Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ {ΒΙΝΤΕΟ}

Για όσους δεν γνωρίζουν, από τον Δεκέμβριο άρχισε η προβολή ακριβοπληρωμένης τηλεοπτικής παραγωγής με τίτλο Childhood’s End.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
24 Δεκεμβρίου 2015






Η σειρά μας παρουσιάζει την ειρηνική κάθοδο εξωγήινων στη Γη , τους μυστηριώδεις Overlords - επικυρίαρχους όπως τους ονομάζει η σειρά ,  η άφιξη των οποίων θα τερματίσει όλους τους πολέμους της Γης. 

Οι παρουσιαζόμενοι ως εξωγήινοι που θα μας <<σώσουν>>δεν είναι άλλοι από τους Νεφελίμ της Αράκουλα 1, της Γης  που βρίσκεται πίσω από τον Ήλιο και είναι ίδια με εμάς αλλά ποτέ δεν είναι ορατή από την δικιά μας Γη , σύμφωνα με πληροφορίες του Δημοσθένη Λιακόπουλου , οι οποίοι θα δωσουν την γνωση για να χαθεί κάθε ασθένεια και κάθε θλίψη και κάθε αδικία και η πείνα και ο πόλεμος και το έγκλημα και η φτώχεια από τους ανθρώπους.

Πρίν λίγα χρόνια, ο Δημοσθένης Λιακόπουλος είχε εκδόσει ενα ακόμη δικό του βιβλίο από την σειρά "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας" με τίτλο: ΤΟ ΤΕΤΑΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.

Η νέα σειρά Childhood’s End μοιάζει σαν να έχουν γυρίσει τον τόμο 32 Τέταρτο Σενάριο σε τηλεοπτική σειρά. 

Προετοιμάζουν τον κόσμο για να δεχθεί ευκολότερα την εφαρμογή του σεναρίου αυτού , διότι σε περίπτωση που καταλάβουν ότι ο Πούτιν θα χτυπήσει πρώτος θα προσπαθήσουν να φέρουν το 4ο Σενάριο για να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία των Νεφελίμ άλλων κόσμων για να σταματήσουν κάθε πολεμο , όπως μας ενημέρωσε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Η Αθέατη γνώση έφτιαξε για τους αναγνώστες της ενα βίντεο το οποίο δικαιώνει για ακόμη μια φορά με ατράνταχτες αποδείξεις τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger