Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

OI ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ-Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ


 Πηγή : BehindTheVeilOf Deception
Επειδή κάποιοι μπορεί να μην το γνωρίζουν πριν κάποια χρόνια είχαν δοθεί στην Κύπρο στο χωριό τραχωνι Λεμεσού κάποιες προφητείες απο τον Άγιο Γεώργιο τον Χοζεβα  
 Αυτες ειναι :

1) Είναι θέμα χρόνου να αχρηστευθεί το Τέμενος του Ομάρ.
2) Αναμένεται νέο χτύπημα, ακόμη πιο εντυπωσιακό στις ΗΠΑ, που θα δώσει το δικαίωμα στους Αμερικάνους να επιβάλλουν στυγνή δικτατορία, εν ονόματι της δημοκρατίας και της ασφάλειας.
 
3) Θα γίνει σεισμός μέγας στη Μεσόγειο.
 
4) Με αιτία την Κύπρο θα πλησιάσει ελληνοτουρκικός πόλεμος. Θα γίνουν αψιμαχίες τρεις μέρες, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα.

5) Κατά την διάρκεια των αψιμαχιών με την Ελλάδα οι Τούρκοι θα τα παρατήσουν όλα και θα στραφούν με όλες τις δυνάμεις τους προς την Αρμενία.

6) Αμέσως μετά θα επέμβει η ΡΩΣΙΑ. Τρεις μέρες θα βρέχει φωτιά στην Τουρκία. Τρεις βάσεις των Αμερικάνων στην μικρά Ασία θα καταστραφούν.

7) Οι ΡΩΣΟΙ θα παραχωρήσουν στους Έλληνες την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για να την ελέγχουν και θα είναι χαρούμενοι γιατί θα αισθάνονται οτι θα φεύγει από πάνω τους πολύ μεγάλο βάρος.
 
8) Αναμένετε νέο χτύπημα πολύ πιο εντυπωσιακό στην Αμερική που θα δώσει δικαίωμα στους Αμερικάνους να επιβάλουν δικτατορία για λόγους δημοκρατίας και ασφάλειας.

Όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομα του αρχίζει από το ελληνικό όμικρον τότε θα αρχίσουν να γίνονται όλα τόσο γρήγορα που οι δημοσιογράφοι δεν θα προλαβαίνουν καν να μας τα πουν.

10) Όταν ο νέος αυτοκράτωρ ΙΩΑΝΝΗΣ λειτουργήσει την Αγιά Σοφία θα μπει στο ιερό από το πλάι του ναού αφού ο εξωτερικός τοίχος θα ανοίξει με θαυμαστό τρόπο και μετά θα ξανακλεισειπισω του.

11) Πριν την πρώτη θεία λειτουργιά θα ειδοποιηθούν χίλιοι εκλεκτοί για να παραστούν. Όταν ειδοποιηθούν θα πρέπει να πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι ψωμί και ένα μπουκάλι νερό να μπουν στο πλοίο και χωρίς να πουν τίποτα σε κανέναν να σαλπαρουν για τηνΠόλη.

12) Όπου να`ναι έρχεται μια απο τις πέντε μεγάλες καταστροφές στον πλανήτη.

13) Οι ρωσοι έχουν ενά όπλο που δεν το γνωρίζει κανείς και κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί.
14) Θα γίνει Γενική Εξέγερση του Απανταχού Ελληνισμού!

15) Όταν θα ψάχνουν το ρωσικό αρχηγείο στο Βλαδιβοστόκ αυτό θα βρίσκεται δέκα χιλιόμετρα κάτω απο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ."ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ"

16) Ο Αρχιστράτηγος ΜΙΧΑΗΛ θα κινηθεί γρήγορα και τα επομενα βήματα θα τα κάνει στην στεριά.
Βέβαια η πιο γνωστή προφητεια που δώθηκε ειναι το Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
πλεον βεβαια ειναι Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΝΥΝ
Και  τελευταία και σημαντικότερη
 5.5.2024 = ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ΧΑΡΑ! 
Πηγή : BehindTheVeilOf Deception

1 σχόλιο :

 1. Στο πλαίσιο αυτό της αναζήτησής μου είχα φτάσει και κοντά στο Τραχώνι. Μάλιστα, για ένα διάστημα περίπου 2-3 ετών είχα πνευματικό μου τον Π. Νικόλα στην Ν. Φιλαδέλφεια που ήταν και του Τραχωνίου και είχα επισκεφθεί και το Τραχώνι σε μια ομαδική "εκδρομή" που είχε οργανωθεί.

  Είχα γνωρίσει και πολλά παιδιά από εκεί, και είχα επισκεφθεί και πολλές φορές την άλλη "περίεργη" ιστορία στο εκκλησάκι του Αη Γιώργη στο Μελιγαλά .

  Εν πάσει περιπτώση, κράταγα προσεκτική στάση, και πάντοτε με σκεπτικό βλέμμα, καθώς ήθελα να είμαι σίγουρη ειδικά για πνευματικά θέματα.

  Όταν άρχισα να αναρρωτιέμαι για όλα εκείνα τα οποία δεν μου καθόντουσαν καλά είχα εγείρει την αμφισβήτηση γύρω από το πρόσωπό μου έως ότου όταν αναρωτήθηκα "καλά ρε παιδιά, γιατί συμπεριφέρεστε στον Γιαννάκη σαν Άγιο...είναι ανακηρυγμένος Άγιος και δεν το γνωρίζω;" τότε προκάλεσα την μήνη του π. Νικόλα και έκτοτε αποχώρησα και βρήκα το δρόμο μου.

  Εν ολίγοις, υπήρχαν πάρα πολλά που δεν μου καθόντουσαν καλά....το δόρυ του Κυρίου, το "κάρφωμα" του Γιαννάκη στις 4 μεριές του πλανήτη που πήγαινε αεροπορικώς και μετά με ελικόπτερο για να πάρουν θέση οι 4 Άγγελοι της Αποκάλυψης, το αυτοκίνητο που ο Αη Γιώργης είχε υποδείξει στον Γιαννάκη να αγοράσει για να πάει με αυτό στην Πόλη, η μνημόνευση των νεκρών που κατά τον Γιαννάκη δεν προσφέρει τίποτα στους νεκρούς, το σπίτι του Άγιου Γεωργίου που ήθελε να αγοράσει ο Γιαννάκης στην Πόλη, η πιστή-τυφλή-απόλυτη υπακοή στον Γιαννάκη και τον π. Νικόλα μέχρι και η επιμονή η Θεία Κοινωνία να δίνεται μόνο από τον π. Νικόλα, κι άλλα πολλά.
  Φυσικά, πάντα απορία μου πως είναι δυνατόν Άγγελος Κυρίου να έχει υποδείξει 12 "Ιεραπόστολους" και στην πορεία των ετών από τους 12 να έχουν μείνει 2-3 (τόσο λάθος είχε κάνει ο Άγγελος; Μη γένοιτο) καθώς επίσης, γιατί τόση εμμονή με το Τραχώνι και την υπερηφάνεια που καλλιεργούτο ότι η "Ιεραποστολή" αποτελείται από ξεχωριστούς ανθρώπους.

  Κυρίως όμως, αυτό που πραγματικά με ξύπνησε, ήταν όταν κατέβηκα στο Τραχώνι και είδα τόσο τον Γιαννάκη όσο και ένα του παιδί, την ώρα μιας υπαίθριας λειτουργίας να κάθονται παράμερα, και να καπνίζουν ενώ ο γιος του χασκογελούσε με ένα φίλο του!!
  ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger