Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΟΥ BITCOIN ΒΑΖΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ

Οι συναλλαγές σε Bitcoin θα εξαιρούνται από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ), απεφάνθει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
23 Οκτωβρίου 2015


Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, δήλωσε ότι οι συναλλαγές σε Bitcoin "απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ σύμφωνα με τη διάταξη σχετικά με τις συναλλαγές που αφορούν συνάλλαγμα, χαρτονομίσματα και νομίσματα που χρησιμοποιούνται ως νόμιμο χρήμα."

Η πολυαναμενόμενη αυτή απόφαση έρχεται αφότου η εισαγγελέας του Δικαστηρίου Τζουλιάν Κοκότ προέτρεψε το δικαστήριο να μην εφαρμόσει φόρο Bitcoin σε αγορές και πωλήσεις, σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο.


Η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αμφισβητεί τη θέση που έλαβαν ορισμένες χώρες της ΕΕ, όπως η Γερμανία, η Σουηδία και η Φινλανδία, να ρυθμίσουν και να φορολογήσουν το ψηφιακό τεκμήριο ως εμπόρευμα.

Το bitcoin ωστόσο, είναι "ενα τίποτα" ανύπαρκτο, και εφόσον δεν έχει καμία υλική μορφή, ανα πάσα στιγμή κινδυνεύεις να πέσεις θύμα υποκλοπής από χάκερ. 

Το ψηφιακό νόμισμα είναι ακόμη ένας συνδετικός κρίκος στην αλυσίδα προώθησης του χαράγματος του Αντιχρίστου.

Οταν φτάσει η στιγμή να δημιουργηθεί ο κατάλληλος πανικός, τα θύματα των ψηφιακών πορτοφολιών θα κλαίνε τα χαμένα τους χρήματα. 

Τότε, όπως έχουμε αναφέρει από την Αθέατη γνώση, ώς από μηχανής θεός θα έρθει η λύση του χαράγματος, όπου το ψηφιακό πορτοφόλι θα ενσωματωθεί κατευθείαν επάνω στον άνθρωπο στο μέτωπο η στο χέρι όπου εκεί θα υπάρχει η απόλυτη ασφάλεια.

Η Εύα Καϊλή, σε ερώτησή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είπε, ότι πρέπει να συζητηθεί άμεσα το ζήτημα της μη-θεσμικής έκδοσης νομισμάτων σε μορφή bitcoins και IOUs καθώς αυτό επανέρχεται με πολλαπλούς τρόπους στην επικαιρότητα, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης τους σαν «εργαλείο διευκόλυνσης της εξόδου μίας χώρας από την Ευρωζώνη», υπενθυμίζοντας την παράλογη και επικίνδυνη διαχείριση κρίσης του τέως Υπουργού Οικονομικών.

Η απόφαση αυτή του δικαστηρίου της Ευρώπης ότι το bitcoin πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν νόμισμα, βάζει ακόμη ενα ληθαράκι στα άμεσα σχέδια του Αντιχρίστου να υποτάξει κάθε άνθρωπο στον πλανήτη με την θέλησή του και να τον δεχτεί ως τον Μεσσία που θα σώσει την ανθρωπότητα.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger