Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
13 Οκτωβρίου 2013




«Ο Larry Nichols, πρώην συνεργάτης στους Κλίντον επί 10 έτη, μπορεί τώρα να προσθέσει και το επαγγελματίας δολοφόνος στον κατάλογο των βρώμικων πράξεών του. 

Ο Nichols έριξε μια βόμβα στην εκπομπή του Pete Santilli όταν με απόλυτη ηρεμία παραδέχθηκε ότι είχε δολοφονήσει ανθρώπους, κατ 'εντολή, για τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον. 

Ο κ. Nichols είναι μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω από τότε που έφερε στο φως τη σεξουαλική κτηνωδία του Μπιλ Κλίντον κατά τη διάρκεια της βασιλείας του ως κυβερνήτης στο Αρκάνσας. 

Οι πληροφορίες αυτές θα διαδραμάτιζαν τελικά σημαντικό ρόλο μομφής για τον Κλίντον στη δεκαετία του '90.  Λέει ο Larry χωρίς να απολογείται.
Με έστειλαν στο εξωτερικό για να σκοτώνω ανθρώπους γι 'αυτούς, και μου είπαν ότι ήταν για το καλό της χώρας. 

Έτσι, όταν μου ζήτησαν να το κάνω γι 'αυτούς στα κράτη δεν αισθάνθηκα καμία ενοχή. 

Η πραγματική αλήθεια είναι, το έκανα για τα χρήματα και δεν έδωσα δεκάρα για τις γυναίκες που χτύπησα και τους άνδρες που δολοφόνησα.

Οι Κλίντον είναι κακοί άνθρωποι κι εγώ έκανα άσχημα πράγματα για αυτούς. Έπρεπε να ζήσω χρόνια με αυτόν όλα αυτά, και τώρα απλά δεν με νοιάζει πια ποιος το ξέρει.

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger