Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΚΙΣΤΡΙΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩ

Ο δήμαρχος του Αγκιστρίου έχει συμφωνήσει για μια δοκιμή με το ψηφιακό νόμισμα Nautiluscoin ως έναν τρόπο για να προσελκύσει τους τουρίστες.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
8 Ιουλίου 2015


Ο Μπράιαν Κέλι, ιδρυτής της Nautiluscoin , δημοσίευσε ένα άρθρο στο CNBC στις 8 Ιουλίου όπου ανακοινώθηκε η είδηση ​​ότι ο δήμαρχος Γιάννης Αθανασίου είχε δώσει την υποστήριξή του στο σχέδιο.

Το κρυπτονόμισμα προσπαθεί να αξιοποιήσει τους φόβους μεταξύ των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα ότι τα άδεια ΑΤΜ και η αναστολή των περισσότερων διεθνών τραπεζικών υπηρεσιών θα μπορούσε να τους αφήσει χωρίς μετρητά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Το Bitcoin έχει επανειλημμένα συζητηθεί ως λύση σε αυτό το πρόβλημα, αλλά και ως μια πιθανή επιλογή για τους Έλληνες που το επιθυμούν. 

Ο δημοσιογράφος αν αφέρει ότι: "ενα παράλληλο νόμισμα μπορεί να επανεκιννήσει την ελληνική οικονομία και να αποτρέψει μια ανθρωπιστική καταστροφή. Επίσης ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι οι Έλληνες ήταν σωστό να ψηφίσουν «όχι» στο δημοψήφισμα για τους όρους αποπληρωμής δανείων. Η λιτότητα έχει ωθήσει την Ελλάδα σε ύφεση - και περισσότερη λιτότητα που θα επιδεινώσει την κατάσταση. Η λύση στο ελληνικό πρόβλημα είναι η διαγραφή ενός μέρους ή του συνόλου του χρέους."

Ο Μπράιαν Κέλι, είναι επίσης ο συγγραφέας του επερχόμενου βιβλίου " The Big Bang Bitcoin: Πως τα Εναλλακτικά Νομίσματα πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο .

Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα ότι η Νέα Τάξη επιθυμούσε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα;;

Σε έπεισαν λοιπόν ότι ψήφισες πατριωτικά;;

Χόρεψες στο Σύνταγμα για να γιορτάσεις την μ@λ@κία σου ;;

Φάε τώρα στην μάπα μια μνημονιάρα και πάψε να διαμαρτύρεσαι!!!

Βέβαια, είτε έβγαινε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ τα γεγονότα έχουν δρομολογηθεί.

Το ψηφιακό νόμισμα είναι πλέον γεγονός στην Ελλάδα!

Ο εντεταλμένος Αμερικανόφερτος τέως Υπουργός Γιάννης Βαρουφάκης και η νεοταξική συμμορία των Σύριζα Ανέλ άφησαν σπουδαίο έργο για τα αφεντικά τους.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger