Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ: ΑΤΖΕΝΤΑ 21 - 2016 ΕΤΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Ευρωπαικό Συμβούλιο συζητάει αυτή την στιγμή το σχέδιο δράσης της ΕΕ για την κυκλική οικονομία. Αυτό συναπαρτίζει μια δέσμη στην οποία περιλαμβάνονται και τέσσερις νομοθετικές προτάσεις σχετικά με τα απόβλητα. 


Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Μαρτίου 2016


Ο σκοπός της εν λόγω δέσμης είναι να προωθήσει τη μετάβαση της Ευρώπης προς μια κυκλική οικονομία, περισσότερο βιώσιμη και ανταγωνιστική από το σημερινό μοντέλο. Θεσπίζονται μέτρα για τη μείωση της χρήσης των πόρων, τη μείωση των αποβλήτων και την ενίσχυση της ανακύκλωσης.

Επίσης, οι υπουργοί θα πραγματοποιήσουν συζήτηση προσανατολισμού σχετικά με τη συνέχεια που πρέπει να δοθεί στη συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή με βάση ανακοίνωση της Επιτροπής και έγγραφο της Προεδρίας.

Το Συμβούλιο αναμένεται να εξετάσει το ζήτημα των ενδοκρινικών διαταρακτών (χημικές ουσίες που μπορούν να επηρεάζουν το ορμονικό σύστημα), έπειτα από μια πρόσφατη δικαστική υπόθεση.

Οσοι παρακολουθούν ανελλιπώς τα άρθρα που δημοσιεύουμε από την Αθέατη γνώση, θα γνωρίζουν ήδη τι σημαίνει κυκλική οικονομία και πώς συνδέεται άμεσα με την Ατζέντα 21.

Δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω γι αυτό το θέμα ... αλλά θα σας παραθέσω το περσινό άρθρο που δημοσιεύσαμε στις 22 Ιουλίου 2015 όπως γράφτηκε αυτούσιο στον ακόλουθο σύνδεσμο http://atheatignosi.blogspot.gr/2015/07/21-2016.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger