Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 21 Ιουλίου 2013

ΠΑΛΑΒΟΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΕΤΗΣ ΓΑΜΟΥ! {ΒΙΝΤΕΟ}
Επιμέλεια άρθρου Vagedim

21 Ιουλίου 2013Ορισμένες φορές τα μελαγχολικά πρόσωπα των Χριστιανών έχουν περισσότερα κοινά με τις πιπεριές τουρσί, από την χαρά που έχει μια όμορφη ζωή. «Οι χριστιανοί τραγουδούν με χαρά, και μεταφέρουν αυτή τη χαρά". Αυτή τη μοναδική αλληγορία είπε, ο Πάπας Francis, κατά τη διάρκεια μιας Λειτουργίας που τελέστηκε στη Σάντα Μάρτα στο Βατικανό, όπου παρότρυνε τους Χριστιανούς στη χαρά, που θεωρείται «δώρο Θεού." 

Μια φιλοσοφία που φαίνεται να εμπνεύστηκε ο Don Bruno Maggioni.

Ενας Ιταλός ιερέας έγινε διάσημος χάρη στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια μιας τελετής με τραγούδια. Το βίντεο έχει κερδίσει πολλές προβολές στο YouTube: Ο Don Bruno Maggioni από το Limbiate (κοινότητα κοντά στο Μιλάνο) μέσα σε λίγες μέρες στο διαδίκτυο έχει γίνει διάσημος χάρη στην  συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια ενός γάμου.

Το γεγονός είναι ότι ο ιερέας τραγουδούσε και χόρευε κατά τη διάρκεια της τελετής. Δεν τραγουδούσε όμως ιερούς ύμνους, απλά έβαλε το κασσετόφωνο στην Αγία τράπεζα, και άρχισε να διαχέεται η γνωστή μελωδία - "Mamma Maria" του συγκροτήματος Ricchi e Poveri, που διέπρεψε τη δεκαετία του '80. 

Στο Διαδίκτυο, ο Don Maggioni αμέσως ονομάστηκε «ο πιο τρελός ιερέας στην Ιταλία».

Οι νεόνυμφοι ενέκριναν ρητά τη συμπεριφορά του ιερέα και διασκέδασαν με αυτό.

Eπιβεβαιώνεται η πλήρη απώλεια των αναθεματισμένων αιρετικών Χριστιανών, με τη βρωμερή καθολική θρησκεία υπό την πνευματική καθοδήγηση του Πάπα.

Προς μεγάλη μας λύπη και θλίψη, ενάντια στις επιθυμίες του ορθοδόξου ποιμνίου, οι Ιερείς συνεχίζουν να προσελκύουν ένα αιρετικό βάλτο στην εκκλησία. Και δεν είναι μόνο αιρετικός, αλλά σατανικός. 

Δείτε το βίντεοatheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger