Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ Η ΕΝΑ UFO; ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΚΡΑΤΗΡΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ;



Patom crater, Irkutsk region

Πηγή atheatignosiΌταν ο Vadim Kolpakov πήγε σε μια αποστολή στο βόρειο τμήμα της περιοχής Ιρκούτσκ, δεν είχε ιδέα για την συγκλονιστική ανακάλυψη που επρόκειτο να κάνει.

Έχοντας μια επίσημη αποστολή για να καταρτίσει ένα γεωλογικό χάρτη της περιοχής, ένας νεαρός γεωλόγος κατέληξε να ανακαλύψει κάτι τόσο μοναδικό, εξαιρετικό και μυστηριώδης που θα εξακολουθούσε να προβληματίζει τους επιστήμονες περισσότερο από έξι δεκαετίες μετά - Ο κρατήρας Patomskiy.
Μια σειρά από θεωρίες έχουν διατυπωθεί στα χρόνια που μεσολάβησαν: ότι ο κρατήρας δημιουργήθηκε από έναν αρχαίο πολιτισμό, ή από φυλακισμένους σε ένα άκρως απόρρητο στρατόπεδο εργασίας του Στάλιν, ή από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, ή από έναν μετεωρίτη, ή από μια υπόγεια έκρηξη υδρογόνου , ή από ένα UFO. Και ακόμα πιο δελεαστικό: από δύο ΑΤΙΑ.
Patom craterΔιάφορες ίστορίες έχουν εκδοθεί από τους ανθρώπους - οι οποίοι γνώριζαν για τον «καταραμένο κρατήρα» πολύ πριν τον αποκαλύψει ο Kolpakov στον έξω κόσμο. Μεταξύ αυτών και οι προειδοποιήσεις ότι «Ο τόπος του διαβόλου» ήταν επικίνδυνος για τον άνθρωπο.
Ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα σχετικά με ένα φαινόμενο που έχει αποκληθεί «Το πιο μυστηριώδες μέρος στη Ρωσία». Για παράδειγμα, γιατί τα δέντρα δεν αναπτύσσονται στην πλευρά του κώνου; Τα επίπεδα ακτινοβολίας είναι χαμηλά τώρα, αλλά υπάρχουν στοιχεία ότι κάποτε ήταν πολύ υψηλά: γιατί;
Παρά τον αριθμό των αποστολών από διακεκριμένους επιστήμονες, κανείς δεν έχει ακόμη καταλήξει σε μια αδιαμφισβήτητη απάντηση για το ποιός - δημιούργησε αυτή την περίεργη δομή.
Μια νέα αποστολή στον απομακρυσμένο κρατήρα οφείλει κατά τους επόμενους μήνες να επιδιώξει να απαντήσει οριστικά στο ερώτημα αυτό.
Τον Αύγουστο του 1949, όταν έφτασε ο Kolpakov στη βόρεια περιοχή του Ιρκούτσκ, οι ντόπιοι του είπαν μια ιστορία για ένα «άσχημο» μέρος, κρυμμένο μέσα στο δάσος.
Το ονόμασαν Fire Eagle Nest, και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ακόμα και το ελάφι δεν τόλμησε να πάει κοντά σε αυτό. Οι ντόπιοι λένε πολλούς θρύλους γι 'αυτό, προειδοποιώντας τους ανθρώπους ότι αρχίσουν ξαφνικά να αδιαθετούν ή ακόμη και να εξαφανιστούν, και κάποιοι ότι έχουν βρεθεί νεκροί, και μερικοί δεν βρέθηκαν ποτέ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger