Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΡΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ ΒΕπιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
24 Ιουλίου 2013


Οι οικογένειες τριών μωρών που πέθαναν αμέσως μετά από τη λήψη του στερεότυπου εμβολίου για την ηπατίτιδα Β, θρηνούν την απώλεια των παιδιών τους. 

Τα μωρά, εμβολιάστηκαν στο Βιετνάμ στα πλαίσια του Εθνικού προγράμματος της χώρας για την ανοσοποίηση, και πέθαναν στις 20 Ιουλίου στην κεντρική επαρχία Quang Tri.


Το Υπουργείο Υγείας του Βιετνάμ έχει επιλέξει να διακόψει τη χρήση των δύο παρτίδων απο τα  εμβόλια σε όλη τη χώρα για την προστασία και των υπολοίπων μωρών από μια παρόμοια, τραγική μοίρα. 


Σύμφωνα με αξιωματούχους, τα εμβόλια δεν είχαν λήξει και ήταν σωστά αποθηκευμένα.


Είχαν χορηγηθεί από μια νοσοκόμα με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας. 


Στις 21 Ιουλίου, ο υπουργός υγείας της χώρας, Nguyen Thi Kim Tien, έστειλε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των νεκρών βρεφών. Οι προκαταρκτικές έρευνες έχουν προσδιορίσει το αναφυλακτικό σοκ ως αιτία του θανάτου. 


Ο πρόεδρος του προγράμματος εμβολίων ζήτησε από τους γονείς να "είναι ήρεμοι" και να συνεχίσουν τον εμβολιασμό των παιδιών τους. 


Οι εκπρόσωποι Υγείας έχουν πραγματοποιήσει έλεγχο των ζημιών, (για να κλείσουν τα στόματα) με κατ 'οίκον επισκέψεις στους πενθούντες γονείς, δίνοντας σε κάθε οικογένεια 377 δολάρια και προσφέροντας δωρεάν ιατρική περίθαλψη για τις μητέρες στο νοσοκομείο όπου δολοφόνησαν τα μωρά τους.Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger