Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ WIKILEAKS ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΛΕΤΗ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ {ΒΙΝΤΕΟ}

Σε ίσως την πιο παράξενη απελευθέρωση των Wikileaks μέχρι σήμερα, ο Τόνι Ποδέστα (αδελφός του Τζόν Ποδέστα,ο οποίος είναι υπεύθυνος της εκστρατείας Κλίντον για τις εκλογές) καλείται σε δείπνο «Μαγειρικής με τα πνεύματα" από την καλλιτέχνιδα Μαρίνα Αμπράμοβιτς για να λάβουν μέρος σε μια αποκρυφιστική τελετουργία εμπνευσμένη από τον σατανιστή Άλιστερ Κρόουλι.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Νοεμβρίου 2016



Ενα δείπνο με μια διάσημη καλλιτέχνιδα μπορεί να ακούγεται φυσιολογικό, όμως υπάρχει κάτι παραπάνω σε αυτή την ιστορία.

Η Αμπράμοβιτς, είναι μια αρκετά διάσημη καλλιτέχνιδα από την Σερβία, η οποία τώρα ζει στη Νέα Υόρκη.

Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ημερομηνία 28 Ιουνίου, 2015, η Αμπράμοβιτς έγραψε:

«Αγαπητέ Τόνι,
ανυπομονώ για το δείπνο «με τα πνεύματα" στο σπίτι μου. Θα ήθελα να γνωρίζω αν θα έρθει και ο αδελφός σου;

Με όλη μου την αγάπη, Μαρίνα "


Στην συνέχεια, ο Τόνι διαβίβασε το e-mail προς τον αδελφό του, τον Τζόν (σύμβουλο και υπεύθυνο της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον), ζητώντας:


"Θα είσαι στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη 9 Ιουλίου;

Η Μαρίνα σε έχει καλέσει σε δείπνο "

Αν και όλο αυτό φαίνεται σαν ενα εντελώς φυσιολογικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μια ματιά στο τι σημαίνει "Μαγειρική με πνεύματα", αλλάζει τα πράγματα αμέσως.

Τι είναι το δείπνο «Μαγειρικής με τα πνεύματα";


Το δείπνο με τα πνεύματα αναφέρεται σε "ένα μυστήριο στη θρησκεία του Θελήματος" η οποία ιδρύθηκε από τον Άλιστερ Κρόουλι" και περιλαμβάνει μια απόκρυφη τελετουργία κατά τη διάρκεια της οποίας εμμηνορροϊκό αίμα, μητρικό γάλα, ούρα και σπέρμα χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί μια "ζωγραφική".

Το Θελημικό πάνθεον περιλαμβάνει μια σειρά από θεότητες, κυρίως ένα τρίο προσαρμοσμένο από την αρχαία αιγυπτιακή θρησκεία των Νεφελίμ.

Σύμφωνα με την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, αν το τελετουργικό εκτελείται σε μια γκαλερί τέχνης, είναι απλώς τέχνη, αλλά αν το τελετουργικό γίνεται ιδιωτικά, τότε αποτελεί μια οικεία πνευματική τελετή.

Παρακάτω βλέπουμε μια φωτογραφία η οποία δείχνει την Αμπράμοβιτς να ποζάρει με το ματωμένο κεφάλι μιας κατσίκας - μια αναπαράσταση του απόκρυφου συμβόλου του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ.




Ίσως το πιο γνωστό, το 1974, η Αμπράμοβιτς τοποθέτησε 72 αντικείμενα σε ένα τραπέζι, (τα οποία αριθμητικά τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο ότι συμβολίζουν τους 72 Βασιλείς των Νεφελίμ) συμπεριλαμβανομένων ενα τριαντάφυλλο, ένα φτερό, μέλι, ένα μαστίγιο, ελαιόλαδο, ψαλίδι, νυστέρι - και ένα πιστόλι και μια μόνο σφαίρα. 

Λίγες ημέρες πρίν από τις εκλογές στην Αμερική, στην αποκάλυψη ότι ο Τζόν Ποδέστα, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, ενδιαφέρεται προφανώς για παράξενες, αιματηρές απόκρυφες τελετές ήταν κάτι πολύ ζουμερό για να αγνοηθεί από το Wikileaks.

Η Αθέατη γνώση σας πας παρουσιάζει το βίντεο το οποίο απεικονίζει την παράξενη φύση της τελετής. 




atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger