Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΒΡΕΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΕΜΒΟΛΙΑ: ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΜΕΝΟ

«Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκονται γονείς στην Καλιφόρνια, αφού έχασαν το βρέφος τους, μετά από εμβολιασμό. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Φεβρουαρίου2015


Πέθανε στον ύπνο του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού είχε ήδη αποβιώσει. Το προσωπικό του νοσοκομείου έκρινε το θάνατό του, ως σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου. Το ζευγάρι είχε απαιτήσει να εκτελεστεί μια αυτοψία στο γιο τους.

Στο νοσοκομείο, του δόθηκε το εμβόλιο της ηπατίτιδας Β μετά τη γέννηση. Αυτή την πρακτική ακολουθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και το CDC όπου συνιστά τα νεογνά να λαμβάνουν εμβόλια, βάση του τρέχοντος χρονοδιαγράμματος. 

Επιστρέφοντας στο σπίτι οι γονείς, περίμεναν να λάβουν μια ενημέρωση, όμως δεν έλαβαν τιποτα. 

Πολλά τηλεφωνήματα έγιναν για να πάρουν απαντήσεις. Εβδομάδες πέρασαν. Τελικά, έλαβαν μια λεκτική επιβεβαίωση και είπαν ότι θα ήταν καλύτερα να μην δούν το γιο τους πριν από την αποτέφρωση του, λόγω της κατάστασης που βρισκόταν. 

Μόλις αποτεφρωθεί, θα μπορούσαν να πάρουν τα λείψανα του παιδιού τους από το κρεματόριο. Δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να το αποχαιρετίσουν.

Πάνω από ένα έτος και τέσσερις μήνες έχουν περάσει και η οικογένεια δεν έχει λάβει καμιά έκθεση αυτοψίας. Οπως αποδεικνύεται, δόθηκε στο γιο τους ένα εμβόλιο που δεν έχει εγκριθεί για την ηλικία του και μια επιπλέον δόση του εμβολίου της ηπατίτιδας Β που θα έπρεπε να είχε λάβει αργότερα. »

Αυτή η οδυνηρή ιστορία, μαζί με άλλες που έχουμε δημοσιεύσει από την Αθέατη γνώση, αναφέρεται ως μια ακόμη υπενθύμιση ότι τα εμβόλια είναι θανατηφόρα. 

Οι γονείς πρέπει να διατηρούν τα δικαιώματα για να επιλέξουν ποιες ιατρικές παρεμβάσεις αισθάνονται ότι είναι ασφαλής για το παιδί τους. 

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger