Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΤΑΧ: Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ - Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΡΑΧ

Κρίσιμα γεγονότα, όπως τα οικονομικά κραχ πάντα φαίνεται να συμβαίνουν το φθινόπωρο του έτους και σε έναν κύκλο επτά ετών. 

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Αυγούστου 2015



Ο Gerald Celente του ερευνητικού κέντρου τάσεων έκανε μια πρόβλεψη ότι θα υπάρξει κατάρρευση του χρηματιστηρίου μέχρι το τέλος του τρέχοντος ημερολογιακού έτους. 

Ο Gerald Celente, είναι ένας από τους πιό ιδιαίτερα σεβαστούς ειδικούς στις προβλέψεις τάσεων το σε ολόκληρο κόσμο. Έχει αναδειχθεί από το CNN, το σόου της Οπρα Γουίνφρεϊ, το The Today Show, το Good Morning America, το CBS Morning News, το NBC Nightly News και το Coast to Coast AM. 

Είναι αλήθεια ότι κάθε μία από τις προβλέψεις του για το μέλλον επιβεβαιώθηκε όλα αυτά τα χρόνια, και ο ίδιος έχει μια πολύ σταθερή πορεία που πηγαίνει για δεκαετίες πίσω στο χρόνο. 

Προέβλεψε σωστά το χρηματιστηριακό κραχ του 1987, το σκάσιμο της οικονομικής φούσκας των dotcom και τον οικονομικό πανικό του 2008. 

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, είπε: « Προβλέπω ότι πρόκειται να δούμε ενα παγκόσμιο χρηματιστηριακό κραχ πριν από το τέλος του έτους . »ο Celente λέει ότι δεν θα αφορά μόνο τις αμερικανικές μετοχές. 

Πιστεύει ότι οι καταρρεύσεις έρχονται επίσης και με τον "Ο DAX " (Γερμανικός Χρηματιστηριακός Δείκτης) τον FTSE (αγγλικός οίκος αξιολόγησης) CAC (στην Γαλλία)  την Σαγκάη, και το δείκτη Nikkei". Με άλλα λόγια, πρόκειται να συμβεί μια πραγματική παγκόσμια οικονομική κρίση και επίσης αναφέρει ότι «πρόκειται να δημιουργηθεί ένας πανικός στους δρόμους από την Wall Street στη Σαγκάη και από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τα κάτω στη Βραζιλία".

Σε κάθε περίοδο Σεμιτάχ που τελειώνει ανά επτά χρόνια και πάντα είναι Σεπτέμβριο , οι Εβραίοι αναφέρουν ότι συμβαίνει ένα κοσμοιστορικό γεγονός.

Στις 11/9/01 έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφησαν οι Illuminati του Σαμαέλ με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας. Μια ημέρα που τιμάται επίσης ως η ημέρα του Θηρίου.

Το 2008, (7 χρόνια πρίν) συνέβη η κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Αμερικής την οποία όπως διαβάσατε στο άρθρο μας στην Αθέατη γνώση την προέβλεψε λεπτομερώς ο Gerald Celente. Πράγματι σε εκείνο το Σεμιτάχ συνέβη η κατάρρευση του χρηματιστηρίου της Αμερικής το 2008 και 7 χρόνια νωρίτερα στο προηγούμενο από εκείνο Σεμιτάχ , έριξαν τους Δίδυμους Πύργους (ημέρα του Θηρίου) .

Η γιορτή για φέτος ξεκινάει στις 13 Σεπτεμβρίου του 2015 κατά την οποία μεγάλοι Ραβίνοι λένε ότι θα εμφανιστεί ο Μεσσίας τους στην διάρκειά της. Δύο με τρείς μήνες μετά τον Σεπτέμβριο πρός τον τέλος του έτους,  ο Gerald προβλέπει παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, ουσιαστικά μετά την εμφάνιση του αποκαλούμενου Μεσσία των Εβραίων.

Επίσης, (εντελώς τυχαία ?) κατά το χρηματιστηριακό κραχ του 1987 που προέβλεψε ορθά ο Gerald έχουν περάσει ακριβώς 4 Σεμιτάχ, στα οποία όπως είδατε συνέβει και κάτι συνταρακτικό στον κόσμο μας.

Δείτε παρακάτω ημερομηνίες σεμιτάχ που συνέβησαν πραγματικά πολύ τρανταχτά γεγονότα τις μέρες εκείνες.

1973: ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

1980: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΡΑΧ

1987: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ 

1994: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ

2001: ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ - ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

2008: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ

2015: ΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΣΙΑ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΧ (?)

Στατιστικά να το πάρουμε, τις συγκεκριμένες χρονιές Σεμιτάχ συνέβει και κάποιο μεγάλο γεγονός. Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει ότι μπορεί να συμβεί ενα ακόμη παγκόσμιο κράχ η ακόμα και η έλευση του Μεσσία των Εβραίων;

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger