Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ;

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είναι ο πρώτος χριστιανός πνευματικός ηγέτης που κατέβηκε στα έγκατα της γης και είδε τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Δεκεμβρίου 2014


Αυτή η επίσκεψη, μας λένε, ότι είχε ενα συμβολικό "βήμα" για την ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ Εκκλησίας και Επιστήμης. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι ο πρώτος Προκαθήμενος της χριστιανικής εκκλησίας που επισκέπτεται το Σέρν μετά από πρόσκληση του Γενικού Διευθυντή, και καθηγητή Rolf Chiouer.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώθηκε για την προγραμματισμένη επανεκκίνηση του Μεγάλου Επιταχυντή την ερχόμενη άνοιξη του 2015, προκειμένου να επιτευχθεί η αναμενόμενη ανακάλυψη του σωματιδίου, το οποίο είναι η προέλευση της ύλης.

Ο Ορθόδοξος Πατριάρχης απ ότι φαίνεται, προσπαθεί να κλέψει την παράσταση ακόμη κι από τον αιρετικό Πάπα. Μετά την συνάντηση τους στην Κωνσταντινούπολη, και την διακύρηξη που υπέγραψαν (την οποία αναλύσαμε στην Αθέατη γνώση), για περισσότερους και πιό ουσιαστικούς διαθρησκευτικούς διαλόγους ώστε να προωθήσουν την πανθρησκεία, παρατηρούμε όλοι ότι, τα γεγονότα τρέχουν με πολύ γρηγορους ρυθμούς.

Η απορία όμως είναι, τι μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μια τέτοια επίσκεψη από τον Ορθόδοξο οικουμενικό Πατριάρχη μεταξύ των επιστημόνων του CERN, οι οποίοι προσπαθούν πείσουν την ανθρωπότητα για τη δημιουργία της φύσης χωρίς να λαμβάνουν υπόψιν την ύπαρξη του Θεού;

Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να ειπώθηκε στην συζήτηση αυτή, αλλά σίγουρα, είναι κάτι το πρωτόγνωρο αυτή η επίσκεψη του Πατριάρχη, στα μάτια ενός Ορθόδοξου Χριστιανου. 

Οπως οι διαθρησκετικοί διάλογοι έχουν σαν τελικό σκοπό την πανθρησκεία, έτσι και ένας διάλογος μεταξύ εκκλησίας και επιστήμης, ειδικά σε αυτό το θέμα του Σέρν, ενδεχομένως να κρύβει κάτι άλλο. Μια τέτοια συζήτηση, εκ των προτέρων δεν θα μπορέσει να καταλήξει πουθενά, διότι ο Πατριάρχης (λογικά) θα διατυπώσει τις θέσεις τις Εκκλησίας για τη Δημιουργία.

Ο σκοπός που θέλουν να πραγματοποιηθεί αυτό το πείραμα δεν έχει να κάνει με την ανακάλυψη του σωματίδιου του Θεού, που δεν θα το βρούν ποτέ βέβαια, αλλά με κάτι πολύ χειρότερο που θα αναλύσουμε στο άρθρο μας παρακάτω.

Το γιγαντιαίο μηχάνημα συντριβής των ατόμων αυτή τη στιγμή είναι κλειστό καθώς τεχνικοί και επιστήμονες εργάζονται για την αναβάθμισή του.

Θα πρέπει να είναι έτοιμο να ενισχύσει την ενέργεια των σωματιδίων του από οκτώ τρισεκατομμύρια ηλεκτρονιοβόλτ, ή τεραηλεκτρονιοβόλτ (TeV) έως 14 TeV. Αυτό θα του επιτρέψει να εκτελέσει τις υψηλότερες συγκρούσεις ενεργειακών σωματιδίων που επιχειρήθηκαν ποτέ.

Μια νέα σειρά πειραμάτων, που πρόκειται να επαναληφθούν στις αρχές του 2015, θα μπορούσε να ωθήσει τους επιστήμονες σε μια ανεξερεύνητη σφαίρα της φυσικής "πέρα από το Καθιερωμένο Μοντέλο».

Αυτό ανοίγει τη δυνατότητα για την επίλυση του γρίφου της Σκοτεινής Ύλης, βρίσκοντας στοιχεία μιας εκτεταμένες κοσμικής έννοιας που είναι γνωστή ως "υπερσυμμετρία", ακόμα και να ανακαλύψουν σημεία πρόσθετων κρυμμένων διαστάσεων που θα εξηγήσουν το μυστήριο της βαρύτητας.

Οι επιστήμονες μπορούν επίσης να αποκαλύψουν περισσότερα μποζόνια Higgs - σε διαφορετικές εκδοχές του λεγόμενου «σωματίδιο του Θεού», που προβλέπεται από το Νομπελίστα καθηγητή Peter Higgs, που δίνει άλλα σωματίδια μάζας. Το μποζόνιο Higgs ήταν το τελευταίο κομμάτι που λείπει από το "Καθιερωμένο Μοντέλο", ένα σχέδιο αλληλεπίδρασης των δυνάμεων και των στοιχειωδών σωματιδίων, που έχει σταθεί σε ισχύ από τις αρχές του 1970.

Και τώρα ας περάσουμε στα πραγματικά γεγονότα που  συνέβησαν το 2008, μέ στοιχεία του Δημοσθένη Λιακόπουλου τα οποία εκ του αποτελέσματος επιβεβαιώθηκαν πλήρως.

Το τεράστιο αυτό μηχάνημα ήταν έτοιμο να λειτουργήσει τον οκτώβριο του 2008, και δεν ήταν τίποτα άλλο απο μια αστρική ενεργειακή πύλη που θα έφερνε ενέργεια όχι απο κάποιο μακρινό άστρο, αλλά απο τον ίδιο τον ήλιο. Εκείνο που έλειπε ήταν η πλήρης ισχύς. 

Τεράστια ποσά μαγνητικής ενέργειας θα έρεαν στη γή και ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός θα κατέστρεφε κάθε ηλεκτρική συσκευή και κάθε ηλεκτρικό κύκλωμα και ολόκληρος ο ανθρώπινος πολιτισμός θα κατέρρεε σε κλάσματα δευτερολέπτου, καθώς τίποτα δεν θα λειτουργούσε πάνω στη γή. 

Και τότε οι στρατοί των ανόμων σχεδίαζαν την μεγάλη τους επιστροφή στην επιφάνεια του πλανήτη. Ετσι αποφάσισαν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν την αστρική πύλη που κατασκεύασαν στο C.E.R.N. 

Σύμφωνα όμως με την προφητεία που κυκλοφορεί στο διαδύκτιο απο τον Γέροντα Πορφύριο, κανένα απολύτως πείραμα δεν πραγματοποιήθηκε, διότι ο κύκλος διαιρέθηκε καθώς οι σωλήνες του ψυκτικού υγρού, αλλά και οι ηλεκτρικές συνδέσεις κοβότανε σαν αέρας απο το θεικό σπαθί του Πολέμαρχου. 

Το "κολοκύθι του Διαβόλου" είχε καταστραφεί.

Η καταστροφή του "πειράματος" απο τον Πολέμαρχο του Θεού ανακοινώθηκε απο την εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου  ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 19 ημέρες πρίν επέλθη ! 

Αφού ξόδεψαν απο τότε δισεκατομμύρια δολάρια για την λειτουργία και τις επισκευές του C.E.R.N, έπρεπε κάπως και να τα δικαιολογήσουν ανακοινώνοντας ότι βρήκαν το σωματίδιο του θεού, γεγονός που δεν ισχύει διότι δεν χρησιμοποιήθηκε η κατάλληλη πλήρης ισχύς που απαιτείται.

Ο στόχος τους λοιπόν είναι να φέρουν το μηχάνημα στον πλήρη ενεργειακό σχεδιασμό του στις αρχές του 2015 (μετά απο την καταστροφή του απο τον Πολέμαρχο), στάδιο όμως που έχει οριστεί (όπως διαδίδουν) για την παρατήρηση περισσότερων σπάνιων φαινομένων.....; η για να πετύχουν αυτό που δεν κατάφεραν το 2008;

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger