Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΤΗΣ


Πηγή Αθέατη γνώση: 31χρονη γυναίκα,πήγε για κολύμβηση την ώρα του ύπνου με τις πιτζάμες της, υποφέρει απο υποθερμία (και είναι η τρίτη φορά που το κάνει σε πέντε εβδομάδες)

Μια γυναίκα χάθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, και βρέθηκε σε μια όχθη ποταμού ενός μιλι'ου μακριά, να κολυμπάει εκεί στον ύπνο της.

Ο άγνωστη γυναίκα βρέθηκε στις όχθες του ποταμού Cassia County μούσκεμα και υποφέρει από υποθερμία.

Ο σύζυγός της είχε προειδοποιήσει τις αρχές αφότου ξύπνησε στις 2.25 π.μ. για να βρεί τη σύζυγό του, η οποία έχει μια ιστορία υπνοβασίας, και μια συρόμενη πόρτα στο σπίτι τους ήταν ανοικτή.

Αργά βουτιά νύχτα: Μια γυναίκα έχει βρεθεί ένα τέταρτο του μιλίου από το σπίτι της μετά από τον ύπνο φαίνεται ότι το κολύμπι στην Snake River, Αϊντάχο (φωτογραφία) στις 2 το πρωί
Είχε μείνει με τις πιτζάμες της και χωρίς παπούτσια,
Διασωστικές ομάδες κλήθηκαν να βρούνε τη γυναίκα που τελικά βρέθηκε κατά μήκος της όχθης να κολυμπάει στον ποταμό Snake.
Αργότερα μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο με το ασθενοφόρο.

Ασφαλείς: Βρέθηκε μούσκεμα με τις πιτζάμες της και υπέφερε από υποθερμία. Ήταν που λαμβάνονται για την Cassia Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο, που απεικονίζεται
Βρέθηκε μούσκεμα με τις πιτζάμες της και υπέφερε από υποθερμία, όταν έφτασε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο, που απεικονίζεται.
Μετά το τελευταίο περιστατικό, ένας δικαστής εξέδωσε διαταγή να κοιτάξουν την ψυχική υγεία της, αλλά δεν βρέθηκε να αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό της ή τους άλλους.
Ο σύζυγος της γυναίκας θα πρέπει να αναζητήσει βοήθεια το συντομότερο δυνατόν, καθώς οι θερμοκρασίες θα πέσουν σύντομα, και θα τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. 

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger