Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΔΙΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ)Σε ένα πρόσφατο συνέδριο, ο Δρ Nassin Haramein έδωσε μια παρουσίαση στα δισκία των Μάγια που βρέθηκαν από τη μεξικάνικη κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση έχει κυκλοφορήσει τώρα ορισμένες από τις πληροφορίες για την ανθρωπότητα, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι τα γεγονότα που απεικονίζονται στο δισκίο θα μπορούσαν να είναι είτε ένα γεγονός από το παρελθόν ή μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο μέλλον.
Το δισκίο δείχνει σαφώς έναν πλανήτη με κάποιο τύπο  κατοικήσιμης ατμόσφαιρας, διάφορα σκάφη, ένα εξωγήινο ον, και πολλά άλλα.
Αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ένα μήνυμα από την κυβέρνηση του Μεξικού στα ίχνη της ημερομηνίας των Μάγιας 21 Δεκεμβρίου 2012.
Στο δισκίο μπορεί να δεί κανείς ένα σκάφος να κατευθύνετε προς τον πλανήτη (Γη), μετά από έναν κομήτη ή ογκώδες αντικείμενο όπως ένα άλλο ΑΤΙΑ ή σκάφος που προσπαθεί να εκτρέψει το αντικείμενο.
Το UFO αναδύεται από τον ήλιο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μια μελλοντική αλλαγή στον ήλιο.
Αυτό που είναι το πιο ενδιαφέρον είναι ότι, αυτές οι εικόνες απεικονίζουν την επαφή με μια άλλη φυλή του διαστημικών ταξιδιωτών.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger