Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ - ΕΝΩ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣatheatignosi.blogspot.gr

Μια ομάδα ερευνητών που αναζητούν στο γιατί τα καρκινικά κύτταρα είναι τόσο ανθεκτικά, τυχαία έπεσαν πάνω σε μια πολύ πιο σημαντική ανακάλυψη. Κατά τη διεξαγωγή της έρευνάς τους, η ομάδα ανακάλυψε ότι στην πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό η χημειοθεραπεία καταστρέφει τα υγιή κύτταρα και στη συνέχεια τα ενεργοποιεί να απελευθερώσουν μια πρωτεΐνη που στηρίζει και τροφοδοτεί την ανάπτυξη του όγκου. 

Πέρα από αυτό, καθιστά ακόμη και τον όγκο ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μελλοντική θεραπεία.


Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι τα ευρήματα ήταν "εντελώς απροσδόκητα». Η εύρεση στοιχείων αποδεικνύουν σημαντικές βλάβες του DNA κατά την εξέταση των επιπτώσεων της χημειοθεραπείας στον ιστό που προέρχεται από τους άνδρες με καρκίνο του προστάτη, τα κείμενα αυτά είναι ένα μεγάλο χαστούκι για τις ιατρικές οργανώσεις που προωθούν τη χημειοθεραπεία για χρόνια ως μόνη επιλογή διαθέσιμη σε ασθενείς με καρκίνο.

Η είδηση ​​έρχεται μετά την προηγούμενη αποκάλυψη για τα ακριβά φάρμακα κατά του καρκίνου, που όχι μόνο δεν θεραπέυουν τους όγκους, αλλά στην πραγματικότητα τους κάνουν πολύ χειρότερους. Φάρμακα κατά του καρκίνου βρέθηκαν να αυξάνουν μαζικά τους όγκους στο μέγεθος μετά από την κατανάλωση. Κατά συνέπεια, τα φάρμακα σκότωσαν τους ασθενείς γρηγορότερα.
Γνωστοί ως WNT16B, οι επιστήμονες που εκτέλεσαν την έρευνα λένε ότι αυτή η πρωτεΐνη που δημιουργείται από την επεξεργασία της χημειοθεραπείας ωθεί την επιβίωση καρκινικών κυττάρων και είναι ο λόγος ότι η χημειοθεραπεία τελειώνει πραγματικά τις ζωές γρηγορότερα.

Εν τω μεταξύ, πάμφθηνες ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ έχουν κατ 'επανάληψη βρεθεί να συρρικνώνουν τους όγκους και την αποτελεσματική καταπολέμηση της εξάπλωσης του καρκίνου. Σε μια ανασκόπηση 11 μελετών, διαπιστώθηκε ότι η χρήση κουρκούμης μειώνει το μέγεθος του όγκου του εγκεφάλου σε ένα συγκλονιστικό 81%. Περαιτέρω έρευνα έχει επίσης δείξει ότι η κουρκούμη είναι σε θέση να σταματήσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων συνολικά. Μία γυναίκα χτύπησε πρόσφατα τα κύρια πρωτοσέλιδα με την αποκάλυψη της για την νίκη κατά του καρκίνου, και το κύριο μπαχαρικό που χρησιμοποιούσε είναι κουρκούμη.

Σε αυτή την τυχαία διαπίστωση κατέληξαν οι επιστήμονες, που δείχνει ακόμη περισσότερο την έλλειψη πραγματικής επιστήμης πίσω από πολλές θεραπείες. Η αλήθεια είναι ότι οι φυσικές εναλλακτικές λύσεις δεν λαμβάνουν καν χρηματοδότησης, όπως φαρμακευτικά προϊόντα και ιατρικές παρεμβάσεις, επειδή απλά δεν υπάρχει κανένα κέρδος. Αν όλοι θεραπευτούν με κουρκούμη και βιταμίνη D για τον καρκίνο (ακόμα καλύτερα,για πρόληψη του καρκίνου), μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες θα κλείσουν. 

atheatignosi.blogspot.gr

1 σχόλιο :


 1. Αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα στο ΑΧΕΠΑ

  www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17574&pubid=6323625&subid=2

  Μια αποκάλυψη-σοκ για τα κυκλώματα που δρουν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έκανε ο υπουργός Εργασίας, μιλώντας την Τρίτη στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα ΜEGA".

  Όπως έκανε γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος, η υπεύθυνη φαρμακοποιός του νοσοκομείου που έφερε στο φως ένα τεράστιο σκάνδαλο παράνομων συνταγογραφήσεων, δέχεται απειλές για τη ζωή της.

  "Προσπάθησε να βοηθήσει το κράτος και τα δημόσια οικονομικά, βρίσκοντας οικονομικότερα φάρμακα της ίδιας χρήσης και την απειλούν πως θα τη πετάξουν σε χαντάκι... Όποιος διανοηθεί να την πειράξει θα έχει να κάνει μ' εμάς" τόνισε ο υπουργός.

  Σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην ίδια εκπομπή, η κ. Τσάκαλου δήλωσε: "Με απείλησαν επειδή χορηγώ πιο φτηνά φάρμακα. Εισέρχονταν απειλητικά στο χώρο του φαρμακείου επισκέπτες και γιατροί για να μην συνεχίσω την μέθοδο αυτή... Θίξαμε και συγκεκριμένα συμφέροντα, γιατρών εμπλεκομένων με φαρμακευτικές, φαρμακευτικών που αλωνίζουν τα δημόσια νοσοκομεία.

  Όπως είπε υπεύθυνη φαρμακοποιός του ΑΧΕΠΑ, "το μεγάλο πανηγύρι γίνεται στα ογκολογικά φάρμακα".

  Για παράδειγμα, από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τους ελέγχους που έγιναν προκύπτει ότι γιατρός του νοσοκομείου χορήγησε, χωρίς να υπάρχει σχετική γνωμάτευση, αντικαρκινικά φάρμακα σε συνταγολόγιο ασθενους επτά φορές! Το κάθε σκεύασμα κόστιζε 5.000 ευρώ, με αποτέλεσμα το ταμείο να επιβαρυνθεί με 35.000 ευρώ!

  Ενδεικτική για το όργιο υπερσυνταγογράφησης που αποκαλύφθηκε στο ΑΧΕΠΑ είναι η εκρηκτική αύξηση των χρημάτων που δόθηκαν μέσα σε ένα χρόνο για μια μόνο κατηγορία φαρμάκων, των αντινεοπλασματικών. Το 2008 οι δαπάνες για την προμήθειά τους στο νοσοκομείο ήταν 5,7 εκατ. ευρώ, ενώ το 2009 οι δαπάνες σημείωσαν αύξηση πάνω από 26% και έφθασαν τα 7,2 εκατ.

  Παρά το φρένο που επιχειρεί να βάλει η κυβέρνηση στην ανεξέλεγκτη συνταγογράφηση, διαπιστώνεται αύξηση 10% στις δαπάνες υγείας τους δυο πρώτους μήνες του χρόνου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο, γι' αυτό και ο υπουργός Εργασίας εξήγγειλε μέσω του MEGA αυστηρές ποινές.

  "Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν τη χώρα και δεν συμμορφώνονται. Εκεί, θα τροποποιήσουμε το ποινολόγιο. Η επιβολή θα είναι άμεση και καταλυτική, επιτόπου κλείσιμο του μαγαζιού".

  Δεν είναι, όμως, μόνον η παράνομη συνταγογράφηση. Οι εργαζόμενοι του ΑΧΕΠΑ καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι γιατροί εδώ και χρόνια κάνουν χιλιάδες εικονικές εισαγωγές ασθενών μιας ημέρας, μόνο και μόνο για να γίνονται πανάκριβες εργαστηριακές εξετάσεις με αντιδραστήρια που πωλούν εταιρείες σε γιατρούς-πελάτες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger