Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΦΠΑ 23% ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΜΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21

Η μνημονιακή ατζέντα του ΟΗΕ, η οποία συμπεριλαμβάνεται είς το κοινώς αποκαλούμενο επικαιροποιημένο μημόνιο, απαιτεί να τηρηθούν τα προαπαιτούμενα και συμφωνηθέντα ώστε να αυξηθεί ο ΦΠΑ είς την ιδιωτική εκπαίδευση στο 23%.


Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
1 Σεπτεμβρίου 2015



Οπως έχουμε αναφέρει δεκάδες φορές από την Αθέατη γνώση, σχεδόν ολόκληρο το μνημόνιο αποτελείται από την Ατζέντα 21 η οποία πρέπει να εφαρμοστεί με τον ενα η τον άλλο τρόπο είς το ακέραιο από κάθε κυβέρνηση σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, επειδή η πλειοψηφία του κόσμου είναι εντελώς χαιβάνια, δεν μπάινουν κάν στον κόπο να αναρωτηθούν από που προέρχονται όλοι αυτοί οι παράλογοι φόροι που έφερε εδω και πέντε χρόνια το λεγόμενο μνημόνιο. 

Μάλιστα κάθε φορά που παίρνει το τιμόνι της εξουσίας και μια καινούργια κυβέρνηση, ανανεώνει αυτό το μνημόνιο, το οποίο ουσιαστικά είναι ενα και όχι τρία όπως λανθασμένα το αναφέρουν τα διάφορα κόμματα και τα ΜΜΕ, επειδή πολύ απλά προστίθενται είς αυτό κάθε φορά καινούργια μέτρα τα οποία όπως προαναφέραμε προέρχονται από την Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών.

Μια ακόμη μεταρύθμιση λοιπόν είναι και ο ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ο οποίος θα εκτοξευθεί στο 23%. Αυτή η αύξηση στο ΦΠΑ θα πρέπει να επιβληθεί δια να σώσουμε το περιβάλλον.

Ναί, πολύ καλά το διαβάσατε! Οσο παρανοικό κι αν ακούγεται, πληρώνουμε φόρους στην εκπαίδευση για να σώσουμε τον πλανήτη μας και το περιβάλλον το οποίο εμείς οι κακοί άνθρωποι μολύνουμε με τον αυξημένο καταναλωτισμό μας.

Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος εδω και αρκετά χρόνια μας είχε προειδοποιήσει ποιοί είναι οι στόχοι της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης της Ατζέντας 21, και όσοι γνωρίζουν είναι προετοιμασμένοι να μην δεχτούν αμάσητο ότι θα τους σερβίρει η Νέα τάξη πραγμάτων.

Μια εκ των δεκατριών εντολών, η υπ αριθμόν 12 η οποία αναφέρεται περιλιπτικά μέσα στα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου "Γιατί και πώς ζούν αναμεσά μας" είναι η εξής:

12. παραγωγή πολιτών με μειωμένη μόρφωση και χαμηλά εισοδήματα. Διότι - λένε - όποιος είναι μορφωμένος, έχει υψηλότερα εισοδήματα, άρα έχει ανεβασμένο βιοτικό επίπεδο κι επομένως δαπανά περισσότερο, έχει αυξημένο καταναλωτισμό. 

Και για να πραγματοποιηθεί αυτό, θα σας βάλουμε επιπλέον φόρους στην εκπαίδευση σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, κέντρα ξένων γλωσσών, ωδεία, ΙΕΚ και κολέγια ώστε μόνο οι λίγοι να είναι αυτοί που θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να μπορέσουν να σπουδάσουν περαιτέρω.

Η βασική εκπαίδευση είναι το κλειδί για την ικανότητα μιας χώρας να αναπτύξει και να επιτύχει τους στόχους της αειφορίας.

Επειδή όμως όλη αυτή η "δουλεία" γίνεται συγκαλυμένα από τους ιθύνοντες, και δεν επρόκειτο να αποκαλυφθεί δια αυτονόητους λόγους, θα συνεχίζουν να περνούν τα μέτρα αθόρυβα μέσα από το μνημόνιο όπως και πράτουν μέχρι σήμερα εδώ και πέντε χρόνια.

Σε πολλούς, όλα αυτά ακούγονται αστεία - ακόμη μέχρι και σήμερα αρκετά χρόνια από την δικαίωση του Λιακόπουλου ορισμένοι δεν θέλουν να κατανοήσουν την αλήθεια οι οποίοι αδιαφορούν γενικώς και προτιμούν να ψηφίζουν το ενα η το άλλο κόμμα με την μάταιη ελπίδα να αλλάξει κάτι πρός το καλύτερο.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger