Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η Αμερικανόφερτη Ελληνική συγκυβέρνηση Σύριζα Ανέλ μπορεί να ετοίμασε δημοψήφισμα, όμως πίσω από αυτό κρύβονται πολλά βρώμικα παιχνίδια τα οποία για να πραγματοποιηθούν χρειάζεται και η συμμετοχή του λαού.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
30 Ιουνίου 2015



Οι ίδιοι οι απατεώνες που κορόιδευαν τόσο καιρό ότι δήθεν διαπραγματεύονταν για μια καλύτερη συμφωνία με τους δανειστές - τώρα προτρέπουν τον ελληνικό λαό να επιλέξει μεταξύ "γκρεμού η ρέματος" ποντάροντας στην απόγνωση του και την αβεβαιότητα για το αύριο συμμετέχοντας σε ενα εκβιαστικό δημοψήφισμα υποτίθεται υπέρ του "ΟΧΙ" στα μέτρα λιτότητας αλλά ουσιαστικά ωθώντας να επιλέξουν το "ΝΑΙ" αφού οι περισσότεροι αυτών που θα πάνε να ψηφίσουν θα ψηφίσουν με κριτήριο ΝΑΙ στην Ευρώπη και στο Ευρώ για να μην συμβεί η χρεωκοπία.

Οι συνταξιούχοι και ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση φόβου και αβεβαιότητας για το αύριο. 

Είτε "Ναι" Είτε "Οχι" το μνημόνιο δεν φεύγει, φέρει την υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και θα παραμείνει!

Ο Τσίπρας είναι χαμένος από χέρι ότι και να συμβεί και θα πρέπει την επόμενη ημέρα να παραιτηθεί ώστε να μείνει αλώβητος από την κατακραυγή του κόσμου.

Δεν θα μπορέσει να σηκώσει στους ώμους του καμία συμφωνία απο τις υποτιθέμενες δύο που γνωρίζουμε, ούτε κάν αυτή που προτείνει ο ίδιος - αφού το πολιτικό κόστος για το κόμμα του θα είναι το τελειωτικό.

Ετσι θα φανεί στον κόσμο ότι ο πρωθυπουργός προσπάθησε το καλύτερο για τον λαό και την πατρίδα του, λέγοντας ότι δεν θα μπορέσει να σηκώσει στις πλάτες του μια συμφωνία που θα είναι κατά του ελληνικού λαού και θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση ώστε να συσταθεί μια οικουμενική κυβέρνηση τεχνοκρατών.

Υπάρχει βέβαια και μια εκδοχή να μην πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα και να επέλθει μια υποτιθέμενη συμφωνία για την οποία θα ανακοινώσει η κυβέρνηση ότι είναι στα πλαίσια του προγράμματος της Θεσσαλονίκης και ότι μετά από τις πιέσεις που δέχτηκε τόσους μήνες πέτυχε αυτό που έλεγε ότι " θα παίζουμε στο εξής το νταούλι, ή μάλλον τη λύρα της Κρήτης, κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη. 

Ασχέτως βέβαια αν στην πραγματικότητα το θύμα στην όλη υπόθεση θα είναι ο Ελληνικός λαός - ο οποίος θα χορεύει οχι απλα πεντοζάλη αλλα στα αναμμένα κάρβουνα που άναψε η συγκυβέρνηση Σύριζα και Ανέλ.

Εως τώρα η συγκυβέρνηση προσέφερε ελπίδα, άρτον και θεάματα από την πρώτη ημέρα που ορκίστηκε αφαιρώντας αρχικά τα κιγκλιδωματα από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και από την παρελαση της 25 Μαρτίου, επαναπροσλαμβάνοντας τις καθαρίστριες, ανοίγοντας την ΕΡΤ, τις δήθεν διαπραγματεύσεις με τα πουκάμισα χωρίς γραβάτες και πολλά άλλα τέτοια τερτίπια ώστε να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου απο το βρώμικο παιχνίδι που έπαιζε στην πλάτη του.

Μην συμμετέχετε σε ακόμα ενα παιχνίδι τους! Οποιο αποτέλεσμα και να βγεί από την κάλπη δεν θα διαφέρει από την ουσία - η οποία είναι φόροι, απολύσεις, κλείσιμο επιχειρήσεων, μείωση συντάξεων και ότι άλο προβλέπει το επικαιροποιημένο μνημόνιο.

Επιλέξτε απόχή από το δημοψήφισμα!


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger