Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

41 ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
9 Ιουλίου 2013Τα χρεωκοπημένα έθνη διασώζουν τα άλλα χρεωκοπημένα έθνη με δανεικά χρήματα . 

Αυτό το γύρο γύρο πότε θα σταματήσει κανείς δεν ξέρει.  Τον Απρίλιο, 41 διαφορετικές χώρες είχαν ενεργές οικονομικές "ρυθμίσεις" με το ΔΝΤ

Ορισμένες φορές ονομάζονται «διασώσεις» και μερικές φορές αποκαλούνται διαφορετικά, αλλά σε κάθε περίπτωση αφορούν τα δάνεια. Και τις περισσότερες φορές, αυτά τα δάνεια έρχονται με πολύ αυστηρές προϋποθέσεις.  

Πρόκειται για μια μορφή «παγκόσμιας διακυβέρνησης» όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν καν.  

Για δεκαετίες, το ΔΝΤ ήταν σε θέση να χρησιμοποιεί τα χρήματα του ως ένας τρόπο να αναγκάσει τις αναπτυσσόμενες χώρες να τις κάνει ό, τι θέλει. Όμως, μέχρι αρκετά πρόσφατα, αυτό είχε ως επί το πλείστον γίνει μόνον με τις φτωχές χώρες. 

Τώρα, όμως, ένας αυξανόμενος αριθμός πλούσιων κρατών στρέφονται στο ΔΝΤ για βοήθεια. Έχουμε ήδη δει Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Κύπρο να λαμβάνουν διασώσεις που εν μέρει χρηματοδοτούνται από το ΔΝΤ, η Ισπανία έχει λάβει ένα σχέδιο διάσωσης του τραπεζικού τομέα, και προβλέπεται ότι και η Ιταλία θα χρειαστεί ένα σημαντικό πακέτο διάσωσης εντός έξι μήνώνΠόσο καιρό μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί πριν ολόκληρο το σύστημα καταρρεύσει;


Λοιπόν, αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσα χρήματα έχει ο δανειστής.
Επομένως απο πού το ΔΝΤ να πάρει τα χρήματά τους;
Το ΔΝΤ παίρνει τα χρήματά τους από μια δέσμη εθνών που είναι απολύτως πνιγμένα στο χρέος τους.
Το ΔΝΤ χρηματοδοτείται από τα «πλούσια» έθνη που κυριαρχούν στην παγκόσμια οικονομία. 

Αυτοί είναι οι πέντε μεγαλύτεροι χρηματοδότες του ΔΝΤ ...
Ηνωμένες Πολιτείες - 16.75%
Ιαπωνία - 6,23%
Γερμανία - 5.81%
Γαλλία - 4.29%
Ηνωμένο Βασίλειο - 4.29%
Όμως, αυτές οι χώρες είναι οι ίδιες πρόβλημα. Οι ΗΠΑ έχουν χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ άνω του 100%.
Η Ιαπωνία έχει χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ άνω του 200%.
Η αλήθεια είναι ότι οι χώρες αυτές χρηματοδοτούν το ΔΝΤ με δανεικά χρήματα.
Οπότε τι θα συμβεί όταν οι συντελεστές ξεμείνουν από χρήματα και δεν μπορούν να συμβάλουν πια;
Σε όλο τον κόσμο, ένας αυξανόμενος αριθμός χωρών έχουν φτάσει στο ΔΝΤ για βοήθεια. Για παράδειγμα, την Πέμπτη μάθαμε ότι το Πακιστάν είναι έτοιμο να πάρει ένα νέο σχέδιο διάσωσης από το ΔΝΤ ..
Και η νέα κυβέρνηση στην Αίγυπτο ελπίζει ότι η επανάσταση που μόλις συνέβη δεν θα σταματήσει τη ροή των κεφαλαίων του ΔΝΤ ...
Η Πορτογαλία πρόκειται να χρειαστει απεγνωσμένα τη βοήθεια του ΔΝΤ.
Ομως τι συμβαίνει όταν τα έθνη που χρηματοδοτούν κατά κύριο λόγο το ΔΝΤ αρχίσουν να ξεμένουν οι ίδιοι;
Οι ΗΠΑ βρίσκονται σε μια πλήρης και συνολική οικονομική καταστροφή, το ίδιο και η Ιαπωνία. Ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης είναι ήδη σε πλήρη άνθηση οικονομικής ύφεσης, ακόμη και η Κίνα δείχνει σημάδια του προβλήματος.
Αν αποτύχουν τα "πλούσια" έθνη, πως θα βοηθήσουν τα "φτωχά" έθνη;
Απλά δεν θα τα βοηθήσουν! Θα ξεκινήσουν την οικονομική κατάρρευση, θα καταρρεύσει ολο αυτό το μπλόγκ Ευρώπη και Αμερική.


Η Αμερική ειναι ενα πάμφτωχο κράτος που χρωστάει στην παγκόσμια τράπεζα η οποία παγκόσμια τράπεζα πήρε τα λεφτά μέσω των Κινεζικών τραπεζών της Λευκής αδελφότητας.

Πάμε σε παγκόσμιο κράτος με ενα νόμισμα, και μετά πάμε για κατάρρευση και του παγκόσμιου κράτους των πολιτικών, και θα έρθει ο παγκόσμιος σωτήρας που θα δώσει τα πάντα σε όλους με τον δίδυμο αδερφό του την εικόνα του θηρίου, τον κλώνο.

atheatignosi


1 σχόλιο :

  1. ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ... ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ,ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ,ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ..ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙ(ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ) ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger