Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΕΞΗ «ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ» ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ

Η σύνθετη αυτή λέξη "Συν-Ελληνας", είναι μια λέξη που δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε στο λεξιλόγιο μας επειδή κατά κύριο λόγο την χρησιμοποιούν οι Ελληνες τέκτονες που φορούν τον μανδύα του Εθνικισμού-πατριωτισμού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
7 Αυγούστου 2016Αυτή η λέξη, θα δείτε να χρησιμοποιείται από διάφορες ομάδες που πάντα έχουν σημαία τον πατριωτισμό. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι χρησιμοποιούν την λέξη είναι και τέκτονες, όμως είναι πλανεμένοι και καλό θα ήταν να αποφεύγεται η χρήση της όταν επιθυμούμε να εκδηλώνουμε λεκτικά η γραπτώς τον πατριωτισμό μας σε άλλους Ελληνες.

"Συν-έλληνας" σημαίνει, αυτός που έχει την ίδια ιδεολογία με καποιον Ελληνα, από κοινού, συγχρόνως, ή δίνει την έννοια της συμπαράστασης, της συνεργίας, δηλαδή συνεργάζομαι μαζί του για κοινό σκοπό, συμπράττω μαζί του, ανήκω σε κάποια ομάδα.

Γι αυτό το λόγο και αφέρεται από διάφορες υποτίθεται πατριωτικές ομάδες οι οποίες έχουν κοινή ιδεολογία. 

Μπορούμε να το καταλάβουμε από τα πρόσωπα των ομάδων που αναφέρουν την λέξη αυτή και μάλιστα επανειλημμένα στο λεξιλογιό τους, και αυτό είναι ενα ενδεικτικό σημάδι όπου μπορούμε να τους αναγνωρίσουμε. 

Παρακάτω θα σας αναφέρουμε ορισμένα παραδείγματα τα οποία αποδεικνύουν αυτά που υποστηρίζουμε.

Η Χρυσή Αυγή π.χ, όπου έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην Αθέατη γνώση μας παρουσιάζει την βιτρίνα του υπερπατριωτικου κόμματος με τις χριστιανικές πεποιθήσεις, όμως από πίσω κρύβεται μια σατανιστική οργάνωση, μια μυητική μασονική στοά εκπομπός της ομάδας της Χρυσής Αυγής η αλλιώς "Golden Dawn", που πήρε το όνομα της απο το Ερμητικό (τεκτονικό) τάγμα της χρυσής αυγής που διδάσκεται η εσωτερική φιλοσοφία με βάση την Ερμητική Καμπάλα καθώς και τα βασικά της αστρολογίας, ταρώ, μαντεία και γεωμαντεία. 

Ολα τα μέλη τους όπως ο αρχηγός τους Νίκος Μιχαλιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς αλλά και οι υπόλοιποι του τάγματος χρησιμοποιούν την λέξη "Συνέλληνες" αναμεταξύ τους αλλά και για να εκφράσουν συμπαράσταση στους οπαδούς τους.

Η απάτη της ομάδας Εψιλον, που "εντελώς τυχαία" χρησιμοποιούν την λέξη "Συνέλληνες" όταν απευθύνονται στο κοινό τους και τα μέλη τους, αποτελεί όπως τουλάχιστον  η ίδια λέει έναν σημαντικό πυλώνα στήριξης του αγώνα του Έθνους και βοηθά με κάθε τρόπο τουλάχιστον στο να στηριχθεί αυτό στα πόδια του και να προχωρήσει μπροστά στο μέλλον, όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.


Βλέπετε η ομάδα αυτή στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ένα μεγάλο ψέμα και χρησιμοποιείται ως μέσο του διαχωρισμού των Ελλήνων από τα παγκόσμια λαμόγια της Υπερ-Νέας Τάξης Πραγμάτων όπως αυτή πλέον ουσιαστικά ονομάζεται, και υπάρχουν αποδείξεις που έχουμε δημοσιεύσει από την Αθέατη γνώση σύμφωνα με τις οποίες φανερώνουν ότι η ομάδα αυτή είναι μια απάτη.

Επίσης ο "Συνέλληνας" Αρτέμης Σώρρας την λέξη "Συνέλληνας" την έχει καθιερώσει οχι τυχαία στο λεξιλόγιο του. Στις ομιλίες του Αρτέμη Σώρρα δίνεται πάντα ένας συγκεκριμένος όρκος που μάλιστα με παρουσία Χριστιανών Ιερέων ορκίζονται στον Ζεύς. Είναι ο όρκος των συνελλήνων.

Βύρων Πολύδωρας , Κυριάκος Βελοπουλος, Μανωλης Γλέζος είναι μόνο μερικά από τα πολλά γνωστά ονόματα που χρησιμοποιούν αυτή την λέξη.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger