Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΡΩΣΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ: ΤΟ BITCOIN ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ CIA

Ένας βουλευτής από το Φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα της Ρωσίας αναφέρεται ανοιχτά ενάντια στο Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα για λόγους που η τεχνολογία είναι μέρος μιας αμερικανικής πλοκής για να υπονομεύσει τις προσπάθειες της χώρας διεθνώς.


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
28 Φεβρουαρίου2015



Τα σχόλια, έκανε ο βουλευτής Αντρέι Σβίντσοφ, τα οποία ήρθαν κατά τη διάρκεια παρατηρήσεων εξετάζοντας την τρέχουσα συζήτηση στη Ρωσία πέρα από το εάν το bitcoin και τα ψηφιακά νομίσματα πρέπει να απαγορευθούν ως τμήμα μιας ευρύτερης προσπάθειας να σταματήσει η φυγή κεφαλαίων.

Ο Σβίντσοφ δήλωσε σε ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων:

"Όλα αυτά τα κρυπτονομίσματα δημιουργήθηκαν από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών μόνο για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και τις επαναστάσεις.»

Εχουμε αναφερθεί και θα αναφερόμαστε και στο μέλλον σε πολλά άρθρα στην Αθέατη γνωση για το ψηφιακό νόμισμα. Βέβαια, δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία ποιά είναι η πηγή προέλευσης της ιδέας του ψηφιακού νομίσματος (όπως κι αν ονομάζεται αυτό) αλλά ο λόγος που πραγματικά δημιουργήθηκε, και αυτός δεν είναι άλλος από το να συνηθίσει ο κόσμος σε μια αχρήματη κοινωνία - αποτέλεσμα που θα φέρει πιό εύκολα το λεγόμενο χάραγμα του θηρίου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger