Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΠΡΙΟΝΙΔΙ - Η ΝΕΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

7 Μαρτίου 2013



Ξεχάστε τις λιπαρές κρέμες, τις μάσκες σώματος με λάσπη - ακόμη και τα μπότοξ. Το μόνο που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και όμορφο είναι ένα καλό μπάνιο με πριονίδι. Είναι η νέα τάση αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία, και φαίνεται να αρέσει πολύ .
Οι γυναίκες κάνουν κάθε λογής περίεργα πράγματα στο σώμα τους προκειμένου να διατηρηθούν νεώτερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό περιλαμβάνει ακραία πλαστική χειρουργική στα στήθη τους, ακόμη και τα δόντια τους. Αλλά οι Ιάπωνες φαίνεται να έχουν ανακαλύψει ένα πολύ λιγότερο ενοχλητικό μαγικό τρόπο για να γυρίσουν πίσω το ρολόι και να διατηρήσουν την νεότητα - κάνοντας λουτρά που έχουν υποστεί ζύμωση με πριονίδι. 
Οσο αηδιαστικό κι αν ακούγεται, πολλοί εμπειρογνώμονες ομορφιάς από το ομοσπονδιακό κράτος του Ανατέλλοντος Ηλίου ορκίζονται για αυτό. Μόλις 15 με 20 λεπτά κάλυψη σε πριονίδια από κέδρους και κυπαρίσσια, βελτιώνουν την κυκλοφορία, καθαρίζουν το δέρμα και βοηθούν για τον πόνο των μυών, μεταξύ άλλων αξιώσεων για την υγεία. Τα ένζυμα από βλάστηση και ζυμώσεις καρπών μέσα στο πριονίδι ζεσταίνουν το σώμα, φέρνοντας τη θερμοκρασία έως και 40 βαθμούς Κελσίου και σε κάνουν να ιδρώνεις σαν να έχεις μόλις τελειώσει ένα 2-ωρο μαραθώνιο. 
Η διαδικασία λέγεται ότι ενεργοποιεί τα εσωτερικά σας όργανά, βελτιστοποιώντας έτσι το μεταβολισμό, αυξάνοντας την ανοσία και τη βελτίωση της κυκλοφορίας. Τονώνει επίσης την εφίδρωση χωρίς να φράζει τους πόρους και πλένει μακριά το σμήγμα και τους ρύπους από το δέρμα σας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger