Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο «ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ»: 75 ΕΤΩΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

πίθηκος

 Πηγή atheatignosi: Ο πιθηκάνθρωπος του αμαζονίου, ή το έργο απο ένα πολύ καλό καλλιτεχνικό make-up;
Θα μπορούσαν αυτές οι εικόνες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1930 από έναν υποτιθέμενο πιθηκάνθωπο που βρέθηκε στις ζούγκλες της Βραζιλίας, να είναι η απόδειξη για τον περιζήτητο χαμένο μας κρίκο; Τα γιγαντιαία χείλη του, το αυλακωτο μέτωπο του, και ο αδέξιος του βηματισμός -φαίνεται να είναι πιθηκόμορφος, και το ολλανδικό περιοδικό Het Leven που τα δημόσιευσε το 1937 βεβαίως φάνηκε πεπεισμένο, περιγράφοντας τις εικόνες ως το μυστήριο του πιθηκάνθρωπου.
Το διαδυκτιο έχει πλυμμυρίσει απο θεωρίες μετά την εμφάνιση των εικόνων στην ιστοσελίδα imgur πρίν απο δύο ημέρες. Απο τότε, εκατομμύρια την έχουν δεί στο reddit, το facebook και άλλα παρόμοια.
Ποια είναι όμως η πραγματική ιστορία πίσω από αυτό τον ενθουσιασμό; Πολλοί παρατηρητές ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει αποκαλυπτικά σημάδια προσθετικής και make-up στο πρόσωπό του, αλλά και πολλοί άλλοι φαίνονται πρόθυμοι να πιστεύουν ότι αυτό είναι μια ιστορική απόδειξη ενός ανθρωπολογικού θαύματος.
Ο πίθηκος απεικονίζεται εδώ το 1937 στη Βραζιλία, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Het Leven
Ο πίθηκος απεικονίζεται εδώ το 1937 στη Βραζιλία, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Het Leven
Ο πίθηκος είναι εξαιρετικά καθαρό ξυρισμένο για ένα άγριο ζώο που αλιεύονται στη ζούγκλα όπως ο ίδιος κάθεται σε μηρούς του με αρθρώσεις του κλειστά
Ο πίθηκος είναι εξαιρετικά καθαρός και ξυρισμένος για ένα άγριο ζώο που πιάνεται στη ζούγκλα όπως ο ίδιος κάθεται στους μηρούς του με αρθρώσεις του κλειστές

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger