Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ BANKINTER ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ

Οι εξελίξεις τρέχουν με ασυλληπτες ταχύτητες. Η Αθέατη γνώση σας είχε ενημερώσει σχετικά με την ημερομηνία 2015 και την σταδιακή  εξαφάνιση των χαρτο-νομισμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο αφού μπαίνουμε στην Νέα εποχή του ψηφιακού νομίσματος.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Νοεμβρίου 2014΄


Οι εντολοδόχοι Δημοσιογραφίσκοι του κερατά, συνεχίζουν εδω και πέντε χρόνια να τρομοκρατούν τον αδαή κοσμάκη - ότι η ελλάδα θα γυρίσει στην δραχμή, η ότι θα φύγει από το Ευρώ, Κι ενώ οι λαοί κοιμώμενοι και καταπιεσμένοι από την φτώχεια και την ανέχεια συνεχίζουν να ελπίζουν για ενα καλύτερο αύριο,  η "παγκόσμια ελίτ" εργάζεται επί γής και υπογείως για να προωθήσει στην πιάτσα το παγκόσμιο νόμισμα και μετέπειτα το χάραγμα του Θηρίου.

Η Ισπανική τράπεζα Bankinter έχει κάνει μια επένδυση σε Coinffeine, μια νεοσύστατη εταιρεία Bitcoin που ξεκίνησε τον Ιούνιο από τέσσερις μηχανικούς με σκοπό να δημιουργήσει μια νέα διανεμημένη πλατφόρμα ανταλλαγής.

Η επένδυση, που γίνεται μέσω του Ιδρύματος καινοτομίας Bankinter , είναι μια από τις πρώτες στο οικοσύστημα του Bitcoin, σύμφωνα με την  τράπεζα .

Το Coinffeine αναπτύσσει μια κατανεμημένη πλατφόρμα για την ανταλλαγή χρημάτων fiat από κρυπτονομίσματα σε ένα ασφαλές και ανώνυμο περιβάλλον. Έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν χρήματα Fiat και bitcoins σε τράπεζες του εξωτερικού σε ένα δίκτυο όμοιο με το peer-to-peer (P2P).

Η Ισπανική τράπεζα Bankinter είναι μια ισπανική εμπορική τράπεζα, που το 2007 ήταν ο έκτος μεγαλύτερος τραπεζικός όμιλος στην Ισπανία.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger