Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ: ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΚΛ ΜΠΡΑΟΥΝ ;

Όσον αφορά την απάτη με τις ταραχές και τις διαμαρτυρίες στο Φέργκιουσον όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο τους.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Σεπτεμβρίου 2014



Όπως έχει αποδειχθεί σαφώς, η λεηλασία και ο βανδαλισμός του παντοπωλείου Quick Trip, καθώς και η πυρκαγιά του, ήταν πλήρως οργανωμένα. Αυτό το θέατρο συνέβει κάτω από την άμεση αιγίδα του αστυνομικού τμήματος του Φέργκιουσον και των συναφών φορέων επιβολής του νόμου. Οι ταραχές, οι λεηλασίες, οι διαδηλώσεις, και τα δακρυγόνα ήταν όλα στημένα. Κατόπιν, η ληστεία του Μάικλ Μπράουν στο κατάστημα, μαζί με τον Ντόριαν Τζόνσον, μήπως ήταν επίσης οργανωμένο; Η δολοφονία, που δηλώθηκε επίσης ως εκτέλεση, του Μάικλ Μπράουν μήπως επίσης επινοήθηκε;


Ανεξάρτητα, με το πως φαίνεται στο βίντεο CCTV από το μάρκετ Αγοράς και Ποτών στο Φέργκιουσον, και οι δύο αυτοί άνδρες εμπλέκονται στην κλοπή πούρων. Ωστόσο, παρά το γεγονός αυτό, σχεδόν αμέσως ο Τζόνσον απαλλάσεται από οποιοδήποτε λάθος έπραξε, όπως ανακοίνωσε το CNN τις πρώτες πρωινές ώρες και ημέρες ότι «δεν θα χρεωθεί με τίποτα.» Αυτό συνέβει παρά το γεγονός ότι υπήρχε ένταλμα για τη σύλληψή του για κλοπή.








































Οι δυο τους είναι μαζί σε αυτό, ενώ ο Μπράουν «επιτίθεται», στον υπεύθυνο του καταστήματος.


Ενώ ήταν μια μικροκλοπή, η επίθεση φαίνεται να είναι «πραγματική», δηλαδή ορατή, υπάρχει επιθετικότητα.. Έτσι, η παγκόσμια ανακοίνωση, για τον Τζόνσον που απαλλάσσεται δεν έχει κανένα νόημα. Θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει τουλάχιστον για ανάκριση εάν αυτό το γεγονός ήταν αληθινό. Αυτό όμως δεν συνέβει ποτέ.




























Ωστόσο, στρατηγικά το βίντεο δεν κυκλοφόρησε από κανέναν εκτός από το Αστυνομικό Τμήμα του Φέργκιουσον. Ο ισχυρισμός είναι ότι αυτό έγινε ως αποτέλεσμα του αιτήματος ελευθερίας στην πληροφόρηση. Αλήθεια; Και οι αιτήσεις γι αυτό ήρθαν τόσο γρήγορα; Σίγουρα, αυτό είναι απόδειξη της απάτης, και το αίτημα είναι ένα ψέμα.






Ο Μπράουν πυροβολήθηκε πολλές φορές, μέχρι και έξι φορές, έτσι δηλώνεται. Είδατε καμία αρτηρία να αναβλύζει αίμα; Γιατί όμως η μπλούζα είναι χωρίς αίμα; Πυροβολήθηκε υποτίθεται τέσσερις φορές στο αριστερό χέρι. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα μια σημαντική ποσότητα έκχυσης αίματος. Ο Τζόνσον, ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε μπροστά- στο άνω μέρος του θώρακα. Γιατί δεν υπάρχει ορατό αίμα στο πουκάμισο; Επίσης, υπήρξε ένας πυροβολισμός άμεσα στο κεφάλι. Πού είναι όμως οι πληγές;



Δεν υπάρχει καμία απόδειξη του εν λόγω τραυματισμού στο σώμα του Μάικλ Μπράουν από αυτό το πλεονεκτικό σημείο. Η έκθεση της αυτοψίας είναι εντελώς αντιεπαγγελματική. Δεν έχει καμία ημερομηνία ή αριθμό υπόθεσης. Πώς μπορεί λοιπόν να είναι μια πραγματική έκθεση αυτοψίας;



Πυροβολήθηκε δεξιά στην περιοχή του χεριού και στην υποκλείδιος αρτηρία, καθώς και στις σχετικές φλέβες, και δεν υπάρχει ορατό αίμα στο πουκάμισό του; Δεν υπάρχουν πληγές; Πώς είναι δυνατόν;

Η δεξιά πλευρά του σώματος μπορεί να φανεί. Σε αυτό το σημείο φαίνεται ενα άτομο να προσποιείται τον τεχνικό επείγουσας ιατρικής. Από που ξεφύτρωσε αυτός; Επιπλέον, πού είναι το αναμενόμενο ασθενοφόρο; Επιπλέον, πού είναι το αναμενόμενο αίμα.




Υπάρχει μόνο ένα ρευστό υγρό που προκύπτει από το κεφάλι. Υπάρχουν υποτίθεται άλλοι πέντε πυροβολισμοί στη δεξιά πλευρά, η οποία είναι ορατή. Δεν υπάρχει κανένα ρευστό υγρό οποιουδήποτε είδους στην δεξιά πλευρά.




Σχετικά με αυτό το λευκό πουκάμισο δεν υπάρχει ορατή ούτε μια σταγόνα αίματος, όπως θα ήταν αναμενόμενο από τους πυροβολισμούς στο κεφάλι, πάνω στο στήθος, και το χέρι. Ο πυροβολισμός στο κεφάλι και μόνο θα οδηγούσε σε αίματα στο πουκάμισο. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ορατό. Επιπλέον, γιατί βρίσκεται η υπηρεσία επείγουσας ιατρικής εκεί; Πού είναι το ασθενοφόρο; Ένα ασθενοφόρο δεν μπορεί να μπει, γιατί είναι περιφραγμένο με ταινία της αστυνομίας.

Πριν από αυτό, υπήρχε μια διαφορετική σκηνή. Αυτή είναι σε σχέση με την υποτιθέμενo θείο του Μάικλ Μπράουν. Φαίνεται εδώ, πίσω από την ταινία. Ακριβώς πριν από αυτό, ένας αστυνομικός κινείται προς την κατεύθυνση του και σηκώνει το χέρι πάνω, σαν να θέλει να δώσει ένα μήνυμα.







































Τώρα έρχεται προς τα εμπρός, περπατώντας άνετα προς το υποτιθέμενο πτώμα. Οι άνθρωποι ουρλιάζουν στο παρασκήνιο. Ο κάμεραμαν ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η μητέρα, το οποίο δεν επιβεβαιώνεται ποτέ.



Αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Ο θείος πηγαίνει κοντά στο σώμα και το κάνει όταν δεν υπάρχουν παρόντες μπάτσοι. Τότε, ξαφνικά ένας αστυνομικός έρχεται στο προσκήνιο. Τι κάνει;







































Πολύ ήπια κινεί το θείο μακριά.






Την στιγμή που το πράττει αυτό τι συμβαίνει; Καθώς και ότι ο νοσηλευτής μαιμού φτάνει, όπως επισημαίνεται στο βέλος. Ο Μπράουν ή ο σωσίας του βρίσκεται ακόμα εκεί, χωρίς καμία σταγόνα αίματος ορατή στο πουκάμισό του. Αυτό το κοντινό πλάνο είναι ζωτικής σημασίας, δεδομένου ότι δείχνει χωρίς αμφιβολία ότι δεν υπάρχουν λεκέδες αίματος στο πουκάμισο. Ούτε μπορούν οποιαδήποτε στοιχεία από πληγές να δείξουν ότι ο έφηβος πυροβολήθηκε έξι φορές.




Η ταινία της αστυνομίας επισημαίνεται με το βέλος. Κόβει την πρόσβαση για το ασθενοφόρο. Ιατρικός-νόμιμα αυτό δεν είναι ούτε καν εύλογο. Υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο με μια τσάντα νοσηλευτή σε αυτήν την πλευρά,  η παρακάτω φωτογραφία είναι στη σειρά πριν από την παραπάνω.




Αλλη μια φορά, που είναι το ασθενοφόρο; Υπάρχει η ταινία της αστυνομίας σε όλες τις πλευρές και δεν μπορεί να μπεί. Αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι αυτός ο πυροβολισμός, όπως οι ταραχές και οι διαδηλώσεις - όπως και η λεηλασία και πολλά άλλα - έχουν οργανωθεί.



Δεν ξέρει τι συνέβη; Ωστόσο, βρίσκεται εκεί, για να πάρει το κρίσιμο πλάνο. Σημειώστε τον αριθμό των ανθρώπων πίσω από την ταινία; Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι δεν ανακρίθηκαν; Σίγουρα, κάποιος ξέρει τι πραγματικά συνέβη.




Τι έκαναν, άφησαν το πτώμα σε αποσύνθεση, καθώς και όλοι οι άλλοι; Η έλλειψη άμεσης έκτακτης ανάγκης, καθώς επίσης και η μεταφορά, επιβεβαιώνουν την εξαπάτηση.




Δεδομένου ότι οι ταραχές, οι λεηλασίες, και οι διαδηλώσεις οργανώθηκαν, ένα γεγονός το οποίο είναι απόλυτο, είναι ότι και η σκηνή του θανάτου πρέπει επίσης να οργανώθηκε. Υπήρξε νόμιμη κηδεία;




Είχε χτυπηθεί από τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς, εκτός από αυτόν στην κορυφή του κεφαλιού, και δεν υπάρχει σταγόνα αίματος ορατή στο λευκό του πουκάμισο. Δεν έπρεπε να βγεί κόκκινο αίμα; 

Επίσης, με όλους αυτούς τους ανθρώπους να περιβάλλουν την περιοχή, γιατί υπάρχουν πλάνα μόνο από κινητό τηλέφωνο σε αυτό το ιδιαίτερης σημασίας γεγονός; 

Γιατί κανείς δεν είχε συλλάβει βίντεο από τις πραγματικές λειτουργίες των νοσηλευτών;

Τι γίνεται με το ασθενοφόρο; 

Κανείς δεν κατέγραψε κανένα υλικό από αυτό, δηλαδή ο Μπράουν φορτώθηκε σε ένα φορείο και μεταφέρθηκε στο όχημα; 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger