Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΟΥΜΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ: 10-ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΟΥΜΙΑ ΜΕ ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ ΒΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Σεπτεμβρίου 2013



Η Γερμανική αστυνομία, οι εισαγγελείς και οι ιατροδικαστές αντιμετωπίζουν ένα μυστήριο απο τη στιγμή που ένα 10-χρονο αγόρι βρήκε μια ανθρώπινη μούμια σε σαρκοφάγο σε μια γωνία της σοφίτας των παππούδων του.
  
Μια αξονική τομογραφία αποκάλυψε ένα καλά διατηρημένο ανθρώπινο κρανίο, με ενα βέλος να βγαίνει από την  αριστερή πλευρά του οφθαλμού, και ένα μεγάλο μέρος του σκελετού με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος.
  
Η προσθήκη στο αίνιγμα είναι μια νεκρική μάσκα που βρέθηκε επίσης στο κιβώτιο, και το γεγονός ότι οι ακτίνες X παρουσίασαν ενα μεταλλικό στρώμα που κάλυπτε  τα οστά της 1,49 μέτρων μήκους ανθρώπινης μούμιας που το φύλο είναι άγνωστο.
  
Ο πατέρας του αγοριού, ο οποίος πέθανε πριν από 12 χρόνια, τη δεκαετία του 1950 ταξίδεψε στη Βόρεια Αφρική και μπορεί να είχε φέρει πίσω την μούμια ως φρικιαστικό σουβενίρ.
  
Αλλά εδώ είναι το περίεργο.
  
Οι επίδεσμοι που χρησιμοποιήθηκαν για τη μούμια - η οποία δεν ξετυλίχτηκε για το φόβο της καταστροφής των λειψάνων - χρονολογείται από τον 20ο αιώνα και είναι απο υφαντά μηχανής, δήλωσε ο Kettler, ένας οδοντίατρος που παρακολούθησε την αξονική τομογραφία.
  
Ο Παθολόγος Ανδρέας Nerlich απο το 
νοσοκομείο του Μονάχου δήλωσε ότι, ενώ το κρανίο και τα οστά είναι πραγματικά, η μούμια είναι «ψεύτικη, που κατασκευάστηκε από ένα ή περισσότερα ανθρώπινα σώματα.



atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger