Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ: ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ

Μετά τις τρεις απανωτές ψηφοφορίες, εκλογές-δημοψήφισμα-εκλογές, οι δυνάμεις του κακού πήραν εξουσίες πάνω στην Ελλάδα πρωτόγνωρες και μέσω αυτών ζήτησαν μεταξύ των άλλων τον θάνατο του Π. Σάββα Αχιλλέως.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Αυγούστου 2016


Το παρόν άρθρο είναι προιόν απομαγνητοφώνησης από την διαδυκτιακή εκπομπή του Δημοσθένη Λιακόπουλου  στις 20/9/2015, (ένα χρόνο περίπου πρίν συμβεί η κοίμηση του Πατρός Σάββα Αχιλλέως) την οποία επιμελήθηκε η Αθέατη γνώση για τους αναγνώστες της.

Η οργή του Πολέμαρχου του Θεού θα πέσει πάνω σε αυτούς που έδωσαν εξουσίες στους δαίμονες.

Η Τρίτη Αποστασία δεν έχει να κάνει με πολιτικούς, εκλογές η κόμματα. Μερικοί είναι τόσο κολλημένοι στα κόμματα, ενώ τους διευκρινίζεις, ότι η Αποστασία δεν είναι θέμα κόμματος, αλλά <<Δήλωσης>> (Δηλώνω).

Οσο αμαρτωλός και να είναι κανείς, "δηλώνει" (δέχεται) ότι, ο Χριστός είναι Υιός Θεού Σωτήρ των ανθρώπων. Ο Αναστάς εκ νεκρών Ιησούς Χριστός. Αυτό πρέπει να το "δηλώνεις".

Οταν κάποιος σου λέει: "δεν το δηλώνω" (δεν το δέχομαι) αυτός ο άνθρωπος ( ο Θεός να τον φωτίσει)  δεν πάει καλά. Δεν μπορείς να είσαι με αυτόν.

Οι μεγάλες μάχες δίνονται μέσα στο μυαλό μας, κι εκεί έρχονται οι μεγάλες ήττες η οι μεγάλες νίκες.

Εσείς θα αποφασίσετε για όλα όσα έχει ζητήσει ο Χριστός, κι ένας άνθρωπος όταν το πάρει απόφαση, τότε πολύ απλά βρίσκει να το κάνει.

Γι αυτό ο πόλεμος λέγεται "αόρατος". Οι μαχητές της Ειμαρμένης, οι μαχητές του Χριστού, οι γαλάζιοι οπαδοί του Τριγράματου, που λέει και ο Πατήρ Σάββας Αχιλλέως.

Ο Γέροντας δεν έχει την ευκαιρία να σας μιλάει όποτε θέλω εγώ να κάνω εκπομπή, επειδή μπορεί εκείνη την στιγμή να αναπαύεται. Μην ξεχνάμε ότι πέρασε τα 85. Επικοινωνώ όμως μαζί του καθημερινά.

Οι δαίμονες, όπως γνωρίζουμε, μετά την Τρίτη Αποστασία έχουν αποκτήσει εξουσίες.

Μέσα σ αυτά που ζήτησαν ήταν να χαθεί ο Γέροντας ( ο Παπασάββας) που τους έκανε την ζωή δύσκολη. Δεν το πήραν, αλλά .......  ούτως η άλλως ότι αιτήματα τέτοια έκαναν δεν πήραν τίποτα.

Όμως φίλοι μου, όταν τα χρόνια περνούν (βέβαια ξέρει ο Θεός και κανονίζει) και μια κουβέντα να πείς, χρειάζεται προσπάθεια.

Τον Παπασάββα τον είχανε μαζί με άλλους, δεν ήταν ο μόνος που "ζήτησαν" αυτό το πράγμα.

Ενα χρόνο περίπου μετά το αίτημα, δυστυχώς μάθαμε για τον θάνατο του Πατρός Σάββα Αχιλλέως, αλλά και για τα γεγονότα που ακολούθησαν την ίδια ημέρα - καθώς πάνω από την Πέρινθο (τοποθεσία της μάχης του Αραντίς) εμφανίστηκε "σημείο" του Πολέμαρχου του Θεού κατά των αποστατών.

Ο Γέροντας Σάββας, έλεγε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο ότι, ζωντανό δεν τον ήθελε κανείς. Πεθαμένο τον ήθελαν όλοι.

Δείτε και το βίντεοΔημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger