Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥΣ

Ένας δάσκαλος απολύθηκε αφότου πήρε τους μαθητές του να βάλουν σκουλαρίκι στο πέος τους. Ο 57-χρονος Pieter Oberholzer απο το Γιοχάνεσμπουργκ απολύθηκε για τη μεταφορά των μαθητών του σε ένα κατάστημα που θα τρυπούσε τα απόκρυφα τους μέρη. 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Νοεμβρίου 2013

Ο Oberholzer, ο οποίος ήταν επικεφαλής του δράματος στο γυμνάσιο του Willowridge στην Πρετόρια, απολύθηκε μετά τη λήψη τριών μαθητών, δύο εκ των οποίων είναι άνω των 18 ετών, και ένας που ήταν σχεδόν 16 χρονών, για να τους φορέσει σκουλαρίκια στο πέος. 

Αφού απολύθηκε, ο δάσκαλος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. "Ήμουν ηλίθιος, αφελής είπε ο " Pieter Oberholzer. Είπε επίσης ότι αν οι ενέργειές του δεν μπορεί να αναιρεθούν, οι φήμες για σεξουαλικά παραπτώματα ήταν άδικες. Ο Oberholzer εξήγησε πώς συνέβησαν όλα. 

Είπε ότι οι μαθητές του, είδαν το δικό του δαχτυλίδι στο πέος στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση κολύμβησης και τον ρώτησαν γι 'αυτό. Ο Oberholzer ισχυρίστηκε ότι από την ημέρα που είδαν το piercing του, οι μαθητές του ζήτησαν να τους πάρει για να κάνουν τα ίδια piercing, κάτι στο οποίο τελικά συμφώνησε. 

Όταν έφτασαν στον σημείο, οι έφηβοι ήταν σίγουροι πόσο ασφαλές ήταν. Με τη σειρά του, ο δάσκαλός εξήγησε τη διαδικασία που έγινε στον εαυτό του μπροστά στους μαθητές, ώστε να δουν ότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για το τρύπημα του πέους. 

Λίγες ημέρες μετά το συμβάν, ο Oberholzer συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει λάθος και είπε στον προιστάμενο του γι 'αυτό, ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς.

 Η σχολή υπαλλήλων αποφάσισε να απολύσει τον Oberholzer λόγω των ενεργειών του.


atheatignosi


Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger