Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Η ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Τα επιχειρήματα και οι υποστηρικτές για αλλαγή της Σημαίας της Νέας Ζηλανδίας υποστηρίζουν ότι η εθνική σημαία είναι πολύ παρόμοια με τη σημαία της Αυστραλίας και οι δύο αυτές συχνά συγχέονται.

Επιμέλεια άρθρου:Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Μαρτίου 2016
Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και η Αθέατη γνώση θα σας την αναλύσει περιληπτικά.

Ο αποκαλούμενος αντίχριστος μέχρι να χρηστεί βασιλέας και να αναλάβει την εξουσία του πλανήτη ως κυβερνήτης θα θέλει να καταργήσει οποιοδηποτε σύμβολο θυμίζει τον Ιησού Χριστό.

Και αναφέρομαι βέβαια στον Σταυρό που υπάρχει επάνω στην σημαία της Νέας Ζηλανδίας. 

Ως Σταυρός του Αγίου Γεωργίου καθιερώθηκε να λέγεται από τους μεσαιωνικούς χρόνους ο οποιοσδήποτε ερυθρόμορφος εμβληματικός σταυρός ως συμβολική αναφορά στον Άγιο Γεώργιο. 

Η πλειοψηφία των Νεοζηλανδών μπορεί να είναι Χριστιανοί (διαφόρων αιρέσεων) όμως το 41,9 τοις εκατό του πληθυσμού δηλώνουν άθεοι. Ενα σημαντικό ποσοστό που ενδέχεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο δημοψήφισμα.

Η πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια αφενός δείχνουν ότι ο κόσμος είναι κατά της αλλαγής της σημαίας, αφετέρου όμως η κάλπη πολλές φορές βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις.

Επίσης τα αποτελέσματα μπορεί να νοθευθούν πολύ εύκολα - αν ληφθεί υπόψιν ο πραγματικός λόγος ο οποίος γίνεται αυτό το περιβόητο δημοψήφισμα.

Το πρώτο δημοψήφισμα για την σημαία πραγματοποιήθηκε από 20 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου του 2015. Ζητήθηκε από τους ψηφοφόρους να κατατάξουν τις πέντε προεπιλεγείσες εναλλακτικές σημαίες κατά σειρά προτίμησης. 

Το πιο δημοφιλές σχέδιο θα αντιμετώπιζε τη σημερινή εθνική σημαία στον δεύτερο δημοψήφισμα.

Στις παρακάτω επιλογές είχε προστεθεί και μια σημαία η οποία απεικόνιζε διάφορα χρωματιστά τρίγωνα αλλά και ενα λευκό τρίγωνο στο κέντρο της σημαίας το οποίο μας δεν θύμιζε τίποτα από πέρα των χρωμάτων απο την σημαία της Νέας Ζηλανδίας - ενα σχέδιο που μας παραπέμπει στο έμβλημα των Illuminati.
Το δεύτερο δημοψήφισμα έχει προγραμματιστεί για τις 3-24 Μαρτίου του 2016 και θα ζητηθεί από τους ψηφοφόρους να επιλέξουν μεταξύ της τρέχουσας Σημαίας της Νέας Ζηλανδίας και της προτεινόμενης εναλλακτικής που επιλέχτηκε κατά το πρώτο δημοψήφισμα.

Η διαδικασία ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει για τρεις εβδομάδες. Το αποτέλεσμα αναμένεται να ανακοινωθεί στο τέλος Μαρτίου.

Να είμαστε προετοιμασμένοι κι εδώ στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις για κατάργηση του σταυρού από την σημαία μας. Ούτως η άλλως έχει ειπωθεί και στο παρελθόν από στελέχη του Πασόκ σχετική αναφορά για κατάργηση του Σταυρού.

Είμαστε πλέον αποστάτες και ο Νο 1 στόχος του αντιχρίστου, και όσο ο ελληνικός λαός συνεχίζει να εκλέγει δηλωμένες άθεες κυβερνήσεις, τόσο τα τσιράκια της Νέας τάξης πραγμάτων θα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση που καταφέρνουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger