Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΠΕΝΤΑΠΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ PENTAVAC

Η «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ένας Οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε στις 24 Απριλίου 2012 και λειτουργεί χωρίς καμία απολύτως κρατική επιχορήγηση, τον περασμένο μήνα κοινοποίησε μια ανάρτηση που αφορά τον μικρό Χρήστο από την Κομοτηνή.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
22 Μαρτίου 2020


Ισως έχετε παρακολουθήσει στη τηλεόραση διαφημιστικά με τον Γιάννη Σερβετά ο οποίος στηρίζει την προσπάθεια αυτή. 

Ο μικρός Χριστός από την Κομοτηνή είναι 8,5 χρονών και εδώ και 8 χρόνια ταλαιπωρείται από κρίσεις όπως: κάμψεις αυχένα, λύγισμα καρπών,τέντωμα ποδιών, αύξηση θερμοκρασίας της κεφαλής κ.α..

Η τραγική ιστορία συνέβη όταν του χορηγήθηκε δεύτερη δόση του πενταπλού εμβολίου Pentavac το 2011 στις 29 Νοεμβρίου το οποίο περιείχε μεγάλη δόση τετρακυκλίνης στην οποία ήταν αλλεργικός και εξαιτίας της υπερβολικής δόσης το παιδί έπεσε σε κώμα και άρχισαν να δρουν τότε οι ιοί.

Το παρόν άρθρο είναι αληθινό και δημοσιεύεται από την Αθέατη γνώση για να κατανοήσουμε ότι η επίσημη ιατρική και οι ιατροί είναι απολύτως καλυμμένοι από οποιαδήποτε παρενέργεια φέρουν τα επιβλαβή εμβόλια ... όπως για παράδειγμα το περιστατικό που σας αναφέρουμε. Αυτό που οφείλει ο κάθε γονιός είναι να δείξει την δέουσα υπευθυνότητα στα παιδιά του.

Ωστόσο, οι κοινοποιήσεις για την θεραπεία του μικρού είναι χιλιάδες και όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο ΕΔΩ

Πηγή: Αθέατη γνώση

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger