Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2016

Το κείμενο της ομιλίας του Αντίχριστου στην Καλιφόρνια στο Χόλυγουντ του Αμερικανοεβραικού λόμπι σε ενα ξενοδοχείο όπου εκεί πραγματοποιήθηκε η σύναξη των φορέων του θεάματος και του διαδυκτίου για να παρουσιάσουν τις νέες τεχνολογικές εφαρμογές της τεχνολογίας Virtual Reality. Βλέπε ΕΔΩ 

Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: prisonplanet
12 Φεβρουαρίου 2016
Στην συνάντηση αυτή όμως μάζεψε ο Αντίχριστος όλους τους μεγιστάνες και τα πιό σημαντικά πρόσωπα όπως Σόρος, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και άλλους και τους είπε:

10-2-2016

Κυρίες και κύριοι, είμαστε ήδη στον δεύτερο μήνα της μονοετούς παράτασης και παρά την ενεργοποίηση όλων των διεθνών και κρατικών υποδομών για την επιβολή της παγκόσμιας φτωχοποίησης των λαών σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, δεν βλέπω την αναμενόμενη πρόοδο.

Οι νόμοι, παρά το ότι ψηφίζονται, δεν εφαρμόζονται. Οι κατά τόπους υπάλληλοί σας, που εργάζονται ως πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών, δεν έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν τους νόμους και τα σχέδια προώθησης της εξουσίας μας.

Από ότι υπολογίσαμε, τόσο στο θέμα του ελέγχου των λαών όσο και της Ρωσίας, που έχει αναλάβει ο αγαπητός Χένρυ, θα χρειαστούν πέντε χρόνια, για να δούμε αποτελέσματα.

Δεν έχετε πέντε χρόνια. Έχετε περίπου οκτώ μήνες.

Για το λόγο αυτό, φροντίστε να σταματήσουν οι τοπικοί υπάλληλοί σας να κρατούν τα προσχήματα και σκορπίστε τρόμο στους πληθυσμούς όλων των κρατών. 

Δώστε ανασφάλεια και βία. 

Καταργείστε κάθε δικαίωμα,με την δικαιολογία της επιβολής φόρων και της ατομικής και κρατικής ασφάλειας. Φορολογείστε την ίδια τους την ύπαρξη. Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να χρωστούν όλοι περισσότερα από όσα μπορούν να δώσουν.

Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει στην χώρα των μισητών Ελλήνων, αλλά και στα ευρωπαϊκά κράτη, να έχει τόσους πολλούς Μουσουλμάνους, που να μην μπορούν να βαδίσουν χωρίς να περνούν ανάμεσά τους.

Μέχρι τέλος Μαΐου, πρέπει η εγκληματικότητα να έχει ανέβει στα ύψη
και όλοι να την νοιώσουν στην καθημερινότητά τους. Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει όλοι να έχουν, ή να είναι στη διαδικασία να πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα. 

Μέχρι το τέλος Μαΐου, πρέπει να έχει στη Συρία τόσο πολύ στρατό, από τόσα πολλά κράτη, που να αναρωτιέται ο θλιβερός ηγετίσκος της Ρωσίας, αν θα έχει νόημα να μείνει στην περιοχή ή όχι.

Αν μείνει, ο στρατός του στην περιοχή θα πρέπει να αφανιστεί. Μέχρι το τέλος Μαΐου όλα αυτά θα πρέπει να έχουν γίνει, ή να επίκειται, σε ένα το πολύ μήνα, να ολοκληρωθούν.

Αν δεν έχουν γίνει, τότε θα έχετε αποτύχει.

Σας θυμίζω ότι 2013, ανέθεσα σε εσάς την τιμή της μεγάλης αυτής αποστολής και αποκήρυξα τους αρχαίους θεϊκούς ηγέτες.

Αν ως το τέλος του 2016 δεν έχετε τακτοποιήσει τα θέματά μας, θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη την αποπομπή σας και την ανάθεση της εξουσίας στους πραγματικούς ηγέτες που έχω κρατήσει ως τώρα στο περιθώριο.

Είθε το σκότος να είναι μαζί σας.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger