόνιο και ότι θα διαπραγματεύονται με την Τρόικα.

Επίσης, ο κεθένας μπορεί να ψάξει στο διαδύκτιο και να βρεί ότι το περιεχόμενο των επικαιροποιήσεων των Συμβάσεων είναι το ίδιο. Και οι δύο επικαιροποιήσεις διέπονται από το αγγλικό δίκαιο. Και οι δύο επικαιροποιήσεις εναποθέτουν, σε περίπτωση διαφοράς, την αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων στο Μεγάλο Δουκάτο του Λουξεμβούργου. Ολα αυτά δηλαδή που κατήγγειλε ο Πανοκαμμένος για τους Σαμαρά, Παπανδρέου και Βενιζέλο.

Και οι δύο επικαιροποιήσεις αναφέρουν ότι η Ελλάδα παραιτείται, αμετάκλητα και άνευ όρων, από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστεί δικαιούχος, όσον αφορά στην ίδια ή τα περιουσιακά της στοιχεία.

Και οι δύο επικαιροποιήσεις συνδέονται με το «Μνημόνιο» - Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης, της 15ης Μαρτίου 2012.

Οταν όμως μια κυβέρνηση βασίζεται εξ ολοκλήρου στο ψέμα και την απάτη κοροιδεύοντας έναν ολόκληρο λαό, και επειδή όταν ξεκινάς ως παράταξη με τα ψέματα,  πρέπει να το φτάσεις μέχρι το τέλος.

Οι ανύποπτοι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αναζητώντας φώς στο τούνελ και ελπίδα για κάτι καλύτερο, έπεσαν στην φάκα σαν τα ποντίκια από τις προεκλογικές εξαγγελίες των δύο κομμάτων τα οποία δεν είχαν ιστορικό διακυβέρνησης της χώρας πάρα μόνο προεκλογικά προγράμματα τα οποία ήταν δελεαστικά για τους ψηφοφόρους αλλά για τα "σκουπίδια" όπως και των προηγούμενων κυβερνήσεων οι οποίες δεν μπορούσαν να τα υλοποιήσουν.

Αφού λοιπόν μπήκε η υπογραφή Βαρουφάκη για την δανειακή σύμβαση και την συνέχιση του μνημονίου, οι δανειστές απαιτούσαν όπως είναι αυτονόητο να τηρήσουν τις δεσμεύσεις που υπέγραψαν. Αυτό όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και η συμφωνία δεν ήρθε στην βουλή για να μην αποκαλυφθεί η απάτη στις συνιστώσες του Σύριζα αλλά και των Ανέλ που θα είχαν πάρει πόδι απο τον πρώτο μήνα της συγκυβέρνησης τους.

Το σχέδιο τους ήταν να φτάσουν ως τα άκρα αυτό το θέατρο του παραλόγου ώστε να φαίνεται στον κόσμο ότι κάνουν διαπραγματευση και αντιστέκονται στα δυσβάσταχτα μέτρα που ζητούν οι δανειστές εταίροι μας βγαίνοντας πάντα μέσα από τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να διαλαλήσουν την επαίσχυντη προπαγάνδα τους.

Οι μέρες περνούν και οι γκοίμ ψηφοφόροι νιωθουν ολοένα και περισσότερο υπερήφανοι για την αποφασή τους να στηρίξουν την κυβερνηση μέχρι τέλους.

Το έγγραφο περιελάμβανε παράταση έως τις 30 Ιουνίου, και αφού περνάει και η ημερομηνία αυτή χωρίς να πάρουν τα μέτρα που υπέγραψαν, ο Σύριζα και οι Ανέλ ανακοινώνουν δημοψήφισμα ρίχνοντας το μπαλάκι στον κόσμο να αποφασίσει αυτό που δεν είναι ικανοί να πράξουν αυτοί.



Το δημοψήφισμα δεν μπορεί να επιφέρει καμία απολύτως αλλάγη στο πολιτικό σκηνικό αφού οι υπογραφές στο μνημόνιο έχουν πέσει εδω και μήνες από τους ιδίους τους απατεώνες που ρίχνουν την ευθύνη στον λαό σήμερα να ψηφίσει. 

Το 1 Σεναριο είναι ο κόσμος να ψηφίσει κατά των μέτρων αυτών και τότε θεωρητικά η Ελλάδα να γίνει ξανά το παράδειγμα πρός μίμηση αφού θα συμβεί το σενάριο του Grexit, που δεν σημαίνει αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ και η εκτύπωση δραχμών, διότι, όπως έχουμε αναφέρει επανειλημμένα από την Αθέατη γνώση - εδω και τρία χρόνια στην μάταιη προσπάθεια μας να αφυπνίσουμε μια μεγάλη μερίδα κόσμου ο οποίος βρίσκεται σε λήθαργο, είναι ότι η συνθήκη της Λισαβόνας δεν προβλέπει έξοδο από το ευρώ.

Ωστόσο το άρθρο 50 επιτρέπει σε μια χώρα να αποχωρήσει από την ΕΕ. Δηλαδή, ότι για να εγκαταλείψει μία χώρα το ευρώ η χώρα μας θα πρέπει να αποχωρήσει και από την Κοινότητα.

Η Συνθήκη της Λισαβώνας προβλέπει την εθελουσία έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ενωση συνολικά και έπειτα από περίπλοκες διαπραγματεύσεις. Βεβαίως, έχει τεθεί θέμα της τροποποίησης της Συνθήκης για την εισαγωγή ρήτρας αποβολής χώρας μέλους από την ευρωζώνη. 

Ωστόσο, η αναθεωρητική διαδικασία θα πάρει χρόνο – ή και χρόνια – και είναι πάντοτε αμφίβολο αν μια τέτοια ρήτρα μπορεί να γίνει αποδεκτή, καθώς η αποδοχή της απαιτεί την ομόφωνη συγκατάθεση όλων των κρατών μελών. Αυτή είναι η νομική τάξη.

Αν λοιπόν φτάσουμε στο λεγόμενο Grexit, θα καταλήξουμε να είμαστε πτωχευμένοι μέσα στο ευρώ, χωρίς ευρώ και χωρίς δυνατότητα εισαγωγών. Η οικονομία η οποία έχει ήδη παγώσει θα καταρρεύσει και μαζί της θα καταρρεύσει η κοινωνία και το πολιτικό σύστημα.

Αυτό βέβαια δεν θα διαλύσει την Ευρωπαική Ενώση και το Ευρώ - το οποίο Ευρώ και Ευρώπη βέβαια έχουν ημερομηνία λήξεως κάποια στιγμή, αλλά θα φέρει την Ελλάδα χρεωκοπημένη μέσα στο Ευρώ, και θα είναι από τις πρώτες χώρες της Ε.Ε που θα ενσωματωθούν στην επερχόμενη Ενωση της Μεσογείου που σχεδιάζουν οι κοσμοεξουσιαστές, και στην οποία θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε, διότι τα πρόβατα δεν τα αφήνουν ποτέ ανεξέλεγκτα και  εξω απ΄το μαντρί.


Το 2 σενάριο τώρα είναι ότι πλέον ο κόσμος έχει δεχτεί την καθημερινή πλύση εγκεφάλου πολιτικών και δημοσιογράφων για την επερχόμενη καταστροφή της Ελλάδας αν αποφασίσει η ίδια να βγεί εκτός Ευρωπαικής Ενωσης -  όπου ουσιαστικά η πλειοψηφία των ελληνικών κομμάτων είναι υπέρ της Ευρώπης με κόμματα όπως η ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ να θεωρούν ολική καταστροφή ενα τέτοιο σενάριο, κι έτσι θα έχουν πείσει ήδη τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα ακόμη κι αν τα μέτρα είναι υφεσιακά.

Είναι δυνατον την Κυριακή το βράδυ το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος να είναι «ΝΑΙ» ; και η ελληνική κυβέρνηση να πεί στους δανειστές ότι έχουμε λαική εντολή για ΝΑΙ στην λιτότητα και σε νεα δυσβάσταχτα μέτρα;

Βέβαια τέτοια εντολή δεν είχε ο Τσίπρας όταν υποσχέθηκε κατάργηση των μνημονίων και της λιτότητας, όμως, η απάτη θα έχει φτάσει στην κορύφωση της και το αποτέλεσμα θα φανεί ότι ήταν αυτό που επιδίωκαν ο Σύριζα και οι Ανέλ εξ αρχής - δηλαδή να είναι αυτοί που θα συνεχίσουν όχι τα ίδια που έκανε η συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου (σταθερότητα της οικονομίας και σταδιακά πρός τα κάτω) αλλά τα χειρότερα νεα μέτρα που θα απαιτήσουν οι δανειστές να παρθούν και που εμείς θα τα καταπιούμε αμάσητα επειδή η κυβέρνηση θα έχει λαική εντολή.

Οι σκληροπυρινικές συνιστώσες του Σύριζα θα αντισταθούν, η κυβέρνηση θα πέσει, θα γίνουν εκλογές και θα δημιουργηθεί οικουμενική κυβέρνηση.

Εκει πιστεύω ότι επειδή ο Τσίπρας είναι ενα πιστό αντίγραφο του Παπανδρέου όσον αφορά τα ψέμματα που εχει πει στον Ελληνικό λαό, ενδέχεται να κάνει ανακοίνωση της παραίτησης του και της Κυβέρνησής του έτσι, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις σύστασης Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής όπου θα συσταθεί μια κυβέρνηση τεχνοκρατών.

Ο στόχος θα έχει πετύχει, θα μπούν περισσότερα μέτρα με νέους φορους που θα γονατισουν τον Ελληνικό λαό κλείνοντας όλες τις εναπομείναντες επιχειρήσεις, θα συνεχιστούν οι συτοκτονίες και η απελπισία από τις Δαιμονικές επιρροές ώστε όταν ολα θα είναι έτοιμα να αποφασιστεί η παγκόσμια κατάρρευση.

Ο κόσμος θα έχει σιχαθεί όλους τους πολιτικούς και θα απαιτήσει ενα παγκόσμιο ηγέτη σωτήρα που θα βοηθήσει τον πλανήτη από την φτώχεια και την δυστυχία και αυτός δεν θα είναι άλλος απο τον Αντίχριστο. Ολα αυτά βέβαια θα γίνουν την κατάλληλη στιγμη και θα ισχύουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger