Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο, 20 Ιουλίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΩΡΟ ΤΕΡΑΣ!Επιμέλεια άρθρου Vagedim

20 Ιουλίου 2013

SacraTerraKissOfDeathCollectorsEdition

Ο πιό πρόσφατος ισχυρισμός στο δημοφιλές ρητό, «Τα θαύματα δεν τελειώνουν ποτέ," μόλις έχει καταγραφεί στο κράτος της Καντούνα, όπου μια νεαρή γυναίκα Φουλάνι γέννησε ένα μωρό με πρόσωπο-μαιμούς. 

Η γυναίκα, απο το χωριό SabonIceh , γέννησε ενα πλάσμα που μοιάζει με πίθηκο, τη Δευτέρα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Kagarko. Μια από τις νοσοκόμες που συμμετείχαν κατά την άφιξη της γυναίκας , δήλωσε ότι, «η έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 07.30 π.μ., τη Δευτέρα. Και την πήραμε αμέσως στην αίθουσα τοκετού. "


"Η γυναίκα ήρθε μέσω της εξωνοσοκομειακής υπηρεσίας (OPD) ο γιατρός ήταν σε εφημερία και αποφάσισε να σπάσει τα νερά της , επειδή ο τράχηλος είχε πλήρη διαστολή. Αφού έγινε η ρήξη, περίπου 26 λίτρα υγρού ξεχύθηκαν, και  μετά άρχισε αιμορραγία. 


Όλο αυτό το διάστημα, το μωρό ήταν ακόμα στη μήτρα. " "Η  αιμορραγία συνεχιζόταν, και φώναξα τον ιατρικό διευθυντή και όταν ήρθε, ετοιμαστήκαμε για να ενεργήσουμε άμεσαΚατά τη διαδικασία αυτή, το μωρό άρχισε να έρχεται έξω με τα πόδια. Ο ιατρικός διευθυντής μου ζήτησε να σταματήσω και να της επιτρέψω να παραδώσει το μωρό από μόνητης. 

Μιλώντας περαιτέρω, η νοσοκόμα είπε, "Γέννησε το μωρό με ισχιακή προβολή και όταν βγήκε, ανακαλύψαμε ότι ήταν ενα ανώμαλο μωρό. Ήταν μισό άνθρωπος και μισό ζώο. Χάσαμε το μωρό αμέσως μετά τον τοκετό. 

Η νοσοκόμα που δεν θέλησε να πέι το όνομα της, είπε ότι το μωρό ζύγιζε τέσσερα κιλά και ήταν υγιές, αλλά τα πόδια και τα αυτιά του έμοιαζαν πολύ με εκείνα του πιθήκου, προσθέτοντας ότι η μητέρα του μωρού λαμβάνει σήμερα θεραπεία στο νοσοκομείο. "Έχασε πολύ αίμα και έτσι έπρεπε να το αναπληρώσουμε», πρόσθεσε η νοσοκόμα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger