Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ! ΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΟΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Χωρίς αμφιβολία, οι σιωνιστικές πλοκές για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής αποτυγχάνουν άθλια. Το Ισλαμικό Ιράν είναι ισχυρότερο από ποτέ. Η Χεζμπολάχ είναι μια αναμφισβήτητα ισχυρή δύναμη. Η παλαιστινιακή αντίσταση έχει αυξήσει τη δύναμή της, νικώντας τους δειλούς Σιωνιστές επί εδάφους. Ο ψεύτικος θάνατος, ο ψεύτικος αποκεφαλισμός, του αρχι-σιωνιστή Στίβεν Σότλοφ είναι απλώς ένα ακόμη παράδειγμα του παραπαίοντος καθεστώς τους.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Σεπτεμβρίου 2014


Έκαναν το ίδιο με τον Τζέιμς Φόλει, όπως πρώτοι δημοσιεύσαμε από την Αθέατη γνώση. Όπως και ο Σότλοφ, είναι ζωντανός και καλά.


Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να δράσουν σε τέτοιο ακραίο βαθμό απελπισίας. Τι θα κάνουν; Η ψεύτικη απαγωγή τους και ο κακοσχεδιασμένος πόλεμος εναντίον των Παλαιστινίων δείχνει την προφανή ήττα τους, παρά το γεγονός ότι σχεδόν καταστράφηκε το σύνολο της υποδομής της Γάζας. Διατηρούν την φάρσα τους, για να συνεχιστεί η απάτη της ισλαμικής τρομοκρατίας.


Ο Ισλαμισμός είναι το μόνο εργαλείο που χρησημοποιούν στα κόλπα τους οι Σιωνιστές για να διατηρήσουν τη δομή της εξουσίας τους. Αν αυτό το τέχνασμα εκτεθεί πλήρως, και αν ο κόσμος σε μεγάλο βαθμό αντιληφθεί την απάτη, ο Σιωνισμός πλέον δεν θα μπορεί να διατηρήσει τον έλεγχό του. 



Είναι ένας σιωνιστής Εβραίος και δειλός, παρατηρήστε την ηρεμία που έχει καθώς περιμένει να του κόψουν τον λαιμό; Ποιός μπορεί να πιστέψει μια τέτοια ανοησία;





Αφήστε τον να δαγκώσει τη γλώσσα του. Είναι πιθανόν ο μόνος ιστός στο σώμα του που αιμορράγησε αληθινά.




Κανένας σιωνιστής Εβραίος δεν θα έδινε μια τέτοια ομιλία πρίν να εκτελεστεί. Αυτό και μόνο είναι απόδειξη της απάτης.

Τι συμβαίνει εδω με τον Σότλοφ; Ο ίδιος δεν έχει καμία ορατή σκιά. Η σκιά του θα πρέπει να είναι εξίσου ορατή όπως είναι αυτή του ανθρώπου με τα μαύρα. Για άλλη μια φορά, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΙΑ;







































Μια προφανής σκιά ξεπετιέται στα δεξιά του πράκτορα της Μοσάντ. Αυτός ο Ισραηλίτης δεν φαίνεται να προκαλεί τους νόμους της φυσικής. Ομως τι γίνεται με τον Σότλοφ; Δεν φαίνεται καμία ορατή σκιά. Αυτό είναι μια σκληρή απόδειξη της απάτης. Η σκιά του πρέπει να είναι εξίσου ορατή με αυτή του ατόμου με τα μαύρα. 

Είναι ένα μαγικό τέχνασμα. Ολόκληρο το βίντεο είναι σκηνοθετημένο. Όπως και με τον δήθεν αποκεφαλισμό του Φόλει, ένας ανεμιστήρας χρησιμοποιήθηκε για να μιμηθεί την υπαίθρια δράση. 




Φωτίζοντας επάνω, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο οποιουδήποτε είδους ενός πραγματικού αποκεφαλισμού. Το μαχαίρι χρησιμοποιείται για «πριόνισμα» στο λαιμό, μπρος-πίσω. Συμβαίνει ιδιαίτερα γρήγορα. Ωστόσο, ποτέ δεν κόβει μέσα στον ιστό. Δεν υπάρχει αίμα που να αναβλύζει από το λαιμό, όπως θα συνέβαινε στην περίπτωση ενός πραγματικού αποκεφαλισμού σε έναν άνθρωπο ή ζώο.







































Υπάρχει μεγάλο «πριόνισμα» σε αυτή την εικόνα, αλλά ούτε μια σταγόνα αίματος δεν φαίνεται. Παρατηρήστε το ρούχο, είναι απαλλαγμένο από κάθε κόκκινο αρτηριακό αίμα ή λερωμένο με αίμα.



Αυτό ήταν το τελευταίο στιγμιότυπο, πριν από το τέλος του πρώτου μέρους του βίντεο. Παρατηρήστε τη θέση του κεφαλιού του Σότλοφ. Έχει στραφεί προς το σώμα του εκτελεστή, θάβοντας το κεφάλι του στην κοιλιά του. Ωστόσο, ακόμα, δεν υπάρχει αίμα: ούτε μια σταγόνα.

Λοιπόν, πώς γίνεται αυτό τώρα; Ο μόνος τρόπος είναι να είναι ψεύτικος. Είναι οργανωμένο. Δεν συνέβη. Οι Σιωνιστές είναι εξαιρετικά απελπισμένοι. Αυτός είναι και ο λόγος που συνεχίζουν να παράγουν αυτές τις ελεεινά σκηνοθετημένες κατασκευές.








Επιπλέον, παρατηρήστε τα πέλματα του που είναι ολοκάθαρα!!!! (?)






Είναι το ίδιο μωβ χρώμα ψεύτικο αίμα, όπως φαίνεται και σε όλες τις άλλες φάρσες. Αν και το έκαναν αυτό, κράτησαν τον ανεμιστήρα στην υψηλή ταχύτητα, που πνέει τα ρούχα του στον ψεύτικο άνεμο. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμία εμφανής ένδειξη από αίμα. Παρατηρήστε επίσης το ανοιχτόχρωμο της περιοχής του προσώπου του που δεν είναι χρωματισμένο με το αίμα. Παρ 'όλα αυτά, όπως φαίνεται από τα κοντινά πλάνα αυτό το κόκκινο υλικό είναι προφανώς ζωγραφισμένο πάνω του.



Είναι τουλάχιστον λίγο πιο φωτεινό το χρώμα από το τυπικό μωβ χρώμα βαφής που συνήθως χρησιμοποιούν. Οι Σιωνιστές προσπαθούν να κάνουν ρεαλιστικές εντυπώσεις. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, το έχουν κάνει άθλια. Το χρώμα εφαρμόστηκε μέσω της βελτίωσης στον υπολογιστή. 

Δείκτης Απάτης: 1 εκατομμύριο τοις εκατό.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger