Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΑΠΟ ΛΑΔΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 2

Χρησιμοποιώντας υπόθετα από λάδι κάνναβης με τις ίδιες ποσότητες των δόσεων όπως με την από του στόματος κατάποση, είναι ένας διαφορετικός τρόπος που μπορεί να ληφθεί το καναβέλαιο για την αντιμετώπιση του καρκίνου. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Αυγούστου 2015



Η Αθέατη γνώση, σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος για την χρήση και τις πληροφορίες δοσολογίας σχετικά με την ιατρική κάνναβη και την θεραπεία του καρκίνου.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα υπόθετα μπορεί να απορροφήσουν το λάδι κάνναβης στο αίμα τους καλύτερα από το να τα έπαιρναν από το στόμα. Για να φτιάξετε μια παρτίδα από υπόθετα με λάδι κάνναβης, μπορείτε να ξεκινήσετε με 100 γραμμάρια Βιολογικό Βούτυρο Κακάο - ανεπεξέργαστο - για κάθε 1-2 γραμμάρια λάδι κάνναβης. Πρώτα θα πρέπει να λιώσετε το βούτυρο κακάο σας. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με την τοποθέτηση του βουτύρου κακάο σε ένα ανοξείδωτο δοχείο και να χρησιμοποιήσετε μια απαλή συσκευή θέρμανσης για να λιώσει.

Έπειτα προσθέστε το λάδι κάνναβης στο λειωμένο βούτυρο κακάο, ενώ βρίσκεται στην συσκευή θέρμανσης. Ανακατεύουμε το λιωμένο μίγμα ελαίου κάνναβης βούτυρο κακάο μαζί, έτσι ώστε το λάδι να αναμιχθεί ομοιόμορφα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζεστό μείγμα σε καλούπια υποθέτων που μπορείτε να αγοράσετε από το διαδύκτιο. Αφήστε τα να κρυώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.  

Ξεκινήσετε με 1-2 γραμμάρια λάδι κάνναβης ανά 100 γραμμάρια βούτυρο κακάο. Αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, ώστε τα υπόθετα να μην είναι πολύ ισχυρά. Στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε το λάδι κάνναβης, σύμφωνα με το πόσο ο ασθενής χρειάζεται ή μπορεί να ανεχθεί. 

Τα υπόθετα απο λάδι κάνναβης μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν ο καρκίνος βρίσκεται στο κάτω μέρος του σώματος, όπως ο καρκίνος του εντέρου, του προστάτη ή του πρωκτού. Οταν απορροφάται το λάδι σε σημείο που βρίσκεται πιο κοντά στον καρκίνο θα έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Τα υπόθετα θα ανοίξουν επίσης τους πνεύμονές σας και θα καταστήσουν ευκολότερη την αναπνοή σας. Είναι ότι καλύτερο για τα άτομα με άσθμα. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τα υπόθετα, όπως σας δείξαμε παραπάνω, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε  άδειες κάψουλες χαπιών ως εναλλακτική λύση. Η επιζήσασα από τον καρκίνο Corrie Yelland σύμφωνα με μαρτυρία της χρησιμοποίησε άδειες κάψουλες χαπιών ως υπόθετα, θεραπεύοντας τον πρωκτικό καρκίνο της.




Ξεκινώντας με μεγαλύτερες δόσεις θα ήταν καλό να βοηθήσετε τους ασθενείς να γλυτώσουν τα εθιστικά και επικίνδυνα παυσίπονα όπως η μορφίνη ή το Vicodin. Όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα εν λόγω είδη φαρμάκων και έχουν ξεκινήσει την θεραπεία του καναβέλαιου, μπορούν πολλές φορές, να κόψουν τα φάρμακα για τον πόνο τους κατά πολύ ως και κατά το ήμισυ. Θα ήταν επίσης καλό να αρχίσετε με μεγαλύτερες δόσεις, εάν ο καρκίνος είναι στα τελευταία στάδια. Το πιο σημαντικό είναι να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε την «ευκολία» σας όταν παίρνετε το λάδι κάνναβης. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, και μερικοί άνθρωποι μπορούν να πάρουν  περισσότερα από ό, τι άλλοι. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι η δόση που παίρνετε είναι σωστή για σας.

Το λάδι κάνναβης μπορεί να έχει ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στη θεραπεία του καρκίνου. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι που αποφασίζουν να ξεκινήσουν τη θεραπεία με καναβέλαιο έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Αυτή η ζημία που γίνεται από αυτές τις θεραπείες μπορεί να παρατείνει το χρόνο και την ποσότητα του καναβέλαιου που απαιτείται για να σκοτώσει τον καρκίνο. 

Ανάλογα με τη ζημία που γίνεται και τον τύπο του καρκίνου, ο ασθενής θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον 180 γραμμάρια λάδι κάνναβης και 6 μήνες ή και περισσότερο για να σκοτώσει τον καρκίνο. Το καναβέλαιο είναι επίσης σε θέση ανανεώσει τα ζωτικά όργανα του σώματος σας όπως το πάγκρεας. Ορισμένοι διαβητικοί οι οποίοι έχουν λάβει το λάδι διαπίστωσαν ότι μετά από περίπου έξι εβδομάδες θεραπείας με λάδι κάνναβης έχουν μειώσει τη χρήση της ινσουλίνης τους στο μισό. Και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν χρειάζονται πλέον την ινσουλίνη καθόλου δεδομένου ότι το πάγκρεάς τους άρχισε να λειτουργεί και πάλι.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger