Το Αφρικανικό Κέντρο για τη Βιοασφάλεια (ACB) έφερε σήμερα στο προσκήνιο τη βιομηχανία άσπρου ψωμιού στη Νότια Αφρική με την απελευθέρωση μιας νέας έκθεσης «Γενετικά Τροποποιημένη Μόλυνση, καρτέλ και Συμπαιγνία στην Αρτοβιομηχανία της Νότιας Αφρικής.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαίου 2014
« Η έκθεση δείχνει ότι το άσπρο ψωμί έχει ελεγχθεί ότι περιέχει υψηλά επίπεδα από γενετικά τροποποιημένη (GM) σόγια της Monsanto και ότι οι περισσότερες εταιρείες περιφρονούν τους νόμους για επισήμανση των ΓΤΟ και υπονομεύουν το δικαίωμα του καταναλωτή να γνωρίζει.
Το έθνος καταναλώνει περίπου 2,8 δισεκατομμύρια καρβέλια ψωμί το χρόνο, παραδίδοντας περισσότερα από R28 δισ. ευρώ από τα μετά κόπων και βασάνων μετρητά τους σε μια σύμπραξη που περιλαμβάνει την Tiger Brands, Premier Foods, Pioneer Foods και Foodcorp, που ελέγχει την αλυσίδα αξιών στο σίτο-ψωμιού.
atheatignosi
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαίου 2014
« Η έκθεση δείχνει ότι το άσπρο ψωμί έχει ελεγχθεί ότι περιέχει υψηλά επίπεδα από γενετικά τροποποιημένη (GM) σόγια της Monsanto και ότι οι περισσότερες εταιρείες περιφρονούν τους νόμους για επισήμανση των ΓΤΟ και υπονομεύουν το δικαίωμα του καταναλωτή να γνωρίζει.
Το έθνος καταναλώνει περίπου 2,8 δισεκατομμύρια καρβέλια ψωμί το χρόνο, παραδίδοντας περισσότερα από R28 δισ. ευρώ από τα μετά κόπων και βασάνων μετρητά τους σε μια σύμπραξη που περιλαμβάνει την Tiger Brands, Premier Foods, Pioneer Foods και Foodcorp, που ελέγχει την αλυσίδα αξιών στο σίτο-ψωμιού.
atheatignosi
Δημοσίευση σχολίου